PanamaPanama je relativno mala država koja se nalazi u Srednjoj Americi. Neke od najvećih stvari po kojima je zemlja poznata su Panamski kanal i zloglasni diktator Manuel Noriega. Gotovo polovica stanovništva živi u glavnom gradu koji se zove Panama City. Unatoč svojoj maloj veličini, to je druga najkonkurentnija zemlja u Latinskoj Americi. Ako idete u posjet Panami zbog posla ili zadovoljstva, trebat ćete koristiti VPN prilikom korištenja javnog interneta. Evo kratkog pregleda našeg popisa najboljih VPN-ova za Panamu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 HMA Pro VPN $ 4,29 HideMyAss 280
3 PureVPN $ 2,88 SaferVPN 180 potvrdni okvir potvrdni okvir

Pristup internetu i privatnost u Panami

Ako ste u zemlji radi posla ili želite nešto učiniti tijekom jedne od kišnih oluja, Internet je definitivno opcija. Iako samo polovica zemlje ima pristup internetu, brojevi i brzine uvijek se poboljšavaju. Prosječna brzina interneta tamo je oko 13 Mbps. S obzirom na količinu turizma, trgovine i trgovine u zemlji, ta vrsta povećavanja brzine znači da postoje predatori u blizini. To je prvi razlog za korištenje VPN-a.

Nitko ne želi otići u stranu zemlju i ukrasti im podatke. Međutim, ne možete nikamo ići bez slušanja o narušavanju sigurnosti. Kada kriptirate svoj promet pomoću VPN-a za povezivanje s internetom, pomažete u očuvanju osjetljivih podataka. Možete zamisliti da na nekom besplatnom wifi mjestu može biti neko ko samo čeka da vam ukrade te podatke.

Drugi dobar razlog za korištenje VPN-a je zbog geo-ograničenja. Iako Panama nema cenzurna pravila, i dalje biste imali ograničen pristup određenom sadržaju dok ste tamo. Bilo da se radi o strujanju sadržaja ili sadržaja iz vašeg matičnog područja, uobičajeno doći do njega može biti teško. Jednostavno se povežite s poslužiteljem u svojoj matičnoj regiji pomoću VPN-a i o tome treba voditi računa.

Koji je najbolji VPN za Panamu?

Razmotrit ćemo nekoliko čimbenika kako bismo pravilno odgovorili na ovo pitanje. U ovom će slučaju biti više usredotočeni na privatnost. Pogledajte kriterije koje koristimo.

  • Snažne komponente vojnog kriptiranja koje vas štite dok ste u Panami
  • Pružatelji usluga s strogim pravilima o zapisivanju za zaštitu vaše privatnosti
  • Pružatelji usluga imaju mogućnost zaobići vatrozidove i geoblokirani sadržaj dok ste u Panami
  • Brzi poslužitelji za najbolje moguće brzine
  • Visoka stabilnost mreže za uklanjanje prekida veze s poslužiteljem
  • Aplikacije na više platformi koje rade za razne uređaje
  Najbolji VPN-ovi za Ekvador

Sada ćemo detaljnije pogledati neke od najboljih VPN-ova za Panamu.

1. Najbolji VPN za Panamu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Panamski test brzineAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Panamu. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server Panama City, Panama, brzina je bila 70,22 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

  Najbolji VPN-ovi za Kodi

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Panamu: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Panama test brzineZa one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Panami. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Panama City. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 105,86 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

  Najbolji VPN-ovi za Pokemon Go

Posjeti Hide My Ass

3. Najbolji VPN za Panamu: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN Panamski test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Panami, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Panami. Povezali smo se s jednim od njih u gradu Panama i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 17,54 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

Za neke druge mogućnosti, pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Opcije se temelje na sigurnosti, brzini, pouzdanosti i cijeni. Oni su također pružatelji dobre mreže VPN poslužitelja na tom području. Na taj način, možete imati najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate pristupiti, preuzeti ili prenijeti bilo koji sadržaj. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku i uštedite nešto novca.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me