Najbolji VPN-ovi za Pariz, Francuska

Slika iz ParizaEvo našeg popisa top 5 VPN usluga za Pariz.


 1. ExpressVPNNaš najbolji izbor. Najbrži VPN poslužitelji u Parizu za deblokiranje geo-ograničenja i zaštitu vaše privatnosti.
 2. NordVPN – Osigurajte VPN poslužitelje u Parizu.
 3. Surfshark – Jednostavan je za korištenje s VPN poslužiteljima u Francuskoj.
 4. Privatni pristup internetu – P2P prilagođen poslužiteljima u regiji.
 5. CyberGhost – Savršeno za početnike, poslužitelje u Parizu.

Pariz je glavni grad i najnaseljeniji grad u Francuskoj. Mnogi ga smatraju vrhunskim kulturom i modom. Grad, od hrane do jezika do Eiffelovog tornja, ima mnogo atraktivnih aspekata za putnike širom svijeta. Bez obzira planirate li se preseliti tamo, otići tamo na odmor ili čak na sastanak ili konferenciju, shvatit ćete da je korištenje javnog WiFi uobičajeno. Međutim, ne želite se povezivati ​​bez upotrebe VPN-a.

Grad Pariz datira iz 3. stoljeća prije Krista, kada je pod-pleme keltskih Senona zvanih Parisii naseljavalo ovo područje. Često ga nazivaju i Gradom Svjetlosti jer su bili jedan od prvih gradova koji su prihvatili plinske ulične svjetiljke i zbog svoje vodeće uloge u doba prosvjetiteljstva. Gospodarstvo ima mnogo elemenata, uključujući vrijeme ribarstva, trgovine, trgovine, turizma i drugih.

Krajem 1700-ih, grad je bio mjesto mnogih odstranjenih glava od giljotine, kao i Francuske revolucije. Godine 1793. pogubljen je posljednji francuski kralj i to tek 1804. kada je prvi konzul Francuske preuzeo vlast. Grad je također poznat po Louvreu i mnogim drugim poznatim mjestima. Bez obzira što želite raditi u Parizu, sigurno ćete ga pronaći.

Budući da je tako međunarodno odredište, kroz grad cijelo vrijeme prolaze mnogi putnici. Iako ima puno posla, možda ćete morati povremeno koristiti besplatni WiFi koji nude mnogi trgovci. Iako je zgodno, ne biste trebali koristiti javni WiFi bez VPN-a. To je zato što postoje lopovi koji čekaju da ukradu vaše privatne podatke. Ako vaši podaci nisu šifrirani, ranjivi ste zbog napada.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. To su blokovi koje mogu postaviti institucije ili zemlje koje će ograničiti gdje možete i ne možete ići. Kad se povežete s VPN-om, to će vam pomoći da se zaobiđete te vrste ograničenja. Na taj način ne morate nositi blokade.

I tamo imate dva scenarija gdje je korištenje VPN-a dobra ideja. Nakon prijave možete pronaći i drugu upotrebu. Od zaštite vaše privatnosti do deblokiranja ograničenog sadržaja, VPN će vas pokrivati. Ako se slažete, nekoliko je stvari koje biste trebali znati pri odabiru pružatelja usluga. U suprotnom, neće vam mnogo dobro doći.

Uskočimo pravo i pogledajte najbolje VPN-ove za Pariz.

1. Najbolji VPN za Pariz: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ParisVisni test brzine ExpressVPNAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Pariz. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Europu, a zatim otvoriti Francusku. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja u Parizu. Kao što vidite, testirali smo server u Parizu, Francuska, a brzina je iznosila 269,05 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Pariz: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Paris test brzineNordVPN u Parizu ugošćuje brojne poslužitelje. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo francuski poslužitelj u Parizu i brzina preuzimanja iznosila je 186,14 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Pariz: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Paris test brzineZa naša ispitivanja vezana za Pariz, željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi na tom području. Nakon što se prijavite, jednostavno kliknite karticu lokacije i upišite lokaciju u traku za pretraživanje. Odatle se možete povezati s poslužiteljem koji se nalazi u Francuskoj. Kad smo se povezali s serverom i testirali u Parizu, brzina je bila 219,37 Mbps.

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničeni VPN račun za samo 1,99 USD mjesečno uz dvogodišnju pretplatu.

Pogledajte ponude Surfsharka

4. Najbolji VPN za Pariz: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA Paris test brzineKada koristite PIA-ov Windows klijent, postavljanje i upotreba su jednostavni. Međutim, nemojte dozvoliti da njegova jednostavnost pomisli da je osnovna. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 103,10 Mbps dok je bila povezana s Parizom.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

5. Najbolji VPN za Pariz: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Paris brzi test za CyberGhostBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Parizu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Francuskoj i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 56,63 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Ako tražite dodatne mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Odabrani su na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze u Parizu. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map