Najbolji VPN-ovi za PlaystationPlaystation 4 dobro je nadmašio očekivanja za konzolu. Grafika zbog koje će se igra činiti stvarnim životom, širok izbor igara neće vas iznevjeriti, a mogućnost reprodukcije Blu-ray-a i običnih DVD-a samo su neke od stvari koje PS4 dobro radi. Internetske funkcije PS4, gledanje stvari poput Netflixa, Hulua i FUNimacije ili igranje igara na mreži poput CoD, FFXIV, Destiny i Minecraft nude bezbroj sati zabave.

Mrežne funkcije mogu biti zabranjene, ovisno o tome gdje se nalazite i što želite raditi. Da biste prošli od tih geografskih ograničenja, igrajte se s prijateljima u drugoj zemlji ili strujte svoj Netflix dok ste na odmoru iz podržanih regija, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu na drugo mjesto. VPN će vam omogućiti da se igrate s prijateljima u drugoj zemlji, gledate usluge strujanja na odmorima izvan podržanih područja, zaštitite vas od DDoS napada, smanjuje zaostajanje i čak može dovesti do brže veze. Pogledajte naš popis najboljih VPN usluga za Sony Playstation 4 (PS4).

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir

Playstation 4 reproducirat će vaše DVD-ove, tako da ako ste išli na godišnji odmor i željeli igrati filmove i igrati igre, jednostavno možete uzeti PS4 umjesto pakiranja i DVD playera i PS4. Usluge streaminga dodane su u PS4 tako da svoje video i glazbene usluge možete imati u istom okviru kao i igre, umjesto da za tu uslugu trebate kupiti druge privitke na vašem televizoru. Za popularne usluge poput Netflixa će vam trebati odvojeno članstvo da biste preuzeli aplikaciju i gledali sadržaj na PS4. Na PS4 možete koristiti i društvene medije kako biste pokazali u čemu se vaša igra ističe ili uzeli slike i postavili ih.

Podržane usluge / aplikacije za strujanje uključuju:

  • Plakacijska glazba, Playstation Store, Amazon Instant Video, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Radio, NBA Vrijeme igre, Qello Concerts, Gledatelj događaja uživo, WWE mreža, NHL GameCenter Live, Dnevno spaljivanje, Dish Network, NFL nedjeljna karta, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colors !, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher kaže !, Paket s blagom, Paint Park, Paint Park Plus, Wake-Up Club, PS kućna arkada i imaginstrumenti.

Podržani društveni mediji uključuju:

  • Facebook, Twitter i Flickr

Uz sve ove aplikacije i društvene medije postoje igre. Igre su uvijek zabavne i s novijom grafikom izgledaju sjajno. Postoji velik izbor igara za PS4, a postoji i puno DLC-ova za igre koje je moguće kupiti u PS4 trgovini. Igre se mogu igrati online ili offline, ovisno o igri.

Neke popularne igre Sony Playstation 4 uključuju:

  • Batman Arkham Knight, GTA 5, Sudbina, Bloodborne, MBL Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare i FFXIV.
  Najbolji VPN-ovi za Ekvador

PS4 također ima članstvo za posebne dodatke igrama, mjesečnim besplatnim igrama, pa čak i nekim mrežnim igrama. Članstvo se zove PlayStation Plus. Možete kupiti mjesec, tri mjeseca ili godinu dana pristupa. Mjesec dana košta 9,99 dolara, tri mjeseca 17,99 dolara, a godina 49,99 dolara.

PS4 je popularna igraća konzola koja ima odličnu grafiku. U svojoj kolekciji ima više aplikacija i igara. Omogućuje vam korištenje društvenih medija da biste prijateljima pokazali kako se ponašate u igrama. PlayStation Plus omogućit će vam da otključavate stvari koje ne možete normalno ,, dobiti besplatne igre svakog mjeseca i pustiti vas da igrate određene igre putem interneta. Bez obzira što radite, PS4 je dobra igraća konzola.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za PS4.

1. Najbolji VPN za Playstation 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

  Najbolji VPN-ovi za Samsung Galaxy S10

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za PS4: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za uređaje Android i iOS (iPhone, iPad). Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomažu usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Playstation 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

  Najbolji VPN-ovi za Aljasku

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Playstation 4: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Playstation 4: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za deblokiranje geografskih ograničenja za online igre i gledanje streaming medijskih usluga u drugim zemljama. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. To će vam omogućiti pristup uslugama poput Netflixa dok ste na odmoru izvan podržanih regija. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu DDoS zaštitu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me