Najbolji VPN-ovi za Portugal

Portugal noćuPortugalska republika, koja se obično naziva samo Portugal, nalazi se u Europi na Iberijskom poluotoku. Jedina zemlja koja graniči sa sjeverom i istokom je Španija. U njemu živi 10,2 milijuna ljudi, a mnogi čimbenici privlače posjetitelje, tvrtke i još mnogo toga. Ako ste zainteresirani postati jedan od njih, pronaći ćete puno posla i velike brzine interneta. Međutim, nećete htjeti koristiti javni WiFi bez da prethodno koristite VPN. Više o tome ukratko. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Portugal.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir

Srećom za posjetitelje i stanovnike ove prekrasne zemlje, vladino špijuniranje nije nešto o čemu trebate brinuti. Ipak, još uvijek morate biti marljivi prema svojoj privatnosti dok ste tamo. Uz broj posjetitelja koji stalno dolaze, često postoji mogućnost da cyber-kriminalci ukradu vaše podatke. Zato je najveći razlog korištenja VPN-a zaštita vaše privatnosti. Upotreba VPN-a stvorit će sigurnu i šifriranu vezu s poslužiteljem po vašem izboru. To će znatno otežati tim lopovima da dobiju uvid u vaše podatke.

Portugalska vlada obično ne filtrira web stranice, ali to ne znači da nećete naići na geo-ograničenja. Prema Global Voicesu, vlada je ugasila bankovni račun portugalske verzije Wikileaksa pod nazivom Tugaleaks jer ga je smatrala terorističkom organizacijom 2012. Iako je to prošlo nekoliko godina, pokazuje da potencijal još uvijek postoji. Ako želite pristupiti sadržaju iz druge regije, normalno će vam biti onemogućeno. U tom ćete se slučaju spojiti na VPN poslužitelj u drugoj regiji da biste zaobišli te blokove. Jednom kada budete imali sadržaj, trebali biste moći vidjeti sadržaj kao da ste tamo.

Koji je najbolji VPN za Portugal?

Da bismo odredili odgovor na to pitanje, usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Portugal.

 • Pouzdanost VPN mreže omogućava dugotrajno povezivanje
 • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja
 • Ispitivanja brzine izvršena na VPN poslužiteljima unutar Portugala
 • Visoke razine enkripcije za bolju zaštitu privatnosti
 • Stroga politika bez zapisa
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo najboljih opcija za Portugal

1. Najbolji VPN za Portugal: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Portugal

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Portugalu. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Europu, a zatim otvorite Portugal. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali poslužitelj u Lisabonu, Portugal, dobili smo prilično dobre rezultate. Kao što vidite, naš test brzine rezultirao je 89,98 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Portugal: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Portugal nije velika država, ali nekoliko VPN pružatelja usluga nudi poslužitelje u glavnom gradu zemlje Lisabonu. Naravno, to uključuje i IPVanish. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao još jednu od naših mogućnosti prelaska u Portugal.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Pronaći ćete velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test brzine u Portugalu

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere diljem Europe i svi su oni dostupni. Ako vidite bilo koji poslužitelj koji ima slovo “a” kao dio imena svog poslužitelja, oni su najbrži u mreži. Kada smo testirali jedan od IPVanish servera u Lisabonu, dobili smo vrlo respektabilnih 59,55 Mbps kao što možete vidjeti dolje.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN za Portugal: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Portugal test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Portugalu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Portugalu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Portugalu i brza je zbog dostupne mreže. Povezali smo se sa serverom u Lisabonu (Portugal) i dobili smo brzinu od 55,22 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Portugal: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Portugal test brzine

Za one koji vole mogućnost da imaju najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Portugalu, točnije u Lisabonu. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Portugal. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da je brzina čvrstih 55,83 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

5. Najbolji VPN za Portugal: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN Portugal test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Portugalu, otvorili smo aplikaciju za Windows i kliknuli na opciju “Alat za odabir zemlje”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. Mreža PureVPN ima nekoliko poslužitelja u zemlji. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je s donje strane pri 14,68 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

Bez obzira zašto koristite VPN dok ste u Portugalu, nadamo se da vidite zašto je važno zašto je važno koristiti ga. Za one koji bi željeli druge opcije koje se razlikuju od gore navedenih, slobodno pogledajte dobavljače na našim top 10 VPN popis. Iako su i oni dobri, mi smo odlučili na temelju nekoliko čimbenika, uključujući cijenu, veličinu mreže, stabilnost, lokacije, brzine, sigurnost i još mnogo toga. Budući da je naš popis optimiziran, možete biti sigurni u dobre brzine. Oni su važni ovih dana bez obzira na to što radite. Upotrebom ovog vodiča možete donijeti informiranu odluku o najboljim opcijama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map