RaleighRaleigh je glavni grad Sjeverne Karoline. To je drugi najveći grad u državi sa 464 tisuće stanovnika. Međutim, područje metroa ima oko 1,3 milijuna. U gradu se može raditi mnogo stvari i to je zapravo dom tri vrlo poznata sveučilišta. To su Sveučilište Sjeverna Karolina (UNC), Državno sveučilište Sjeverne Karoline (NC država) i Sveučilište Duke. U stvari, mogli biste posjetiti sva tri i vratiti se na početnu točku bez da pređete oko 65 kilometara. Ako ćete posjetiti to područje, morat ćete se povezati s VPN-om prije upotrebe javnog WiFi. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Raleigh.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir

Ovih dana mnogi koriste internet kako bi poboljšali svoje iskustvo na raznim lokacijama. Ako iskoristite besplatni WiFi koji nude mnoge tvrtke, htjet ćete koristiti VPN. Pri tome stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To će vam pomoći da se zaštitite od vrelih cybercrooks-a. Možete se kladiti da ih jedan broj čeka da ukrade vaše privatne podatke. VPN to čini tako da ne ugrožavate svoje osjetljive podatke.

Ako ste ikada bili u mreži škole ili tvrtke ili vam je onemogućen pristup određenim web lokacijama, naišli ste na drugi razlog za korištenje VPN-a. Škole, tvrtke, organizacije, pa čak i neke zemlje često puta sprečavaju svoje korisnike da vide sadržaj za koji smatraju da je “neprimjeren”. Kad koristite VPN i spajate se na poslužitelj na drugom mjestu, možete zavarati softver da misli da ste negdje drugo. Na taj način možete vidjeti što želite, baš kao da se ništa nije dogodilo.

Razlozi koje smo upravo spomenuli su dva najbolja razloga za korištenje VPN-a dok ste u Raleighu. To će reći, kasnije ćete otkriti više. Bez obzira želite li se zaštititi od cybercrooks-a ili jednostavno zaobići mrežna ograničenja, VPN-ovi će vam pomoći. Nekoliko je stvari koje morate uzeti u obzir pri odabiru.

Koji je najbolji VPN za Raleigh?

Prilikom odabira morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Ovdje je popis najboljih VPN-ova za Raleigh.

  • Poslužitelji velike brzine za područje Raleigh
  • Mogućnost pomoći korisniku da vidi geo-ograničene i sportsko blokirane sadržaje
  • Snažno šifriranje za zaštitu privatnosti
  • Stroga politika bez zapisa
  • Podrška za više platformi za mobilne uređaje, uključujući
  • Velike i stabilne mreže za umanjivanje učinaka prekida veze
  Najbolji VPN-ovi za iFunny Meme App

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Raleigh:

1. Najbolji VPN za Raleigh: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Raleigh test brzineAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (jer je to najbolja lokacija). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Atlanti, a brzina je iznosila 108,25 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

  Najbolji VPN-ovi za Synology NAS

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Raleigh: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Raleigh test brzineNordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Atlanti, a brzina preuzimanja iznosila je 107,97 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Raleigh: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

  Najbolji VPN-ovi za Nintendo Switch

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost Raleigh test brzineBudući da smo htjeli testirati server u blizini Raleigha, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Atlanti. Tamo smo se povezali na server i dobili smo brzinu od 97,02 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Ako biste željeli vidjeti neke druge mogućnosti u zajednici, pogledajte 10 najboljih VPN usluga popis. To je reklo, ne mislimo da će to biti potrebno. Donijeli smo odluke na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i lokacije u blizini područja Raleigh. Na taj način dobit ćete najbolje moguće brzine. To je vrlo važno ako planirate streaming sadržaja. Sve naše opcije imaju sjajne mreže, tako da nema nijedne loše opcije. Kada koristite naš vodič, možete pronaći najbolju opciju koja odgovara vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me