ReykjavikReykjavik je glavni i najveći grad na Islandu. Nalazi se na južnoj obali zaljeva Faxa i ima oko 128.000 stanovnika. Otkrićete da mnogi posjetitelji iz različitih razloga čine putovanje do grada i zemlje. Od gledanja sjevernog svjetla do posjeta Zamišljenom tornju mira i više, nećete htjeti propustiti najsjeverniju prijestolnicu bilo koje zemlje na svijetu. Prilikom posjete, htjet ćete koristiti VPN dok ste na javnom WiFi-u. Reći ćemo vam više o tome za nekoliko trenutaka. Prije nego što to učinimo, pogledajte naše najbolje VPN-ove za popis u Reykjaviku.

RankProviderPriceVisitVPN Stats
Izbor urednika ExpressVPN Cijena ExpressVPN Posjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
ExpressVPN statistika
2 NordVPN NordVPN cijena Posjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
NordVPN statistika
3 CyberGhost Cijena CyberGhosta Posjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
CyberGhost statistika

Kada pogledate izvještaj Freedomhouse.org, Island je jedno od najpopularnijih mjesta na svijetu. To ne znači da možete spustiti stražu. Dok vas Vlada Reykjavika i Islanda neće nadzirati, postoje drugi koji će iskoristiti slobodu grada. Možete se kladiti da oni samo čekaju priliku da pronađu nezaštićenog korisnika. Korištenjem VPN-a vaš se promet osigurava i šifrira. To kriminalcima vrlo teško omogućuje pristup vašim privatnim podacima.

Iako cenzura u Reykjaviku ili Islandu gotovo nema, ipak možete iskoristiti drugi razlog za korištenje VPN-a. To je da se zaobiđe geo-ograničeni sadržaj. Ako želite pristupiti sadržaju iz svoje matične regije ili čak i izvan Islanda, obično biste to blokirali. Jednostavno se povežite s VPN-om u regiji kojoj želite pristupiti i tada ne biste trebali imati problema. To je zato što zavarava softver koji blokira mišljenje da se nalazite negdje drugo.

Koji je najbolji VPN za Reykjavik?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Reykjavik. Primijetit ćete da se više fokusiramo na drugi razlog, a ne na prvi.

  • Mogućnost deblokiranja popularnih servisa za strujanje iz vaše matične regije ili drugih regija
  • VPN poslužitelji koji su u Reykjaviku bili uspješni
  • Velika i stabilna mreža koja će vam pomoći u uklanjanju prekida veze
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Čvrsto vojno šifriranje za zaštitu privatnosti
  • Pružatelji pravila bez dnevnika
  Najbolji VPN-ovi za Sonos WiFi zvučnike

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Reykjavik:

1. Najbolji VPN za Reykjavik: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN objedinjuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga kako bi pomogao deblokirati pristup nekom velikom geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a i Kanade, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Ukrajini (najbliže mjesto). Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Europu, a zatim otvorite Island. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u Reykjaviku, brzina je bila 119,00 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Reykjavik

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Reykjavik: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

  Najbolji VPN-ovi za PUBG Lite i PUBG Mobile

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga po cijeni ako želite dobiti pretplatu na dulji vremenski period. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN je domaćin više poslužitelja u Ukrajini (budući da je to najbliža lokacija. Iz konzole, klikom na 3 vodoravne točke s desne strane zemlje, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelja koji se nalazi u Reykjaviku, a brzina preuzimanja iznosila je 112,79 Mbps.

NordVPN test Reykjavika brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,99 dolara mjesečno s 3-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Reykjavik: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Panamu

Pošto smo htjeli testirati server u Reykjaviku, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Ukrajini i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja na Islandu. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Reykjaviku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Reykjaviku. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 110,52 Mbps.

CyberGhost Reykjavik test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

Iako možda mislite da vam nije potreban VPN dok ste u Reykjaviku, postoje neki dobri razlozi da ga upotrebite. Ako želite vidjeti druge opcije osim gore navedenih, pogledajte naše davatelje usluga top 10 VPN popis. Sve mogućnosti na tom popisu trebale bi biti uspješne, ali mi smo se odlučili na temelju niza čimbenika. Tako smo optimizirali svoj izbor za Reykjavik. Bez obzira na vaše aktivnosti u gradu, VPN zaštita je dobra ideja pri korištenju interneta. Kad koristite naš vodič, možete donijeti ispravnu odluku koja odgovara vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me