Ujedinjene državeTijekom njegove povijesti mnogi su putnici posjetili Sjedinjene Američke Države. To je treća najnaseljenija zemlja na svijetu s populacijom od oko 325 milijuna ljudi. SAD je ujedno i četvrta najveća kopnena masa na svijetu. Naći ćete niz različitih klimatskih zona od izuzetno vrućeg ljeti do izuzetno hladnog zimi. Od razgledavanja poznatih web mjesta do poslovnih putovanja, uvijek možete pronaći nešto za napraviti. Ipak, preporučujemo povezivanje s VPN-om prije upotrebe bilo koje nezaštićene WiFi mreže. Evo nekoliko brzih VPN-a koji se koriste u SAD-u.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir

Sjedinjene Države imaju nekoliko nadimaka, uključujući Ameriku, SAD, SAD, lonac za topljenje, zemlju mogućnosti i nekoliko drugih. Zemlja je 1776. proglasila neovisnost od Britanije i tada se sastojala od 13 kolonija. Odatle se zemlja proširila od granice do granice i šire. 1959. američka vlada je odobrila državnost Havajima radi kompletiranja 50 država.

Kroz godine SAD su bile velika supersila. To je ujedno i jedan od najboljih modela za kapitalizam i slobodu širom svijeta. Od najvećih 35 tvrtki na svijetu, 15 od njih su američke. Neke od najslavnijih arhitektura i poznata nalazišta nalaze se u SAD-u. Kao što možda očekujete, sigurno ćete pronaći regionalne razlike ovisno o mjestu u kojem živite ili posjetite.

Internet velike brzine dostupan je u većem dijelu zemlje, a mnoge ustanove i nacionalni lanci svojim kupcima nude besplatni WiFi. Ako ćete koristiti Internet iz bilo kojeg razloga, htjet ćete zaštititi svoju privatnost VPN-om. Kao i na svakom velikom području, cyber kriminal je sve veći problem u velikim gradovima širom Sjedinjenih Država. U stvari, gradonačelnik New Yorka najavio je da planiraju uvesti javne alate za cyber-sigurnost kako bi spriječili da stanovnici budu napadnuti. Kad koristite VPN, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To kriminalcima znatno otežava krađu vaših ranjivih podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a dok ste u SAD-u je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. SAD ne ograničavaju internet samo na temelju sadržaja. Međutim, ako posjetite drugu zemlju, možda imate problem s pristupom omiljenom sadržaju dok ste tamo. Da biste riješili taj problem, jednostavno biste se povezali s VPN serverom u regiji kojoj želite pristupiti. To će vam pomoći da zaobiđete bilo kakva geo-ograničenja.

Koji je najbolji VPN za SAD?

Naš popis najboljih VPN-a za Sjedinjene Države zasnovan je na sljedećim kriterijima:

  • Ispitivanja brzine izvedena u New Yorku, Los Angelesu i Chicagu
  • Ispitana je pouzdanost svake VPN mreže za strujanje HD sadržaja
  • Uspjeh deblokiranja ograničenja za kanale i sportske događaje uživo
  • Snažna enkripcija za one koji su usmjereni na zaštitu privatnosti
  • Prednost dajemo pružateljima usluga koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick za streaming
  Najbolji VPN-ovi za gledanje sportske mreže (TSN) izvan Kanade

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga koje se koriste u SAD-u:

1. Najbolji VPN za SAD: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Da biste pronašli određenu, morat ćete odabrati karticu “Sve”, otvoriti Sjevernu Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u. Testirali smo servere u NYC-u, Dallasu i LA-u. Lokacije poslužitelja pokazale su se dobro u našim testovima. ExpressVPN bio je najbrži VPN u svakom gradu.

ExpressVPN test brzine u SAD-u

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za SAD: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

  Najbolji VPN-ovi za Reykjavik, Island

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Testirali smo performanse poslužitelja u New Yorku, Dallasu i Los Angels. Kao što vidite na slici ispod, brojevi su bili dobri. Ne biste trebali imati problema raditi sve što želite raditi dok ste povezani na NordVPN.

NordVPN test brzine u SAD-u

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za SAD: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u SAD-u.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Međutim, ne želite podcijeniti uslugu. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti dolje, mreža PIA zastupljena je na ključnim mjestima u Sjedinjenim Državama.

PIA US test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za SAD: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

  Najbolji VPN-ovi za OkCupid

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Još jednom smo se povezali s VPN poslužiteljima koji se nalaze u New Yorku, Dallasu i Los Angelesu kako bismo testirali mrežu CyberGhost. Kao što vidite ispod, izvedba je bila razumna u sva tri grada. To je jedan od razloga što preporučujemo VPN uslugu za širok raspon svrha.

Američki test brzine CyberGhost

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za SAD: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish na poslužiteljima u New Yorku, Dallasu i Los Angelesu te otkrili brzinu između 97 Mbps i 110 Mbps.

IPVanish test brzine u SAD-u

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Iako mislimo da smo vam pružili najbolje mogućnosti korištenja u Sjedinjenim Državama, uvijek ste dobrodošli da pogledate našu top 10 VPN popis. Ipak ne mislimo da će vam trebati. Čimbenici našeg izbora uključuju brzinu, cijenu, sigurnost, pouzdanost, pa čak i lokacije poslužitelja. Bez obzira na to kamo idete u SAD, ne biste trebali imati problema s pronalaženjem bliskog poslužitelja. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine bilo gdje u SAD-u.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me