Najbolji VPN-ovi za Savez američkog nogometa (AAF)

Preporuka: Gledajte svoje omiljene AAF timove uživo s našim najbolje ocijenjenim VPN-omExpressVPN

Savez američkog nogometa (AAF) profesionalna je liga američkog nogometa koju su stvorili Charlie Ebersol i Bill Polian. Inauguralnu sezonu otvorio je 9. veljače 2019. godine s 8 ekipa. Igre su uzbudljive i iskorištavaju privlačnost američkog nogometa. CBS je partner za emitiranje i ekipu svog rodnog grada možete gledati uživo na TV-u. Međutim, ako putujete i želite ih gledati putem interneta, trebate koristiti VPN. Objasnit ćemo vam za koji trenutak. Najprije, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Savez američkog nogometa (AAF).


RankProviderPriceReviewVPN Stats
Izbor urednikaExpressVPNCijena ExpressVPNPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
ExpressVPN statistika
2NordVPNNordVPN cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
NordVPN statistika
3CyberGhostCijena CyberGhostaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
CyberGhost statistika
4IPVanishIPVanish cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
IPVanish statistika
5Privatni pristup internetuPIA cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
PIA statistika

U sezoni od 10 tjedana svaki tjedan igra 8 ekipa. Ti timovi su:

 • Arizonske žarišne točke
 • Orlando Apolos
 • Željezo u Birminghamu
 • Zapovjednici San Antonija
 • Pastuvi slanog jezera
 • Flota San Diega
 • Legende Atlante
 • Memphis Express

Kanali koji će emitirati igre su:

 • Sportska mreža CBS-a
 • Izvještavač Bleachera uživo
 • NFL mreža
 • TNT

Dakle, postoji nekoliko načina za gledanje ovih igara na mreži. Za CBS igre trebao bi imati CBS All Access. Za igre na NFL mreži i CBS-u možete strujati na Fubo TV-u. Uz to, igre na Bleacher Report Live-u su besplatne. Ako se nalazite u drugom području nego što bi inače bilo, blokirali biste prikazivanje drugih igara. Točno je da li se nalazite u drugom gradu ili čak drugoj zemlji. Jednostavno se povežite s VPN-om u području koje želite gledati i moći biste ga gledati onako kako bi inače trebali.

Koji je najbolji VPN za AAF?

Da bismo najbolje odgovorili na to pitanje, moramo se usredotočiti na davatelje koji će deblokirati najbolje. Evo kriterija koji koristimo:

 • Mogućnost zaobilaženja geo-ograničenja za vaš omiljeni tim
 • Davatelji visoke stabilnosti mreže za uklanjanje prekinutih veza
 • VPN poslužitelji koji su se dobro snašli u matičnim gradovima timova AAF-a
 • VPN davatelji koji ne vode evidencije upotrebe
 • Snažno šifriranje vojne zaštite kako bi se zaštitila privatnost od znatiželjnih očiju
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Sada, pogledajmo pobliže naš popis najboljih VPN-ova za AAF nogomet:

1. Najbolji VPN za AAF: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN objedinjuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga kako bi pomogao deblokirati pristup nekom velikom geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a i Kanade, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći s nekim poslužiteljima u gradovima bliskim timovima. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite SAD. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. ExpressVPN ima servere u blizini Orlanda, Atlante, San Antonija, San Diega, Phoenixa i Salt Lake Cityja, tako da je njihova usluga vrlo pogodna za streaming AAF igara..

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za AAF: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga po cijeni ako želite dobiti pretplatu na dulji vremenski period. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u SAD-u. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo servere koji se nalaze u gradovima blizu timova, a brzina preuzimanja bila je dobra.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,99 dolara mjesečno s 3-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za AAF: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj za AAF, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u SAD-u. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja bliskih timovima.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za AAF: IPVanish

IPVanish

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših opcija prelaska na AAF.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Saznat ćete da je IPVanish mreža brza u cijeloj Sjedinjenim Državama.

Kad je riječ o vrijednosti, teško ćete pobijediti IPVanish. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i više, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokrivat će vas kao novog člana.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za AAF: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) pruža vam nekoliko korisničkih opcija. Prije toga morali ste postaviti profil za svaki VPN poslužitelj. Sada je povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži 28 zemalja lako. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Jednom kada odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u raznim gradovima kako biste osigurali svoju VPN vezu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Sada možete vidjeti nekoliko sjajnih opcija koje ćete koristiti za AAF. Do sad već možete vidjeti prednosti upotrebe jedne. Ako želite vidjeti druge opcije osim gore navedenih, slobodno pogledajte naše pružatelje usluga top 10 VPN popis. Svi će oni biti uspješni, ali mi smo se odlučili na temelju više faktora. Tako smo optimizirali svoj izbor za AAF. Bez obzira gdje planirate biti, ne biste trebali propustiti ove sjajne igre. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map