Seul, Južna KorejaSeul, Južna Koreja glavni je grad i najveća metropola u državi. Rastuće gospodarstvo i strateški položaj učinili su ovaj grad od nešto više od 10 milijuna ljudi svjetskim liderom. “Čudo na rijeci Han” pretvorilo je Seul u četvrto najveće metro gospodarstvo i četvrto najveće zauzeće u turizmu na svijetu. Ako ćete biti jedan od tih turista ili poslovnih putnika i trebate koristiti internet, to nećete htjeti bez VPN-a. Mi ćemo vam za trenutak ponuditi neke razloge. Prvo ipak pogledajte naše gornje prijedloge o najboljim VPN-ovima koje možete koristiti dok ste u Seulu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280

Povijest Seula seže do prvih naselja na tom području. Dogodili su se oko 4000. godine prije Krista. Međutim, grad je dobio svoje ime Wiryeseong tek 18 prije Krista. Tada su ga vladari učinili glavnim gradom Baekje. Ako putujete u grad, još uvijek možete vidjeti nekoliko zidova koji datiraju u to vremensko razdoblje. Od tih dana grad je više puta mijenjao ruke i imena.

Nakon stotina godina izolacije, grad je otvorio svoja vrata za strance. Tada se Seul počeo modernizirati. Glavni trgovinski partneri grada postali su Francuska i Amerika. U stvari, Seoul je bio prvi grad u istočnoj Aziji koji je kraljevskoj palači uveo struju. Grad je imao neki oblik moći samo 11 godina nakon što su Amerikanci zahvaljujući sporazumima s Edison Illuminating Company.

U moderno doba Seul je ekonomska sila u svijetu. Nekoliko korejskih tvrtki ima globalnu prisutnost i vjerojatno ćete ih naći svugdje. Među njima je i elektronička kompanija Samsung koja proizvodi sve, od hladnjaka do teške industrijske opreme do pametnih telefona, te automobilska tvrtka Hyundai / Kia. Iako je posao velik za grad, putnici mogu uživati ​​i u drugim stvarima. To uključuje povijesna mjesta, znamenitosti, trgovačke centre i još mnogo toga. Ima čak i jednu od najvećih svjetskih kršćanskih zajednica u svijetu koja ima oko 830 tisuća članova.

Za one koji putuju u Seul, morate zapamtiti nekoliko stvari. Grad je po svojoj veličini gotovo dvostruko gušće naseljen od New Yorka. To znači da se s vremena na vrijeme možete osjećati pomalo gužve. Ako trebate koristiti internet dok ste tamo, htjet ćete se povezati s VPN-om kako biste zaštitili svoju privatnost. Budući da grad godišnje primi 10 milijuna posjetitelja, nije teško shvatiti da su cyber-kriminalci posvuda. Sve što trebate učiniti je uspostaviti sigurnu vezu s VPN serverom po vašem izboru. To lopovima znatno otežava krađu vaših osjetljivih podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete ograničeni sadržaj. Južna Koreja nema mnogo zakona koji se tiču ​​cenzure. Međutim, određena polja su zabranjena. Kao što možda možete pretpostaviti, web stranice pro Sjeverna Koreja zabranjene su zajedno s nekolicinom drugih. U skladu s tim, trebat će vam još VPN da biste zaobišli geo-ograničenja. Korištenjem VPN-a za povezivanje s poslužiteljem na drugom mjestu, možete pobijediti geo-ograničenja u području koje želite pregledati. Softver će misliti da se nalazite negdje drugdje, tako da možete pogledati kako želite.

Gore ste pronašli najbolje razloge za korištenje VPN-a dok ste u Seulu. Međutim, može biti i drugih koje ćete otkriti kada se prijavite za uslugu. Bez obzira jeste li svoj cilj zaštititi svoju privatnost od znatiželjnih očiju, zaobići cenzuru i geo-ograničenja ili oboje, VPN-ove ste pokrili.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Seul.

1. Najbolji VPN za Seul: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u Seulu

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Morat ćete odabrati karticu “Sve”, otvoriti Aziju, a zatim otvoriti Južnu Koreju, testirali smo server u Seulu i brzina je dostigla 55,85 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Seul: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Seul, Južna Koreja je glavno središte poslovanja u svijetu. Zato nam je drago što vidimo da se u gradu nalaze poslužitelji. Možete očekivati ​​da IPVanish u svim dijelovima dobro radi po gradu. Njihova mreža je dosljedno najbrži VPN u Aziji na našim brzinama. Naći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama diljem Azije i na svim kontinentima, osim na Antarktici. To ih čini jednim od naših najboljih izbora za korištenje u Seulu.

IPVanish test brzine u Seulu

IPVanish domaćin je 4 poslužitelja u Seulu i možete se odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer sel-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Seulu, sel-a06, i otkrili da brzina iznosi 63,22 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN za Seul: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test brzine u Seulu

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA je domaćin mnogim VPN poslužiteljima diljem Azije, uključujući nekoliko u Seulu. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Seul. Odatle možete odabrati mjesto servera u Seulu, Južna Koreja. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da je brzina 8,68 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

Smatramo da su upravo pružene mogućnosti najbolji izbor za upotrebu dok ste u Seulu. U skladu s tim, pogled možete pogledati uvijek prvih 10 VPN-ova popis za ostale odabire. Budući da smo kao faktore koristili cijenu, brzinu, sigurnost i pouzdanost, naš izbor će vam pružiti najbolje raspoložive brzine. Na našem popisu nema lošeg izbora, tako da ne možete pogriješiti u svojim odlukama. Samo budite sigurni da koristite naš vodič za pomoć u donošenju najbolje odluke za vaše potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me