Sky GoSky Go je premium usluga streaminga u Velikoj Britaniji i trebala bi biti suputnik Sky TV-u. Ima emisije koje su na kanalu pokrivene samo kratko vrijeme, a također ima i dosta američkih emisija. Gledatelji Sky Go-a mogu uživati ​​gledajući programiranje na igraćim konzolama, kao i na mobitelima, PC-u i Mac formatima. Ako pokušate pristupiti Sky Go izvan Velike Britanije, onemogućit će vam to bez upotrebe VPN-a. Dobar VPN pomoći će vam da zaobiđete bilo kakva geo-ograničenja.

RankVPN uslugaPriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Dakle, pustimo brzo prikazivanje kanala dostupnih na Sky Go-u.

  • Sky 1 HD
  • Sky Arts
  • Sky Atlantic HD
  • Sky Filmovi HD
  • Sky Living HD
  • Sky News HD
  • Sky Sports HD

S ovim mogućnostima neke su popularne emisije u SAD-u konačno dostupne za streaming, a da ih prije nisu bile viđene izvan Sjedinjenih Država. Ako ste navikli gledati Sky, Sky Go djeluje slično kao i drugi servisi za streaming jer imate mogućnost gledanja filmova ili gledanje televizije s mobilne aplikacije. To je sjajno ako ste u Velikoj Britaniji, ali što ako putujete u inozemstvo? Pa, tada bi ti trebao VPN.

Virtualna privatna mreža (VPN) sigurna je veza stvorena s poslužiteljem, po mogućnosti u drugoj zemlji. VPN šifrira vaše pregledavanje i pokazuje da se nalazite u drugoj zemlji. Prednost u tome je mogućnost zaobilaženja geo-ograničenja. Geoblokiranje je tehnologija koja se koristi za prepoznavanje lokacije korisnika na temelju IP adrese. Ako se nalazite izvan određenog područja, onemogućio bi vam bilo što vidjeti.

Još jedna prednost upotrebe VPN-a je razina enkripcije koju on pruža. Čak i ako možda niste razmišljali o šifriranju ranije, ovo je definitivno vrijeme da razmislite o toj mogućnosti. Kada krađe identiteta postaju sve učestalije, morat ćete zaštititi svoje podatke, ako je to uopće moguće. Koje protokole i usluge trebate koristiti? to stvarno ovisi o vašim ciljevima. Iako sve naše mogućnosti koriste sigurnu enkripciju, korištenje OpenVPN protokola uvijek bi bio vaš najbolji izbor kad god je to moguće. Budući da je brzina tipično bitna, koristio bi se OpenVPN (UDP). To je najbolja opcija za Skype, VoIP, mrežno igranje ili čak korištenje streaming usluga poput Netflixa ili Sky Go-a. Ako imate problema sa vezom i problema s prekidom veze, najbolje bi vam bilo da krenete s OpenVPN (TCP). TCP verzija može vas usporiti malo pametno, ali to je zbog toga što podaci prolaze u provjeri pogrešaka. Za streaming ili povezivanje s VPN-om putem mobilne mreže možete pogledati i druge protokole, uključujući L2TP i IKEv2 za dobru privatnost.

Ako želite najbolju cjelokupnu uslugu, predlažemo ExpressvPN. Ne čuvaju zapisnike i imaju značajku prebacivanja, čime osiguravaju da vaši privatni podaci ostanu sigurni. Ako želite isprobati svoje vrijeme u streamingu Sky Go-a, ExpressVPN je opet najbolji izbor. Oni imaju klijentski softver za Windows i Mac, a nude i mobilni klijent, tako da ćete se samo trebati povezati, a vi biste bili postavljeni, kao da ste u Velikoj Britaniji.

Ako samo želite imati pristup geo-ograničenom sadržaju, željeli biste odabrati značajku ExpressVPN MediaStreamer. Ovo je Smart DNS usluga koja će vam pomoći u deblokiranju kanala bez ikakvog gubitka brzine. Ovisno o tome gdje se nalazite, to može ili ne mora biti problem. Međutim, mi bismo preporučili da krenemo s šifriranom opcijom. Ne preporučujemo sigurnost trgovanja radi brzine. Dok je brzina problem ako pokušavate strujati u nekim slučajevima, budući da vam treba samo brzina od 800 mbps, ne bi trebalo biti pogoršanja kvalitete. Opet, to ovisi odakle se povezujete. Dodatni sloj šifriranja vrijedi gubitka brzine. Članovi ExpressVPN-a imaju potpuni pristup i VPN-u i MediaStreamer-u.

Bez daljnjeg odgađanja, evo detaljnijeg pogleda na najbolje VPN-ove za Sky Go:

1. Najbolji VPN za Sky Go: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Sky Go: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Sky Go: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Sky Go: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Sky Go: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Opcije koje spominjemo u ovom postu najbolje su u cjelini, tako da biste mogli provjeriti našu 10 najboljih VPN usluga, ali vjerojatno to nećete trebati. U izboru smo koristili sigurnost, brzinu i cijenu. Pored toga, izabrali smo i one s velikim brojem mrežnih poslužitelja u Velikoj Britaniji. Najbolji pružatelji usluga imat će brze mreže za strujanje Sky Goa iz drugih zemalja kao i zaštitu vaše privatnosti. Dobar razlog da odaberete najbolje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me