Najbolji VPN-ovi za South Bend

South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana je grad koji se nalazi u okrugu St. Joseph. Ima populaciju od preko 100.000 ljudi, a kombinirano statističko područje od 720.000. Gospodarstvo je široko i raznoliko od svega, od visoke tehnologije do obrambenih izvođača i još mnogo toga. U njemu je i Sveučilište Notre Dame koje se bori protiv irskih. Ako planirate putovanje u grad, bilo da pogledate mjesta ili vidite „Touchdown Isusa“ s stadiona, možda ćete završiti s javnim WiFi-jem. Ako je to slučaj, prvo morate koristiti VPN. Reći ćemo vam zašto u trenu. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za South Bend.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Kao i mnogi gradovi u SAD-u, Indijanci su zauzeli područje koje je danas poznato kao South Bend. Kada su Europljani stigli 1820-ih, osnovali su trgovačko mjesto. 1829. godine vodstvo je promijenilo ime iz Southold u South Bend. Do 1835. godine čelnici su formalno osnovali grad.

Godine 1842., Vincennes biskup Célestine Guynemer de la Hailandière ponudio je zemlju ocu Edwardu Sorinu iz Kongregacije Svetog Križa, pod uvjetom da u dvije godine izgradi fakultet. Otac Sorin stigao je s francuskom i irskom braćom na izgradnju sveučilišta Notre Dame Du Lac. Obično ga se skraćuje kao ND ili Notre Dame i privatno je neprofitno katoličko istraživačko sveučilište. Trenutno je najveći poslodavac u gradu.

Bez obzira jeste li u South Bendu kako biste vidjeli povijesni fakultet, posjetili zoološki vrt ili uzeli nogometnu utakmicu na sveučilištu, sve je veći broj tvrtki i ustanova koji nude javni WiFi. Iako će se zaštitnici uključiti u njega, to uključuje i kibernetičke kriminalce. Osoba na prijenosnom računalu za sljedećim stolom mogla bi vam ukrasti osjetljive podatke. Kad se povežete s VPN-om, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To potencijalnim lopovima znatno otežava upravljanje njihovim privatnim podacima.

Sljedeći razlog korištenja je da se VPN mora nositi s mrežnim ograničenjima i geo-blokovima. Škole, organizacije, tvrtke, pa čak i neke zemlje vole blokirati svoje korisnike da vide sadržaje za koje smatraju da nisu primjereni. Korištenjem VPN-a možete softver zavaravati u pomisli da ste negdje drugdje. Uz to, ne vidi promet jer ga je VPN šifrirao. To je sjajno ako ste imali sportski zatamnjivanje ili ako ste bili blokirani u pogledu svojih omiljenih web stranica.

To su glavni razlozi za korištenje VPN-a kad posjetite South Bend. Međutim, možda ćete otkriti i druge razloge nakon što se prijavite. Od zaobilaženja mrežnih ograničenja i geo-blokova do zaštite vaše privatnosti, upotreba VPN-a je dobra ideja. Pogledajmo bliže pružatelje usluge koje smo ranije spomenuli.

1. Najbolji VPN za South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend nije ni 100 milja od Chicaga. Zbog toga ćete dobiti dobra vremena odziva. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. Zbog toga su oni naši go-to VPN za South Bend.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish u Chicagu ugošćuje 56 poslužitelja i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer chi.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Chicagu i otkrili smo da brzina iznosi 64,05 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish test za brzinu u Chicagu

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Chicago (budući da je South Bend najbliži grad). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – Čikago. Kao što vidite, testirali smo server u Chicagu i brzina je bila 58,03 Mbps.

ExpressVPN test za brzinu u Chicagu

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za South Bend: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. VyprVPN-ova značajka Cloud omogućuje vam kontrolu nad vlastitim VPN poslužiteljem u oblaku, dok Chameleon protokol pomaže korisnicima u zemljama poput Kine da zaobiđu vladinu cenzuru..

VyprVPN klijent ne daje vam mogućnost odabira određenog broja poslužitelja u Chicagu. Umjesto toga, lokaciju želite prebaciti u Chicago. Od tamo će vas klijent automatski povezati s najboljim VPN serverom u Chicagu. Rezultate testa brzine možete vidjeti dolje. Uspjeli smo postići brzinu preuzimanja od 52,18 Mbps nakon povezivanja s serverom u Chicagu.

VyprVPN Chicago test brzine

VyprVPN je ljubazan što nudi našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 60 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 5,00 USD mjesečno. Novi korisnici pokrivaju trodnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite VyprVPN

Za one koji bi željeli druge opcije, slobodno provjerite našu top 10 VPN popis usluga. U tom smislu, smatramo da smo vam pružili najbolje mogućnosti. Odlučili smo se na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i pružatelja usluga sa poslužiteljima smještenima u Chicagu ili u blizini. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map