Najbolji VPN-ovi za Stanford / Palo Alto / Silicijsku dolinu

Stanford, KalifornijaStanford u Kaliforniji je nekorporativno područje okruga Santa Clara. Ima populaciju od oko 15 k sa dnevnom populacijom od 35 k. Nalazi se odmah pored Palo Alta. Toliko da ga neki smatraju dijelom grada. Postoji nekoliko razloga za posjet ovom području, uključujući njegovu blizinu San Josea i San Francisca, kao i ono po čemu je područje poznato, Sveučilište Stanford. Bez obzira jeste li tamo da gledate kardinala Sveučilišta Stanford ili iz nekog drugog razloga, nećete htjeti koristiti javni WiFi bez VPN-a. Reći ćemo vam zašto u trenu. Prvo pogledajte naše najbolje VPN-ove za Stanford popis.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Sveučilište Stanford, Medicinski centar Stanford i druge prateće aktivnosti zauzimaju veći dio područja Stanforda. Sastoji se od ukupne površine od gotovo 2800 kvadratnih milja. Škola se službeno zove Sveučilište Leland Stanford Junior. To je privatno istraživačko sveučilište i poznato je po svojoj akademskoj snazi, bogatstvu i blizini Silikonske doline. To ga čini jednim od najboljih svjetskih sveučilišta. U stvari, mnogi smatraju da je to na razini sa školama Ivy League u istočnim zemljama SAD-a.

Kao što vjerojatno znate, škola se prilično dobro snalazi i u atletici. Kao dio Pacifičke atletske konferencije (Pac 12), škola je definitivno sila s kojom se treba suočiti. Iako ima mnogo donatora vrhunskog klase, osnivač Nikea, Phil Knight, donira milijune dolara Sveučilištu Stanford. On je samo jedan od faktora koji pridonose uspjehu školama.

Iako se na tom području ima dosta toga za napraviti, ako posjetite grad, vjerojatno ćete koristiti javni WiFi. Uz svu tehnologiju samo niz cestu, možete očekivati ​​da ćete tamo naći mnogo velikih brzina. Iako je to sjajno za korisnika, također je sjajno i za cybercrooks. Bolje vjerujte da postoje grabežljivci koji samo čekaju da dobiju vaše osjetljive podatke. Kad se povežete s VPN-om, stvarate sigurnu i privatnu vezu s poslužiteljem koji želite koristiti. Drugim riječima, lopovima je mnogo teže ukrasti vaše privatne podatke.

Unatoč progresivnoj prirodi područja, ne morate izgledati teško da biste pogodili vatrozid. Vođe često postavljaju te uređaje kako bi blokirali korisnika da ne vidi “neprikladni sadržaj”. Zajedničke su sa školama, tvrtkama, organizacijama, pa čak i nekim zemljama. Pomoću VPN-a možete softver natjerati da misli da se nalazite negdje drugdje. Uz to, sve što će otkriti je uporaba šifriranog prometa. Na taj način još uvijek možete vidjeti sve što želite vidjeti. Naravno, ako pokušate gledati neke sportove na mreži, medijske kuće će vas blokirati zbog lokacije.

Iako možda otkrijete druge razloge, upravo su te dvije točke najveći razlog za korištenje VPN-a dok ste na području Stanforda. Trenutno je OpenVPN protokol najbolja opcija koju možete odabrati i to ćete htjeti učiniti kad god je to moguće. Gotovo svaki pojedinačni davatelj ponudit će vam tu mogućnost. Ako vam davatelji ponude TCP i UDP verziju, oba će se pokazati u redu. Razlika je u ovom slučaju ta što je UDP najbrži. Dobre brzine važne su ako želite strujati bilo koji sadržaj. Ako imate problema sa vezom, TCP bi bio bolja opcija za vas.

1. Najbolji VPN za Stanford: IPVanish

IPVanish

Budući da je Stanford tako blizu tehnološkom sektoru, postoje mnogi turisti koji ga posjećuju. Ipak, postoje razlozi da posjetite to područje. IPVanish se odlično snalazi u gradu i odličan je izbor kada tražite VPN uslugu. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. To ih čini gostujućim VPN izborom za Stanford.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 20 poslužitelja u San Joseu i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer sjc-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u San Joseu, sjc.a14.ipvanish.com, i otkrili da brzina iznosi 62,18 Mbps. Naša kabelska internetska veza postiže se približno istom brzinom.

IPVanish Stanfordov test brzine

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Stanford: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN nudi brzi VPN pristup i MediaStreamer. To znači da usluga djeluje poput usluge Smart DNS kako bi vam pomogla u deblokiranju pristupa geo-blokiranom sadržaju. To će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sadržaj poput sportskih događaja uživo i drugih. Na web stranici ExpressVPN naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za deblokiranje cenzure, zaštitu privatnosti i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Naravno, to vrijedi za Stanford. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – San Jose. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u San Joseu i brzina je izašla na 59,32 Mbps.

ExpressVPN test Stanford brzine

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Stanford: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ima 33 poslužitelja u San Joseu. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 355 u San Joseu i otkrili da je brz sa brzinom preuzimanja od 63,93 Mbps.

NordVPN Stanford test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 2-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

4. Najbolji VPN za Stanford: PIA

Privatni pristup internetuPrivatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 25 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u San Joseu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da je treba potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 62,56 Mbps dok je bila spojena na Silicijsku dolinu.

PIA Stanford test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost u Stanfordu. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Stanford: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je 16 kad je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

VPN mreža HMA Pro – Lokacije poslužitelja u SAD-u
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje 175 VPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, uključujući nekoliko poslužitelja u San Joseu. Da biste se povezali s poslužiteljem u Stanfordu, prijeđite u “Location Mode” i odaberite “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite San Jose. Odatle možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u, Kaliforniji i San Joseu. Kad smo se povezali sa serverom u Stanfordu kako bismo testirali brzinu i ustanovili da iznosi 62,05 Mbps.

HMA Stanford test brzine

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup od samo 6,99 dolara mjesečno a svim novim korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

Ako tražite dodatne mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i pružatelja usluga sa poslužiteljima koji se nalaze u blizini Stanforda. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map