Starkville, MississippiStarkville, Mississippi je najnaseljeniji grad regije Zlatni trokut države. Ima populaciju od oko 25k. Gradski identitet uvelike je vezan za Državno sveučilište Mississippi. Razvoj i razvoj škole postali su Starkville koledž grad. Ako je odlazak u grad na vašu agendu, htjet ćete iskoristiti nova urbanistička područja kao i nekoliko različitih umjetničkih muzeja. Prije korištenja javne WiFi također ćete htjeti provjeriti koristite li VPN. Reći ćemo vam zašto u trenu. Najprije pogledajte naše najbolje VPN-ove za Starkville popis.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Nije iznenađujuće što prva naselja naselja Starkville datiraju više od 2100 godina. Prije europskog naseljavanja, područje je nastanjivalo pleme Choccuma. Međutim, malo prije američkog revolucionarnog rata, plemena Choctaw i Chickasaw ujedinila su se kako bi ih izbrisala. Većina plemena Choctaw predala je potraživanja za zemlju 1830. godine i uklonjena su u sljedećih 10 godina.

Iako su uglavnom vezani za koledž, postoje neke sjajne stvari oko Starkvillea koje treba učiniti i vidjeti. To uključuje američku predsjedničku knjižnicu Grant, arheološki muzej Cobb, Cullis & Muzej satova Gladys Wade, pamučni okrug, muzej baštine, Wet N Wild Waterpark i još mnogo toga. Naravno, gledati kako igraju buldogovi Državnog sveučilišta u Mississippiju uvijek je dobro vrijeme.

Bez obzira što odlučite raditi u tom području, postoji velika mogućnost da ćete iskoristiti tvrtke koje nude besplatan WiFi. Iako zvuči sjajno kao opcija, predlažemo vam korištenje VPN-a. To je zato što oko nas vrebaju cyber-kriminalci. Možete se kladiti da bi oni jednostavno voljeli dobiti svoje ranjive podatke. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i privatnu vezu s poslužiteljem koji želite koristiti. To će svima znatno otežati korištenje vaših privatnih podataka u svoju korist.

Ako ste ikada koristili WiFi i pronašli vatrozid, možda biste mogli pogoditi drugu uporabu VPN-a. Škole, organizacije, tvrtke, pa čak i neke zemlje, zaustavit će korisnike da vide stvari koje smatraju neprikladnim. U tom se slučaju želite povezati s poslužiteljem na drugom mjestu. Zbog toga softver misli da se nalazite negdje drugdje. Pored toga, budući da je vaš promet šifriran, softver za blokiranje ne može blokirati ono što ne može vidjeti.

Sada vidite najbolje razloge za korištenje VPN-a dok ste u Starkvilleu. Nemojte se iznenaditi ako kasnije nađete druge. Od zaštite podataka do obilaska mrežnih i geo-ograničenja, VPN će vam pomoći. Nekoliko je stvari koje prvo morate znati o VPN-ovima. Sa svim raspoloživim opcijama protokola, morat ćete koristiti ili protokole šifriranja IKEv2 ili OpenVPN. Iako je IKEv2 poželjna metoda, ne nude je svi kao primarno rješenje. Ako imate mogućnost biranja između različitih verzija OpenVPN-a, UDP verzija je najbrža. Međutim, TCP verzija prikladna je za one koji imaju problema s vezom.

1. Najbolji VPN za Starkville: IPVanish

IPVanish

Budući da je grad relativno malen, koristit ćemo Atlanta grupu poslužitelja jer su oni najbliži gradu. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. Zbog toga ih svakodnevno idemo na VPN koji koristimo u Starkvilleu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 48 poslužitelja u Atlanti i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Atlanti i otkrili da brzina iznosi 63,76 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish Atlanta test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (jer je Starkville najbliže veliko područje). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo server u Atlanti i brzina je bila 58,49 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Atlanta

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Starkville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphija, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje 8 poslužitelja Atlante. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je 57,65 Mbps, što je u skladu s ostalim uslugama na našem popisu.

CyberGhost Atlanta test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Starkville: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu upotrebu mobilne aplikacije za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 370 u Atlanti i otkrili smo da je učinak prilično dobar sa brzinom prenosa od 60,11 Mbps..

NordVPN test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s članstvom od 24 mjeseca.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Starkville: StrongVPN

StrongVPN

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. Prije je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

ZemljeLokacijeServersUSA Lokacije poslužiteljaSoftverMjesečjegodisnjeRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7,50$ 52,497 dana

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ugošćuje 20 poslužitelja u Atlanti (najbližoj regiji Starkvilleu). Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Atlanta. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Atlanti testirali smo svoju brzinu i utvrdili da je brzina 59,97 Mbps.

Snažan test brzine Atlanta

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

StrongVPN

Postoji više opcija koje možete slobodno provjeriti na našoj top 10 VPN popis usluga. Međutim, mislimo da ćete ovdje biti baš u redu s našim odlukama. Donijeli smo odluke na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i pružatelja usluga sa poslužiteljima koji se nalaze u regiji Starkville. Na taj način možete postići najbolje brzine. Naravno, sve imaju sjajne mreže, tako da zaista ne možete pogriješiti. Brzina je važna ako planirate preuzeti ili strujati bilo koji sadržaj. Nitko ne voli doživljavati pufer. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti odluku koja odgovara vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me