Najbolji VPN-ovi za State College

State College, PAState College, Pennsylvania, općina je vladavina koja se nalazi u saveznoj državi Pennsylvania. Statističko područje ima oko 236 tisuća stanovnika. Kao što možda možete pretpostaviti, dom je Sveučilišta Penn. Većina četvrti se sastoji od Univerzitetskog parka, a on je učinkovito izgrađen oko koledža. Bez obzira na to posjetite li to područje vikendom ili više godina, postoji dobra šansa da ćete u nekom trenutku koristiti javni WiFi. Prije nego što to učinite, prvo ćete se morati povezati s VPN-om. Objasnit ćemo više o tome u trenu. Međutim, možemo vam ponuditi naš popis najboljih VPN-ova za State College.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Selo State College izraslo je u grad kako bi zadovoljilo potrebe Sveučilišta Penn. Izvorno su ga doseljenici osnovali kao „Poljoprivrednu srednju školu Pensilvanije“ 1855. godine. Uključeno je 1896. u Državni koledž i od tada raste. Zanimljivo je da je predsjednik škole pokušao promijeniti ime 1953. Međutim, ime je ostalo isto zbog nedostatka boljih izbora. Nije teško pogoditi da je najveći poslodavac u gradu poprilično marginalan Penn State University.

Stadion Beaver dom je lava Penn State Nittany Lions. Ima 106 tisuća ljudi i ima polje u Kentuckyju Bluegrass. Nogomet donosi u školu dosta novca, a momčad je od 1887. osvojila gotovo 69% svojih igara.

Bez obzira koji su razlozi za vaš grad, velika je vjerojatnost da ćete imati zastoja. Srećom, mnoštvo tvrtki nudi svojim korisnicima besplatni WiFi. Prije no što se povežete s jednim od njih, trebate koristiti VPN. To je zato što cyber-kriminalci na drugi način lako mogu dobiti pristup vašim privatnim podacima. Možete se kladiti da uvijek netko vreba, samo čeka da pronađe ranjivu metu. Kad koristite VPN, stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To cybercrooksima mnogo otežava krađu vaših podataka.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Malo ćemo to objasniti primjerom. Ako želite ići na nogometnu utakmicu, ali ne možete dobiti ulaznice, to može predstavljati problem. Uvijek možete ići u bar ili ga možete gledati putem interneta (ako nemate pretplatu za kabel ili satelit). Međutim, nailazit ćete na nesvjestica zbog licencnih prava. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u drugom području. To sprečava softver za otkrivanje da blokira vaše područje. Na taj način možete uživati ​​u igri kao i obično na mreži.

Evo još jednog primjera. Ako pokušate koristiti WiFi u školi, postoji velika vjerojatnost da će vam onemogućiti pristup nekim web lokacijama u kojima biste obično uživali. To je zbog vatrozida škole. Oni su uobičajeni u školama, tvrtkama, pa čak i nekim zemljama. VPN će vam pomoći i zaobići ta ograničenja. Sada vidite zašto je to važno, pogledajmo nekoliko najboljih izbora.

1. Najbolji VPN za State College: IPVanish

IPVanish

Državni koledž ima jako puno stanovništva kad je škola u. Međutim, još uvijek nema vlastite poslužitelje s većinom usluga. Zbog toga smo odabrali lokacije poslužitelja u Clevelandu jer je udaljen samo 239 milja. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. Ti čimbenici čine ga jednom od najboljih opcija za svakodnevno korištenje VPN-a.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 3 poslužitelja u Clevelandu i možete se povezati s bilo kojim ili na sve njih. Testirali smo IPVanish server u Clevelandu i otkrili smo da brzina iznosi 39,63 Mbps.

IPVanish test brzine u Pittsburghu

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za State College: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve” i upišite New York (obzirom da je to najbliža lokacija) u okvir u kojem je navedeno “država pretraživanja ili grad”. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Iako smo odabrali New York, server se pokazuje kao smješten u Philadelphiji. Testirali smo server pomoću njujorške postavke i brzina je bila 54,04 Mbps.

ExpressVPN Speedtest New York

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Državni fakultet: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusira se na zaštitu privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphija, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u Clevelandu (zbog njegove bliskosti sa State Collegeom), otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Clevelandu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, brzina preuzimanja iznosila je 31,76 Mbps.

CyberGhost Pittsburgh test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za State College: TorGuard

Naslovna stranica TorGuarda

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će uspjeti za sve što želite učiniti na području State Collegea. Iako nema nijednog servera koji se nalazi u State Collegeu, u New Yorku smo koristili poslužitelj jer je to najbolja opcija. Razlika u lokacijama možda zvuči velika, ali dobro će funkcionirati u vaše svrhe.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u New Yorku, otvorili smo Windows klijent i odabrali OpenVPN protokol. Sada možete pregledavati popis zemalja raspoređenih po abecednom redu. Zatim, možete odabrati grad. TorGuard mreža uključuje nekoliko različitih poslužitelja u New Yorku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, brzina preuzimanja iznosila je 60,88 Mbps što je prilično brzo.

Torguard Pittsburgh test brzine

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Možete se prijaviti za potpuni pristup za što niže 4,99 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

Iako mislimo da smo izabrali najbolje opcije za upotrebu dok ste u gradu State College, slobodno pogledajte naš prvih 10 VPN-ova popis. Međutim, mi ne mislimo da ćete osjetiti potrebu za tim. Donijeli smo svoje odluke na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti, pa čak i cijene. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima u istoj općoj regiji kao State College. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Bez obzira koju opciju želite odabrati, sve imaju dobre mreže. Ako želite strujati sadržaj, cijenit ćete veće brzine. Pomoću našeg vodiča koji će vam pomoći da donesete ispravnu odluku, možete pronaći najbolje mogućnosti za svoje ciljeve.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map