Najbolji VPN-ovi za Tajland

TajlandTajland je zemlja Indokine. Zemlju trenutno vodi vojna hunta nakon državnog udara 2006. i 2014. Ova zemlja od 67 milijuna ljudi uglavnom je budistička, i dvadeseta najgušće naseljena država na svijetu. Vlada je i prije puča imala nekih problema. Vlada ne samo da prati svoje građane, već i blokira prilično nekoliko web stranica. Ako planirate putovati ili se preseliti na ovo novo mjesto za odmor, trebali biste koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i deblokirali geo ograničenja. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Tajland.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
5TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir

Prvi dobar razlog za korištenje VPN-a na Tajlandu jest privatnost. Vlada gleda što rade njihovi stanovnici. Tajlandska vlada može vas pratiti kad god vam se sviđa. Kad koristite VPN, stvarate šifriranu vezu s poslužiteljem, po mogućnosti u drugoj zemlji. Budući da bi mogao biti uhićen zbog pokušaja obilaska nekih web stranica kritičnih prema vladi, VPN će zaštititi vašu privatnost.

Ako želite deblokirati web stranice, VPN će vam također pomoći. Spajanjem na poslužitelj u drugoj zemlji mogli biste zaobići oba oblika geo-ograničenja. Geoblokiranje je tehnologija koju koristi ili vlada ili kompanije kao način ograničavanja ili blokiranja sadržaja. Ograničenje Tajlanda često se uspoređuje s velikim kineskim vatrozidom. Za web stranice koje tajlandska vlada blokira, pristup poslužitelju izvan zemlje omogućio bi vam gledanje web lokacija koje su tamo blokirane.

To su dva najbolja razloga za korištenje VPN-a dok ste na Tajlandu. To je reklo. možda ćete otkriti više na putu. Od zaštite svoje privatnosti od očiju vlasti ili potencijalnih lopova do pomaganja u obilasku geo-ograničenih sadržaja, upotrebom VPN-a, postoji dobra ideja. Sada kada smo vam rekli zašto je to važno, pogledajmo nekoliko opcija za vas.

Koji je najbolji VPN za Tajland?

Postoji nekoliko čimbenika koje treba uzeti u obzir pri pokušaju odgovora na pitanje. Evo nekih velikih koje smo pogledali kako bismo utvrdili najbolje VPN-ove za Tajland:

 • Snažna enkripcija za dobru zaštitu privatnosti korisnika
 • Velika i čvrsta mreža koja pomaže u smanjenju prekida veze
 • Mogućnost deblokiranja geo-blokiranog ili zabranjenog sadržaja
 • Pružatelji usluga koje nude pravila bez zapisnika
 • Podrška za više platformi za mobilne uređaje, uključujući Amazon Firestick
 • Brzi poslužitelji u regiji koji dobro prolaze na brzinskim testovima

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN-ova koji se koriste na Tajlandu:

1. Najbolji VPN za Tajland: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Tajland brzinski test

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Asia Pacific, a zatim otvorite Tajland. U ovom trenutku možete odabrati Bangkok. Odabrali smo poslužitelj i brzina je bila 116,07 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Tajland: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Tajland brzinski test

NordVPN ugošćuje nekoliko poslužitelja u tom području, uključujući i neke u Bangkoku. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo Bangkokov poslužitelj i utvrdili smo da ima brzinu preuzimanja od 10,95 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Tajland: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,99 USD mjesečno (67% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Tajland brzinski test

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše mjesta na poslužitelju, tada je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje brojne poslužitelje u regiji, uključujući neke u Bangkoku. Da biste se povezali s poslužiteljem, morate odabrati “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Bangkok. Odatle možete odabrati mjesto poslužitelja u Tajlandu i Bangkoku. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i otkrili da brzina iznosi 31,34 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup, a svi novi korisnici pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

4. Najbolji VPN za Tajland: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN Tajland brzinski test

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Bangkoku, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. Mreža PureVPN ima nekoliko poslužitelja smještenih u Bangkoku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 20,31 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja, i na radnoj površini i na mobilnim uređajima. PureVPN nudi novim kupcima 31-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite PureVPN

5. Najbolji VPN za Tajland: TorGuard

TorGuard

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će uspjeti u svemu što želite učiniti u Tajlandu. Iako u Bangkoku nema poslužitelja, serveri su tamo najbolja opcija.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

TorGuard Tajland brzinski test

Budući da smo htjeli testirati server u Bangkoku, otvorili smo Windows klijent i odabrali OpenVPN protokol. Sada možete pregledavati popis zemalja raspoređenih po abecednom redu. Zatim, možete odabrati grad. TorGuard mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Bangkoku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, brzina preuzimanja iznosila je 63,38 Mbps.

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Možete se prijaviti za potpuni pristup i budite sigurni da je vaša pretplata pokrivena 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite TorGuard

Iako vam to neće trebati, slobodno pogledajte naše 10 najboljih VPN usluga za različite izbore. Ovi su odabiri najbolji u svemu, tako da sigurno ispunjavaju svaki cilj koji imate. za odabire tih izbora koristili smo sigurnost, regionalne lokacije, brzinu i cijenu. Uz to smo odabrali i one s velikom mrežom poslužitelja na koje se možda želite povezati. Brze mreže za streaming HD sadržaja i zaštitu vaše privatnosti oznake su pouzdanih VPN usluga. Naravno, naš izbor čini i jedno i drugo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map