TeksasTeksas je druga najveća država u SAD-u i po broju stanovnika i na području. Nalazi se na južnoj američkoj granici s Meksikom. Državno stanovništvo iznosi oko 28,3 milijuna i vrlo je popularno za putnike i turiste. Bez obzira na razlog zbog kojeg ste u stanju Lone Star ili ondje gdje se nalazite, važno je povezati se s VPN-om prije nego što koristite javni WiFi. U nastavku ćemo istražiti pojedinosti o tome. U međuvremenu, pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Teksas.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Dok ste u Teksasu, možete pronaći bezbroj stvari koje trebate obaviti. Od aktivnosti na otvorenom, poput lova i ribolova, do muzeja, zooloških vrtova, parkova, zabavnih parkova, pa čak i svemirskog centra (AKA Mission Control), možete učiniti baš sve što možete pomisliti u državi. Ne možemo krenuti naprijed bez spominjanja sportske ostavštine koju ima Texas. Od srednje škole do Kauboja i Teksasa, teško ćete naći državu s više nogometnog talenta. Da se ne ostave navijači bejzbola izvan petlje s Houston Astrosom koji je osvojio 2017. svjetsku seriju. Kada je u pitanju NBA, imate Mavs, Rakete i Spurse. Napokon, navijači NHL-a mogu navijati za Dallas Stars. Dobar VPN pomoći će deblokiranju geo-ograničenja i nestanka za sve timove.

Bilo da posjećujete Teksas radi posla ili zadovoljstva, velike su šanse da ćete u nekom trenutku završiti s javnim WiFi-om. Bićete dobro sve dok prvo upotrebljavate VPN. Zašto je to tako važno? To možete kriviti za kibernetičke kriminalce. Možete se kladiti da najmanje nekoliko ljudi čeka da iskoriste sumnjive ciljeve i dovedu ih u digitalnu opasnost. Spajanjem na VPN stvarate sigurnu i šifriranu vezu s poslužiteljem koji želite koristiti. To lopovima znatno otežava kompromitiranje vaših osjetljivih podataka.

Još jedan dobar razlog zbog kojeg možda želite koristiti VPN je taj da vam pomogne da izbjegnete prekide i geo-ograničenja. U državi postoji dosta vrhunskih sportova. Ako se nalazite u istoj regiji i želite gledati bilo koji od njih na mreži umjesto televizora, bit će vam onemogućen gledanje mrežnih momčadi iz rodnog grada. Cilj koji stoji iza toga je natjerati vas da ga gledate umjesto na TV-u. To definitivno može biti frustrirajuće ako želite strujati svoj omiljeni tim putem interneta ako je regionalno zatamnjen. Uz to, tvrtke, zemlje i institucije mogu i blokirati sadržaj. Za bilo koga unutar ili izvan ciljanog područja, ta geo-ograničenja definitivno mogu stvoriti probleme. Upotrebom VPN-a za povezivanje natjerate softver za blokiranje da mislite da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete pristupiti sadržaju koji želite vidjeti.

Koji je najbolji VPN za Teksas?

Sastavili smo našu listu najboljih VPN-a iz Teksasa iz ovih razloga:

  • Brzina VPN poslužitelja smještenih u Dallasu
  • Usredotočili smo se na najbrže mreže u Teksasu
  • Odabrali smo VPN-ove koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mogućnost deblokiranja ograničenja geo i zamračenja
  • Snažna enkripcija radi zaštite privatnosti na mreži
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Teksas:

1. Najbolji VPN za Teksas: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim odaberite Dallas. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo se povezali s VPN serverom u Teksasu, testirali smo brzinu u Dallasu, Houstonu i San Antoniju. Sve tri lokacije rezultirale su brzinom preuzimanja većom od 200 Mbps. ExpressVPN bio je najbrži VPN u cijelom Teksasu.

Teksas test brzine ExpressVPN Texas

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Teksas: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Dallasu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se sa serverom koji se nalazi u Teksasu i testirali smo brzinu do Dallasa, Houstona i San Antonija. Rezultati su bili dobri sa brzinama između 135 Mbps i 199 Mbps.

NordVPN test za brzinu u Teksasu

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Teksas: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Povezali smo se s VPN serverom u Teksasu i testirali svoju brzinu u Dallasu, Houstonu i San Antoniju. Rezultati su se kretali od 30 Mbps do 151 Mbps.

PIA Texas test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Teksas: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Teksasu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomičite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Dallasu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali na poslužiteljima u Dallasu, Houstonu i San Antoniju brzinom brzinom od 83 Mbps do 126 Mbps.

CyberGhost Texas test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Teksas: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish server u Dallasu i Houstonu na serverima u Dallasu, Houstonu i San Antoniju te otkrili brzinu između 99 Mbps i 116 Mbps.

IPVanish test za brzinu u Teksasu

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Za sve koji žele vidjeti neke druge mogućnosti, uvijek možete slobodno pogledati našu top 10 VPN popis. Međutim, mislim da to nećete morati. Odabrali smo na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti, cijene i lokacije poslužitelja. Također smo posebno tražili dobavljače sa poslužiteljima u Teksasu i regiji. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Sve naše navedene usluge imaju sjajne mreže, tako da nema lošeg izbora. Ako planirate streaming bilo koje vrste sadržaja, brzine su vrlo važne. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći donijeti pravu odluku za vaše potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me