Tokio, JapanTokio, Japan je glavni grad i najveći grad u državi. S nešto više od 13,5 milijuna ljudi, jedan je od najnaseljenijih gradova na svijetu. Mnogo je stvari koje privlače posjetitelje u regiju. Ako idete na putovanje u Tokio, htjet ćete koristiti VPN prilikom povezivanja s internetom. Pronaći ćete puno besplatnih WiFi žarišta, a VPN će vam pomoći u zaštiti vaše privatnosti. Postoje još neki dobri razlozi koje ćemo za trenutak podijeliti s vama. Prvo biste trebali pogledati naš popis najboljih VPN usluga za Tokio.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
3NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
4StrongVPN$ 4,37StrongVPN46potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Datumi osnivanja grada Tokija nisu dostupni. Međutim, de facto je sjedište vlade od 1603. godine. Službeno je glavni grad postao tek 1868. Car Meiji promijenio je ime grada iz Edo u Tokio kada je premješten iz Kyota.

U moderno doba grad je užurban i veliko je tehnološko središte. Neke od stvari koje privlače posjetitelje su vrhunska tehnologija, povijesne zgrade, muzeji, sportski timovi i gotovo sve što se možete sjetiti. Uz to, pronaći ćete stvari za koje niste ni pomislili da postoje. Bez obzira koji su razlozi da ste posjetili Tokio, neće vam biti dosadno na vašem putovanju.

Budući da Tokio ima toliko posla, u okolici uvijek ima puno putnika. Zbog toga mnoga poduzeća nude svojim korisnicima besplatni WiFi. Iako je to sjajno za korisnike, lopovi ga vole i oni. Možete se kladiti da postoje kriminalci koji čekaju da vam ukradu osjetljive podatke. Stvaranjem sigurne i kriptirane veze s odabranim poslužiteljem, lopovima ćete znatno otežati krađu podataka.

Drugi razlog upotrebe VPN-a je da vam pomogne da se izborite oko cenzure. Iako Japan nema mnogo toga, još uvijek ga lako možete pronaći. Spajanjem na VPN poslužitelj u drugoj zemlji možete zaobići tu vrstu cenzure da biste vidjeli ono što želite vidjeti. To će zavarati softver na to što misli da ste negdje drugdje.

To su dva najveća razloga za korištenje VPN-a dok ste u Tokiju. Međutim, možda ćete otkriti više nakon što se prijavite za uslugu. Od zaokupljanja cenzure do zaštite podataka od lopova, korištenje VPN-a je dobra ideja. Sad kad smo objasnili zašto je to važno, razgovarajmo o mogućnostima.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Tokio.

1. Najbolji VPN za Tokio: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN u Tokiju

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Aziju, a zatim otvoriti Japan. U ovom trenutku možete odabrati servere koji se nalaze u Tokiju. Kao što vidite, testirali smo server u Tokiju i brzina je izišla na 59,47 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Tokio: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Tokiju

Windows klijent klijenta tvrtke PIA je jednostavan i uprošćen. Nema puno toga što se tiče korištenja i postavljanja. To ne znači da je bez značajki. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 62,35 Mbps kad smo se povezali na poslužitelj koji se nalazi u Tokiju.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,49 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolji VPN za Tokio: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Tokio test brzine

Kao što vidite u nastavku, testirali smo poslužitelj smješten u Tokiju i brojevi su dobri sa brzinom preuzimanja od 63,51 Mbps. Ne biste trebali imati problema raditi sve što želite raditi dok tamo koristite poslužitelj.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

4. Najbolji VPN za Tokio: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. U prošlosti je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN Tokio test brzine

StrongVPN ima nekoliko poslužitelja u Tokiju. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, poželjet ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Japan – Tokio. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s poslužiteljem u gradu, testirali smo svoju brzinu i otkrili da iznosi 59,11 Mbps.

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun djeluje na samo 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite StrongVPN

5. Najbolji VPN za Tokio: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Tokio je često u vrhunskim inovacijama te ima vlastite IP-servere s višim slojem. Imaju jednu od najboljih i najvećih mreža u regiji. Također su dovoljno brzi da mogu učiniti sve što želite. Zbog toga su oni jedan od naših najboljih izbora za upotrebu u Tokiju.

IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine, ali Japan je trenutno u porastu. Naći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom Azije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test za brzinu u Tokiju

IPVanish domaćin je 6 poslužitelja u Tokiju i možete se odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Primijetit ćete da tamošnji poslužitelji imaju “a” oznaku. To znači da su najbolji na raspolaganju. Testirali smo IPVanish server u Tokiju, nrt-a05, i otkrili da brzina iznosi 27,95 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Iako smatramo da smo vam osigurali najbolje mogućnosti za upotrebu u Tokiju, možete pogledati našu top 10 VPN popis. Samo budite sigurni da vaš birao da ima poslužitelje koji se nalaze u Tokiju. Naše odluke temelje se na sigurnosti, brzini, pouzdanosti i cijeni. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima u i oko regije. Na taj način možete postići najbolje brzine. Ako planirate streaming sadržaja, morat ćete imati dobru brzinu. Kako naši izbori imaju čvrste mreže, nema loših izbora. Uz nekoliko istraživanja, naš vodič pomoći će vam da donesete najbolju odluku za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me