Warhammer2Total War: Warhammer II (često se samo naziva Warhammer II) je cjelovita strategija i video igra u stvarnom vremenu izrađena od strane Sega igara. Za Windows je objavljen u rujnu 2023., a za MacOS i Linux u studenom 2023. Naravno, igra je nastavak popularne serije Warhammer. Možete se baviti diplomacijom i boriti se protiv akcija pod kontrolom AI. Budući da je serija toliko popularna i možete je igrati kao multiplayer, igra će sigurno s vremena na vrijeme biti zauzeta. To je veliki razlog što predlažemo korištenje VPN-a za vrijeme igranja igre. Postoje i drugi razlozi, ali o njima ćemo vam reći u trenu. Prvo, pogledajmo najbolje VPN-ove za Total War: Warhammer II.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Ova strateška igra je prilično opsežna i premještate svoje armije oko karte postupno. Utrke igre uključuju Lizardmen, High Elves, Dark Elves, Skaven, kao i Tomb Kings i Vampire Coast. Svaka od razigranih utrka ima svoju priču i priču. Također možete igrati kampanje s drugim igračem u kooperativnom načinu rada ili čak načinom head to head.

Postoji nekoliko načina na koje će vam VPN pomoći pri igranju igre. Budući da možete da se povežete s jednim, možete odabrati manje prometnu regiju u kojoj će igrati svoju igru. Natjecatelji znaju da su brzine igre važne. U slučaju Total War: Warhammer II, zaostajanje može napraviti razliku između pobjede u meču ili gubitka. Ako vaš pružatelj internetskih usluga počne s gušenjem vaše aktivnosti, igra će se zaustaviti. Rješenje ovog problema je povezivanje s VPN-om radi šifriranja vašeg prometa. Ako davatelj traži određene obrasce, usluga će zaustaviti vašeg davatelja da ga vidi.

Još jedan dobar razlog za povezivanje s VPN-om je pomoć u sprečavanju napada distributivnog uskraćivanja usluge (DDos). Nitko ne želi biti isključen iz igranja Total War: Warhammer II. To može biti vrlo frustrirajuće, pogotovo ako radite na izgradnji svoje civilizacije. Iz ovog razloga problem možete zaobići povezivanjem na poslužitelj u drugoj regiji. To bi trebalo brzo riješiti pitanje.

Koji je najbolji VPN za Total War: Warhammer II?

Da biste najbolje odgovorili na to pitanje, uzmite u obzir nekoliko čimbenika. Naši kriteriji bit će brzina i pristup. Tek tada možemo vam reći koji je najbolji VPN za Total War: Warhammer II.

  • Pružatelji usluga imaju mogućnost zaobići vatrozidove i geoblokirani sadržaj tako da možete pristupiti sadržaju bez obzira gdje se nalazite
  • Velike i stabilne mreže s velikom mrežnom stabilnošću za smanjenje broja prekida veze tijekom reprodukcije
  • Davatelji brzih poslužitelja u različitim regijama koji pomažu u postizanju najboljih brzina kad god igrate Total War: Warhammer II
  • Snažno šifriranje za zaštitu vaše privatnosti i za sprečavanje DDoS napada
  • Stroga pravila bez zapisa
  Najbolji VPN-ovi za FONTIER FiOS

U nastavku pogledajte detaljniji pogled na neke od najboljih VPN-ova za Total War: Warhammer II.

1. Najbolji VPN za Total War: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

  Najbolji VPN-ovi za Roblox

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Total War: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Total War: Warhammer II: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Međutim, ne želite podcijeniti uslugu. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite u nastavku, PIA mreža prilično je brza na ključnim mjestima širom Sjedinjenih Država.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Total War: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

  Najbolji VPN-ovi za Badoo

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Postoje dobri razlozi za korištenje VPN-a kad god igrate Total War: Warhammer II. Od zaobilaženja geografskih ograničenja vatrozida u školi ili posla do zaštite od DDoS napada do pomaganja u borbi protiv zaostajanja u natjecateljskoj igri, korištenje jedne je dobra ideja. Za ostale opcije možete pronaći više na našoj top 10 VPN popis. Svi će dobro funkcionirati, ali mi smo donijeli naše odluke da najbolje optimiziramo vaše iskustvo s Total War: Warhammer II. Na taj način možete izbjeći zaostajanje, postići najbolje moguće brzine i spriječiti DDoS napade. Čitajući naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolje opcije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me