Najbolji VPN-ovi za Tursku

IstanbulTurska je zemlja koja se nalazi u zapadnoj Aziji i graniči s osam različitih zemalja. Iako je zemlja službeno sekularna, 98% stanovništva je muslimansko. Ono što je značajno u vezi s Turskom su činjenice da je to demokracija, a polovica stanovništva je ispod 30. Sve navedeno, zemlja ima neke vrlo stroge zakone o korištenju interneta. Ako putujete u ovu dinamičnu zemlju ili živite tamo, dobra VPN usluga pomoći će vam da se provučete kroz grube točke samo u slučaju da turska vlada ponovno zabrani web mjesto društvenih medija.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Postoje neka velika pitanja o budućnosti s kojima će se suočiti turski državljani. Prvo pitanje dolazi zbog nestabilnosti u regiji. Srećom za Turke, zahvaljujući dobroj sigurnosti, problemi se nalaze unutar granica ostalih zemalja o kojima je riječ.

Turska ekonomija je 15. po veličini u svijetu. Sa toliko stanovnika mlađih od 30 godina, tehnološko polje i tvrtke koje pokreću tehnologiju voze zemlju da postanu vodeća ekonomska sila u regiji. Vlada je također ponudila brojne poticaje i ulaganja za jačanje tehnologije, uključujući izgradnju poslovnih parkova i davanje tvrtkama statusa oslobođenja od poreza. Turci su pokrenuli velik dio vlastitog ekonomskog motora, jer je čak 97% poduzeća u Turskoj malo ili srednje, a zapošljavaju 4 / 5tine radne snage.

Problem je u tome što vlada potiče sav taj rast, a njihova politika zadržavanja podataka kaže da se podaci moraju čuvati najmanje dvije godine. Oni također imaju mogućnost blokiranja web stranica u samo 4 sata. Pomoću ovih pravila vlada može prijeći redovitu zabranu na web mjestu kao u slučaju Youtube prošle godine, može blokirati određeni sadržaj na web stranicama kao što to može Kina. Posljednji dio ovih strogih pravila dolazi u obliku politike dubokog inspekcijskog paketa. To znači da imaju mogućnost zaobići alate za anonimno korištenje koji bi ljudi mogli upotrijebiti za obilazak blokova ili zabrana. Sva su ta pravila uspostavljena bez ikakvog neovisnog nadzora.

Tako se u ovom slučaju neodoljiva sila susreće s nepokretnim objektom. Teško mi je vidjeti kako zemlja koja je tako tehnološki pametna, može istovremeno biti toliko ograničavajuća na samu stvar koju stvaraju. Da li turska vlada zapravo očekuje čvrsto držanje interneta? Postoje dokazi da su i druge zemlje učinile upravo to, pa ideja nije potpuno bez presedana. Uz sav blokirani sadržaj trebali biste moći koristiti dobru VPN uslugu kako biste ga deblokirali.

VPN-ovi su važni u Turskoj iz dva razloga. Prvi razlog je internetska sigurnost. Kao što vidite, vlada ima pristup svim mrežnim aktivnostima i sve se bilježi najmanje dvije godine. VPN usluga obustavila bi prikupljanje podataka na takav način. Drugi razlog dolazi kao način za deblokiranje sadržaja. Budući da je jasno da će turski parlament u blokadi blokirati web stranice i određeni sadržaj, VPN će zaustaviti pojavljivanje bilo kakvih prekida, kao i omogućiti vam da vidite geoblokirani streaming sadržaj dopuštajući vam da se povežete s drugom državom.

Jedan od kanala kojem biste stekli pristup je premium streaming usluga, Netflix. Iako Netflix želi postati globalna usluga, naveli su da nemaju planova za pokretanje svojih usluga u Turskoj. Ako želite pristupiti geografski ograničenom sadržaju, trebat će vam pretplata na Netflix i dobar VPN. Ne propustite nijednu sjajnu emisiju poput Orange je New Black ili House of Cards.

Također, ako ste iz Turske ili putujete u inozemstvo ili ste se nedavno preselili izvan zemlje, pobrinite se da ne propustite trenutak svojih omiljenih emisija. Nabavite VPN uslugu tako da možete pregledati neke kanale koji bi obično bili blokirani izvan Turske poput CNN Turk, Beyaz TV, Edessa TV, Star TV, Sky Turk 360 i Show TV samo da biste naveli nekoliko.

Eno ga. Jasno je da postoje bitni razlozi za korištenje VPN usluge u Turskoj. Pitanje je koje je najbolje odabrati? Imamo nekoliko sjajnih prijedloga za VPN-ove i svi imaju prilagođene klijente. Povezivanje s njima je jednostavno poput odabira zemlje i pritiska na gumb.

Postoji nekoliko pitanja koja trebate uzeti u obzir pri odabiru najboljeg VPN-a za Tursku.

 1. Planirate li koristiti uslugu uglavnom za privatnost? Ako je odgovor na ovo pitanje da, svi oni imaju sjajnu razinu šifriranja, pa će bilo koji od njih raditi. Međutim, OpenVPN protokol treba koristiti kad god je dostupan.
 2. Planirate li korištenje VPN-a za P2P / BitTorrent aplikacije? Ako je tako, predložio bih IPVanish ili privatni pristup internetu. Oba pružatelja usluga nude zapise bez evidencije i svaki ima funkciju prebacivanja kill u svom klijentu za dodatni sloj zaštite privatnosti u slučaju da VPN prekine vezu.
 3. Hoćete li prenositi video usluge koje nisu dostupne u Turskoj, poput Netflixa? Za odgovor na ovaj bih preporučio IPVanish ili ExpressVPN. IPVanish ima najbržu mrežu u Sjevernoj Americi i diljem Europe. ExpressVPN uključuje SmartDNS sa svojim VPN-om koji će vam pomoći da deblokirate kanale bez pretjeranog šifriranja.

Možete pročitati naš popis top 10 VPN usluge ako želite više izbora, ali mislim da ćete biti zadovoljni s bilo kojim VPN-om u ovom postu. Odabrao sam ih preko drugih vodećih VPN usluga temeljenih na privatnosti (pravila dnevnika i šifriranje), dostupnosti lokacija turskog poslužitelja, brzini, pouzdanosti i cijeni. Potražio sam i usluge s dobrom mrežom VPN servera u regiji. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost. Također ćete htjeti brzu mrežu za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. Usluge koje se dijele u postu najbolji su VPN-ovi za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja za popularne web stranice za streaming kao što su Netflix, Hulu, Amazon Instant Video i mnogi drugi popularniji kanali.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map