Najbolji VPN-ovi za Tuscaloosa

Tuscaloosa, AlabamaTuscaloosa, Alabama, peti je najveći grad u državi. Broj stanovnika je nešto preko 100 000, ali područje metroa je nešto više od 200 tisuća. Grad je regionalno središte industrije, trgovine, zdravstva i obrazovanja. To znači da u tom području ima puno posla. Grad je također dom sveučilišta u Alabami. Ako posjetite grad iz bilo kojeg razloga, možda ćete završiti s javnim WiFi-jem. Ako je tako, prvo se povežite s VPN-om. Prije nego što vam kažemo zašto, pogledajte naše favorite za najbolje VPN-ove za Tuscaloosa.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Tisućama godina Indijanci su naseljavali područje danas poznato kao Tuscaloosa. Nakon rata 1812., europski doseljenici u to područje imenovali su ga u čast poglavara Tuskaloosa, vođe plemena iz govornog područja Muskoge iz 16. stoljeća. Kada je Alabama postala država 1817. godine, zakonodavno tijelo uključilo je grad Tuscaloosa.

Ovih dana u gradu je potrebno obaviti nekoliko stvari. To uključuje posjet Prirodoslovnom muzeju u Alabami, Childen’s Hands-On muzeju Tuscaloosa, Mercedes-Benz američkom međunarodnom posjetiteljskom centru i obilasku tvornica, Riverwalk, jezero Lurleen (nazvano po bivšem guverneru Lurleen Wallace), sportske događaje na sveučilištu, i više. Ako ne živite pod stijenom, znate da je gledanje nogometne utakmice u Alabami iskustvo.

Unatoč svim aktivnostima dostupnim u gradu, vjerojatno je da ćete naći vremena za korištenje javnog WiFi. Srećom, mnoge ustanove nude besplatni WiFi svojim pokroviteljima. Iako je to sjajna stvar za njih, dobra je i za cyber-kriminalaca. Korištenjem VPN-a za zaštitu vaše privatnosti stvarate sigurnu i šifriranu vezu s poslužiteljem koji želite koristiti. To znači da im mnogo teže otežavate osjetljive podatke.

Sljedeći je razlog zbog kojeg ćete možda htjeti koristiti VPN kako bi vam pomogao da zaobiđete geo-ograničenja. Za one koji nisu sigurni što su, objasnit ćemo. Da li vam je ikad onemogućeno gledanje web stranice na temelju mjesta na kojem se nalazite? Uobičajeno je da škole, tvrtke, organizacije, pa čak i neke zemlje, blokiraju svoje korisnike da vide sadržaj koristeći vatrozid. Kada koristite VPN, softver mislite da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete pregledavati kao što bi to obično radili.

To su najbolji razlozi za korištenje VPN-a, ali s vremenom ćete otkriti i druge svrhe. Bilo da želite zaštititi svoju privatnost ili zaobići geo-blokove i ograničenja, korištenje VPN-a je dobra ideja. Bez obzira koju uslugu odaberete, morate odabrati nekoliko stvari prije nego što odaberete.

Za početak, VPN-ovi koriste protokole šifriranja za zaštitu svojih članova. OpenVPN protokol je najbolja opcija koju trebate odabrati i to ćete željeti učiniti kad god je to moguće. Gotovo svaki pojedinačni davatelj ponudit će vam tu mogućnost. Dok će vam neki davatelji ponuditi izbor TCP i UDP verzije, oba će raditi svoj posao kako je planirano. Razlika je u tome što je UDP najbrži. To je važno ako pokušavate strujati bilo koji viši sadržaj. Ako imate problema sa vezom, TCP je bolja opcija za vas.

1. Najbolji VPN za Tuscaloosa: IPVanish

IPVanish

Tuscaloosa ima dobro gospodarstvo i središte je za lijekove, tehnologiju i još mnogo toga, ali nema vlastite lokacije poslužitelja. Zbog toga ćemo odabrati server u Atlanti (jer je to najbliži glavni grad). Koristimo IPVanish poslužitelje u Atlanti cijelo vrijeme otkad je naš ured u tom području. Iz iskustva vam možemo reći da su poslužitelji u Atlanti istovremeno brzi i pouzdani. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. To ih čini odličnom opcijom za korištenje.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish ima 48 poslužitelja u Atlanti (opet jer je to najbliži grad) i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Atlanti i otkrili da brzina iznosi 63,76 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish Atlanta test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Tuscaloosa: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (budući da je najbliži glavni grad). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo server u Atlanti i brzina je bila 58,49 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Atlanta

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Tuscaloosa: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphija, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje 8 poslužitelja Atlante. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je 57,65 Mbps, što je u skladu s ostalim uslugama na našem popisu.

CyberGhost Atlanta test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Tuscaloosa: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročne račune. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 370 u Atlanti i otkrili smo da je učinak prilično dobar sa brzinom prenosa od 60,11 Mbps..

NordVPN test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 24-mjesečnim članstvom.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Tuscaloosa: StrongVPN

StrongVPN

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. Prije je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

ZemljeLokacijeServersUSA Lokacije poslužiteljaSoftverMjesečjegodisnjeRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7,50$ 52,497 dana

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ugošćuje 20 poslužitelja u Atlanti. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Atlanta. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Atlanti testirali smo svoju brzinu i utvrdili da je brzina 59,97 Mbps.

Snažan test brzine Atlanta

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju jamstvo vraćanja novca bez otvarača.

StrongVPN

Uvijek možete pronaći druge opcije ako pogledate našu top 10 VPN popis usluga. Ipak, vjerovatno to nećete trebati. Odabrali smo naše opcije temeljene na brzini, pouzdanosti, cijeni i sigurnosti. Odlučili smo se za davatelje usluga koji imaju servere u blizini područja Tuscaloosa. Na taj ćete način pronaći najbolje brzine. Prema našem izboru, svi pružatelji usluga imaju sjajne mreže i svi su poznati. Trebate dobre brzine ako uopšte planirate streaming sadržaja. Nitko ne želi vidjeti kašnjenja zbog punjenja. Budite sigurni da ste odabrali davatelja dobre reputacije. Uz našu pomoć možemo vam pomoći informirati vas o najboljim mogućnostima.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map