Najbolji VPN-ovi za Utah

UtahUtah je američka država koja se nalazi u zapadnom dijelu zemlje. Ima 3,16 milijuna stanovnika i ima 9. najnižu gustoću u zemlji. Država prima posjetitelje iz cijele zemlje i svijeta iz nekoliko razloga. One uključuju izvrsne aktivnosti na snijegu, prekrasne prirodne krajolike, prave fosile dinosaura i još mnogo toga. Ako ćete biti jedan od tih posjetitelja ove sjajne države, morate biti sigurni da koristite VPN kad god upotrebljavate javni WiFi. Uskoro ćete vidjeti zašto je to važno. Međutim, prije nego što to učinimo, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Utah.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir

Iako Utah nije gusto naseljen i ima snijeg, ali to ne znači da možete spustiti stražu. Međunarodni i domaći posjetitelji znači da uvijek postoji puno šansi za krađu njihovih ranjivih podataka. No koristeći VPN, možete stvoriti sigurnu vezu s odabranim poslužiteljem. Zbog toga je svima mnogo teže uzimati vaše osobne podatke.

Iako država ima samo jedan profesionalni sportski tim (Utah Jazz), oni imaju niz uglednih fakultetskih timova. Istina je da, ako želite gledati jednu od tih igara, a nalazite se u pogrešnom području, mogli biste biti blokirani u pogledu svojih omiljenih. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u drugom području. Kad to učinite, možete zaobići sva ograničenja u koja biste mogli naići.

Koji je najbolji VPN za Utah?

U ovom slučaju, faktori koje ćemo koristiti za odgovor na ovo pitanje bit će izmiješani između sigurnosti i sigurnosti. Na taj način možemo vam reći što je najbolji VPN za Utah.

 • Snažna enkripcija radi zaštite privatnosti korisnika
 • Stroga politika bez zapisa
 • Mogućnost deblokiranja zaštitnih zidova geo-ograničenja i sportskih nesvjestica dok se nalazite u tom području
 • Poslužitelji koji su uspješni u regiji
 • Višestruka podrška za mobilne platforme, uključujući Amazon Firestick
 • Visoka stabilnost mreže kako bi vam pomogla da izbjegnete prekida veze

A sada, pomno pogledajte neke od najboljih VPN-a za Utahu.

1. Najbolji VPN za Utah: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Salt Lake City. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se s VPN-om i testirali brzinu do Salt Lake Cityja, Provoa i St. Georgea. Kao što vidite, performanse su bile izvrsne s brzinama preuzimanja od 124 Mbps do 127 Mbps. Ovo nam je gotovo približilo kablovsku internetsku vezu.

Test brzine ExpressVPN Utah

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Utah: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Utahu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se s serverom u SLC-u, testirali smo brzinu do Salt Lake Cityja, Provoa i St. Georgea. Brzina preuzimanja bila je između 124 Mbps i 128 Mbps.

NordVPN Utah test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Utah: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Utah.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u SLC-u i testirali u Salt Lake City, Provo i St. George. Rezultati su bili odlični sa brzinom od čak 129 Mbps.

IPVanish Utah test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

4. Najbolji VPN za Utah: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 4,29 USD mjesečno (70% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

Za one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Utahu, točnije u Salt Lake Cityju. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Salt Lake City. Povezali smo se s poslužiteljem i testirali brzinu do Salt Lake Cityja, Provoa i St. Georgea. Brzina se kretala od 122 Mbps do 126 Mbps.

HMA Utah test brzine

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera svojih klijenata. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,29 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pogledajte HMA ponude

5. Najbolji VPN za Utah: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

Budući da smo htjeli testirati server u Salt Lake Cityju, Utah, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Utahu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Salt Lake Cityju, Provou i St. Georgeu. Brzine za preuzimanje bile su od 15 Mbps do 40 Mbps.

PureVPN Utah test brzine

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 74% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 2,88 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Pogledajte ponude PureVPN

Ovo su neke sjajne mogućnosti za korištenje dok ste u Utahu koje vidite gore. Do sad biste trebali imati dobru ideju zašto je to važno. Naravno, možete pogledati i naše pružatelje usluga top 10 VPN popis. Sve mogućnosti na tom popisu trebale bi biti uspješne, ali mi smo se odlučili na temelju niza čimbenika. Zato smo ovo izabrali za Utah. Bez obzira na to što planirate tamo raditi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map