Najbolji VPN-ovi za Veliku Britaniju

Ujedinjeno KraljevstvoUjedinjeno Kraljevstvo (koje se često naziva Velika Britanija ili Velika Britanija) dom je 22. najveće populacije na svijetu. Zemlja je na 78. mjestu u svijetu po veličini. Međutim, reći da je Velika Britanija utjecajna je podcjenjivanje. Njegov utjecaj možete vidjeti u mnogim različitim zemljama svijeta. Od razgledavanja brojnih poznatih mjesta do poslovnih putovanja, ima se puno toga za napraviti. Ako planirate koristiti Internet, tada ćete htjeti koristiti i VPN. Dijelit ćemo razloge zašto uskoro. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Veliku Britaniju.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Jedan od poteza UK je blizina regije u Europi. To znači da u to područje uvijek ima svježih putnika. To također znači da mnoge tvrtke nude besplatan WiFi svojim kupcima. Iako to zvuči kao dobra ideja, znači da trebate koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost. Gotovo svi su do sad čuli za Povelju snajperista. Theresa May službeno je objavila pred Parlamentom da je britanska vlada počela špijunirati svoje građane 1984. godine. Pored vlade koja vas nadzire, mnogi drugi kriminalci čekaju da uđu u vaše privatne podatke. Korištenjem VPN-a za stvaranje šifrirane veze, uveliko ćete otežati znatiželjnim očima da dobiju vaše osjetljive podatke.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Iako zemlja nema previše zakona o cenzuri, zbog čega biste mogli brinuti. Ako pokušate gledati nešto izvan svoje zemlje, bit ćete blokirani. Spajanjem na VPN softver možete prevariti da misli da ste negdje drugdje. Ne biste smjeli propustiti svoju omiljenu emisiju jer ste u Velikoj Britaniji umjesto svoje kućne lokacije.

Od sprečavanja cyber-kriminala do blokiranja nadzora do obilaska geo-blokova, upotreba VPN-a dok ste u Velikoj Britaniji dobra je ideja. Možda ćete pronaći drugu upotrebu usluge nakon što se prijavite za svoj plan. Samo se prijavite da se danas zaštitite. Nadamo se da smo objasnili zašto je upotreba VPN-a važna. Ako niste upoznati s tim što potražiti kod pružatelja usluga, izbor i mogućnosti mogu biti neodoljivi. Ipak ćemo vam olakšati.

Koji je najbolji VPN za Veliku Britaniju?

Da bismo odgovorili na to pitanje, moramo pogledati neke od najvažnijih čimbenika. Pomoću njih sastavili smo listu najboljih VPN-ova za Veliku Britaniju:

 • Šifriranje vojne klase radi zaštite vaše privatnosti.
 • Brzina VPN poslužitelja smještenih u Velikoj Britaniji
 • Stabilne veze koje će vam pomoći da izbjegnete prekid veze
 • Mogućnost pregledavanja geoblokiranog ili zatamnjenog sadržaja
 • Nema politike dnevnika
 • Podrška za više platformi za mobilne uređaje

Krenimo odmah na naš popis najboljih VPN-ova za Veliku Britaniju.

1. Najbolji VPN za Veliku Britaniju: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

Ako planirate putovati u Veliku Britaniju, upotreba značajke ExpressVPN-a MediaStreamer i njihove brze VPN usluge dobra su ideja. Njih dvoje pružaju vam i VPN i Smart DNS opciju. To znači da možete dobiti pristup geo-ograničenom sadržaju. Ako želite strujati i želite gledati nešto za svoju matičnu regiju ili neku drugu, možete je gledati bez gubitka brzine. U skladu s tim, i dalje možete koristiti VPN uslugu za šifriranje veze ako želite. Ako ste ljubitelj sporta, to su sjajni alati koje možete koristiti za navijanje svojih omiljenih timova i na njihovoj web stranici možete pronaći popis sportskih događaja uživo. ExpressVPN ima poslužitelje u Velikoj Britaniji koji se nalaze u Docklandsu, Londonu, Berkshireu, Kentu, Maidenheadu i Istočnom Londonu. Svi ti čimbenici čine nas glavnim izborom.

Kao što možete vidjeti iz gornje tablice i na lokacijama britanskih poslužitelja koje smo ranije spomenuli, ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja. U Velikoj Britaniji imaju nekoliko poslužitelja na ključnim mjestima koji će vam pomoći zaštititi svoju privatnost. Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost, deblokirati cenzuru, gledati događaj uživo ili se zaobilaziti oko drugih ograničenja, ExpressVPN će vam pomoći da postignete sve ciljeve koje imate.

ExpressVPN test brzine u Velikoj BritanijiPomoću aplikacije ExpressVPN možete se povezati i odabrati određeni grad na koji ćete se povezati. Aplikacija će na tom mjestu odabrati poslužitelj za najbrže brzine. Da biste odabrali određeni grad, kliknite gumb “odaberite mjesto” i idite na karticu “sve”. Zatim otvorite “Europa” i odaberite Ujedinjeno Kraljevstvo. Radi testiranja, odabrali smo poslužitelje u Londonu. ExpressVPN se izvrsno ponašao sa brzinama preuzimanja od 271 Mbps do 342 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Veliku Britaniju: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine u Velikoj BritanijiTestirali smo brzinu servera u Londonu i Manchesteru. Performanse su bile dobre na obje lokacije sa brzinama većim od 270 Mbps. Najbolji od svih usluga je dobar izbor za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja u Velikoj Britaniji.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Veliku Britaniju: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Velikoj Britaniji.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Velikoj BritanijiPIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u Londonu i Manchesteru sa brzinama preuzimanja od 59 Mbps iup do 119 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za UK: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost UK test brzineU ovom slučaju, odlučili smo testirati servere u Londonu i Manchesteru. otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Ujedinjenom Kraljevstvu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Londonu u Manchesteru. Povezali smo se s njima kako bismo testirali njihove performanse, a rezultati su bili između 67 Mbps i 172 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za UK: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test brzine u Velikoj BritanijiUpravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish servere u Londonu i Manchesteru i otkrili smo brzinu između 60 Mbps i 86 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Iznad smo vam pokazali najbolje pružatelje usluga koje možete koristiti dok ste u Velikoj Britaniji. Međutim, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis za ostale opcije. Samo provjerite ima li onaj koji odaberete poslužitelje koji se nalaze u Velikoj Britaniji. Gore smo odabrali opcije na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti i cijene. Također smo tražili dobavljače s više poslužitelja u Velikoj Britaniji. Na taj način dobit ćete najbolje dostupne brzine. Svi naši pružatelji imaju sjajne mreže, tako da ne možete pogriješiti. Ako planirate streaming, znate koliko su važne dobre brzine. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći donijeti informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map