Najbolji VPN-ovi za Venezuela

VenecuelaVenezuela je zemlja koja se nalazi na sjevernoj obali južnoameričkog kontinenta. Procjenjuje se da ima oko 31,5 milijuna stanovnika. Zemlja je bila žarište aktivnosti posljednjih nekoliko godina, ali neki se ipak odlučuju posjetiti zemlju zbog plaža, Angels Falls, umjerene klime i još mnogo toga. Ako se želite dodati na popis osoba koje vode u zemlju, želite biti sigurni da ćete koristiti VPN kad god upotrebljavate WiFi. Prije nego što vam kažemo što je to tako važno, pogledajte naše najbolje VPN-ove za popis u Venezueli.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Prvi razlog korištenja VPN-a dok ste u Venezueli je zaštita vaše privatnosti. Prema izvještaju Freedomhouse.org, zemlja je navedena kao “Nije slobodna”. Ako čak možete pronaći povezanost u zemlji, u posljednje vrijeme političke promjene znače da vlada koristi priliku nadzirati svoje građane. Kad se tamo povežete s VPN-om, vaša sigurna i privatna veza omogućuje praćenje vaše komunikacije svima teže. Naravno, i dalje želite biti budni, ali to će definitivno pomoći.

Također u istom izvještaju spominje drugi razlog upotrebe VPN-a dok ste u zemlji kako biste se lakše snašli oko vladine cenzure. Kad ste u zemlji, nema sumnje da ćete naići na cenzuru, posebno ako je ona kritična prema vladi. Ovim putem je povezivanje s VPN-om u drugom području. Na taj način možete zaobići bilo koju državnu cenzuru koju biste mogli susresti.

Koji je najbolji VPN za Venezuela?

Da biste najbolje odgovorili na to pitanje, pogledajmo najvažnije čimbenike upotrebe nekog u zemlji. U ovom su slučaju oba skupa kriterija važna. Međutim, važniji skup su sigurnosni kriteriji. Tek tada možemo odrediti najbolji VPN za Venezuela.

 • Snažna enkripcija vojnog razreda kako bi vas zaštitila dok ste u Venezueli
 • Stroga pravila bez zapisa
 • Brzi poslužitelji koji dobro funkcioniraju za najbolju moguću vezu u zemlji i regiji
 • Sposobnost da se zaobiđu vatrozidovi i vladina cenzura u Venezueli
 • Velika stabilnost poslužitelja za pomoć u uklanjanju prekida mreže
 • Više-platformske mobilne aplikacije za razne uređaje, uključujući Amazon Firestick

Sada ćemo detaljnije pogledati neke od najboljih VPN-ova za Venezuelu.

1. Najbolji VPN za Venezuela: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN VenezuelaAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Venecuelu. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u Caracasu u Venezueli, brzina je bila 92,39 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Venezuela: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Venezuela test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Venezueli i možete ih koristiti bilo koji. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj koji se nalazi u Venezueli i povezan je s serverom u Caracasu. Otkrili smo da je brz s brzinom prenosa od 91,70 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Venezuela: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Venezuela test brzineBudući da smo htjeli testirati server u Venezueli (najbliža lokacija), otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Venezueli. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Caracasu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 40,66 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Venezuela: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test za brzinu u VenecueliZa one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Venezueli, tačnije u Caracasu. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Caracas. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 41,71 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup, a svi novi korisnici pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

5. Najbolji VPN za Venezuela: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test za brzinu u VenezueliIPVanish domaćin je nekoliko poslužitelja u Kostariki i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Kostariki do Caracasu i otkrili da brzina iznosi 16,09 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Iznad, na raspolaganju vam je niz VPN opcija koje možete koristiti dok ste u Venezueli. Do sad biste trebali vidjeti zašto je to važno. Ako želite vidjeti druge opcije osim onih koje smo upravo spomenuli, slobodno potražite naše pružatelje usluga top 10 VPN popis. Sve mogućnosti na toj listi trebale bi biti uspješne, ali mi smo se odlučili na temelju niza faktora koje smo optimizirali za Venezuelu. VPN zaštita je dobra ideja, bez obzira na to što planirate raditi. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map