VermontVermont je američka država koja se nalazi u regiji Nove Engleske. Procjenjuje se da ima 623 tisuće ljudi. Unatoč malom broju ljudi, on ima gustoću od nešto više od 67 ljudi po kvadratnoj milji. Postoji nekoliko razloga zbog kojih ćete poželjeti posjetiti državu, ali najveći je vjerovatno sjajni život na otvorenom i divljine. U skladu s tim, vjerojatno ćete trebati i koristiti VPN, pogotovo ako planirate koristiti javni WiFi. Mi o tome nešto objašnjavamo u trenutku. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Vermont.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ova velika povijesna država ima mnogo toga što treba vidjeti i učiniti. Međutim, spokojna atmosfera i prekrasan krajolik mogu vas namamiti u lažni osjećaj sigurnosti. To nas upućuje na naš prvi razlog korištenja VPN-a dok ste u Vermontu, radi zaštite vaše privatnosti. Dok vlada ne promatra nasumične ljude, to čini cyber-kriminalci. Oni će gotovo uvijek iskoristiti priliku za krađu privatnih podataka nesumnjivih korisnika. Rješenje za to je spajanje na VPN poslužitelj. Na taj način stvarate šifriranu vezu koja svima znatno otežava dobivanje vaših osjetljivih podataka.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a dok se nalazite u ovom je stanju kako bi vam pomogao da se zaobiđete sportske nestanke i firewall. U državi postoji 21 fakultet, a neki su već oko 200 godina ili više. Oni uključuju Sveučilište Castleton, Sveučilište u Vermontu, Middlebury College, Sveučilište Norwich i još mnogo toga. Ako ste u kampusu neke od ovih škola ili želite gledati sport, postoji velika šansa da vas blokiraju. Ključ je za povezivanje s poslužiteljem na drugom mjestu. To će zavarati softver koji blokira da misli da ste negdje drugdje.

Koji je najbolji VPN za Vermont?

Čimbenici pomoću kojih ćemo najbolje odgovoriti na to pitanje mješavina je različitih faktora. Budući da su oba važna, upotrijebit ćemo sljedeće kriterije da utvrdimo najbolji VPN za Vermont.

  • Sposobnost zaobići vatrozidove, sportske nestanke i geo-ograničenja, koji će vam pomoći dok ste u državi
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Vojna klasa, jaka enkripcija za zaštitu vaše privatnosti u ljepoti Vermonta
  • Poslužitelji koji se nalaze u regiji Vermont na testovima brzine
  • Stroga politika nije ponuđena
  • Velike i stabilne mreže koje vam pomažu u uklanjanju prekinutih veza

A sada, pogledajmo nekoliko najboljih VPN-ova za Vermont.

1. Najbolji VPN za Vermont: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Vermont test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite New York City (najbliže mjesto). U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u New Yorku i testirali Burlington, a brzina je iznosila 121,97 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Vermont: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Vermont.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish Vermont test brzine

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u New Yorku i testirali brzinu do Burlingtona. Brzina preuzimanja iznosila je 126.30 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

3. Najbolji VPN za Vermont: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Vermont test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u New Yorku (najbliža lokacija), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema New Yorku i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja u New Yorku. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u New Yorku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Burlingtonu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 28,08 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Iznad ćete primijetiti nekoliko opcija koje možete koristiti dok ste u Vermontu. Nadamo se da smo vam sada pokazali zašto je to važno. Za one koji bi željeli druge opcije, pogledajte našu top 10 VPN popis. Svi će dobro funkcionirati, ali mi smo se odlučili na temelju niza faktora kako bismo ih optimizirali za Vermont. Bez obzira na vaše planove dok ste tamo, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me