Najbolji VPN-ovi za vojno raspoređene u inozemstvu

Vojska razmještena u inozemstvuIako shvaćamo da postoje vojne snage iz više zemalja širom svijeta, ovaj će se post uglavnom usredotočiti na one iz grana vojne službe Sjedinjenih Država. U skladu s tim, spomenut ćemo i druge zemlje. Bez obzira na to što mislite o vladi, hrabri muškarci i žene brane suverenitet nacije u oružanim snagama. Iako se ovaj post ne uspoređuje s onim žrtvama koje svakodnevno čine, nadam se da će pružiti neke velike mogućnosti i važne razloge za korištenje VPN-a ako ste u vojsci i raspoređeni u inozemstvu.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Budući da shvatamo da je prekid vojnika dragocjen, doći ćemo pravo do prve točke. Prvi razlog za korištenje VPN-a ako ste raspoređeni je radi sigurnosti. Vojnici trebaju komunicirati s drugima, uključujući obitelj. Iako su kanali trebali biti sigurni, korištenje dodatne razine zaštite je dobra ideja. Na taj način možete pomoći da privatna komunikacija i posao ostanu privatni.

Sljedeći razlog upotrebe VPN-a malo je očitiji. Ako trebate koristiti WiFi ili mobilne podatke javnog pristupa u zemlji u koju ste raspoređeni, postoji velika mogućnost da ćete naići na ograničenja i blokove. Često se događaji mogu biti na područjima u kojima su stvari više cenzurirane. Kad koristite VPN u tu svrhu, stvarate šifriranu vezu s poslužiteljem u zemlji koju odaberete. Imajte na umu da smo u ovom postu koristili američke lokacije zbog različitih davatelja i kriterija. Pogledajmo neke od njih sada.

Koji je najbolji VPN za vojne pripadnike raspoređene u inozemstvu?

Na tu odluku utječe niz različitih faktora. Međutim, istražit ćemo i reći vam najbolje mogućnosti na temelju sljedećih kriterija:

 • Nivoi šifriranja vojnih stupnjeva za odličnu zaštitu privatnosti gdje god se nalazili.
 • Pouzdanost VPN mreže omogućava dugotrajno povezivanje i eliminiranje prekida veze
 • VPN poslužitelji koji su dobro funkcionirali na VPN poslužiteljima u SAD-u
 • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja
 • Stroga politika bez zapisa
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Sada, o najboljim mogućnostima za pripadnike vojske koji su raspoređeni u inozemstvu.

1. Najbolji VPN za vojsku: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Međutim, odlučili smo iskoristiti Chicago kao jedan od gradova s ​​kojima biste se eventualno mogli povezati. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite SAD – Čikago. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo testirali server u gradu Chicagu i tamo smo postigli brzinu od 113,11 Mbps.

ExpressVPN test brzine u SAD-u

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za vojsku: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN je domaćin mnogih poslužitelja u SAD-u, a jedan smo testirali iz New Yorka. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u NYC-u i utvrdili smo da ima brzinu preuzimanja od 108,31 Mbps.

NordVPN test brzine u SAD-u

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za vojsku: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u New Yorku i on je radio dobro. Rezultat tog testa pokazuje brzinu od 125,60 Mbps.

PIA US test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za vojsku: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo u testiranje htjeli testirati poslužitelj u SAD-u, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. CyberGhost mreža uključuje brojne poslužitelje u SAD-u i brza je, jer je SAD velika baza operacija. Povezali smo se sa serverom u Los Angelesu i dobili smo brzinu od 120,67 Mbps.

Američki test brzine CyberGhost

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za vojne potrebe: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Mnogo različitih pružatelja usluga ima lokacije poslužitelja u više dijelova svijeta. Naravno, to uključuje i IPVanish. Možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama s kojima se želite povezati. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših opcija prelaska na druge uređaje koji se koriste u inozemstvu.

Kao i prilično malo pokrivenosti u raznim europskim regijama, Aziji i, naravno, Sjevernoj Americi, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Bez obzira na poslužitelj na koji se želite povezati, svi su oni dostupni za upotrebu. Kada gledate popise poslužitelja, možete vidjeti slovo “a” kao dio naziva njihovog poslužitelja. Ta oznaka znači da su najbrži u mreži. Kako bismo pokazali primjer neke brzine koju možete očekivati, povezali smo se na poslužitelj u New Yorku, testirali ga i postigli brzinu od 129,73 Mbps.

IPVanish test brzine u SAD-u

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

To zaključuje naš popis najboljih opcija koje možete koristiti ako ste vojno raspoređeni u inozemstvu. Međutim, možete provjeriti našu top 10 VPN popis ako želite vidjeti druge mogućnosti. Znate, međutim. da ne biste trebali napraviti kompromis u pogledu sigurnosti, brzine, lokacija poslužitelja ili cijene. Bez obzira na opciju koju ste odabrali s popisa navedenog, pomoću VPN-a pokrili ste se. Koristite naš vodič kako bismo vam pomogli da donesete najbolju odluku za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map