Najbolji VPN-ovi za VUDU

WalmartVUDU je medijska tvrtka i sustav za dostavu sadržaja. Iako su u početku počeli stvarati vlastite televizijske postave, licencirali su svoju tehnologiju prema Roku i Smart TV-u, a sada nude samostalnu uslugu streaminga video zapisa za TV i filmove. Za razliku od ostalih usluga za streaming s mjesečnim naknadama, Vudu nudi sustav plaćanja dok idete. To im omogućuje snimanje filmova u isto vrijeme kada budu objavljeni na DVD-u, ili ponekad čak i prije. Budući da je Vuduova matična tvrtka Walmart, imate i mogućnost da digitalne kopije filmova kupljenih tamo dodate na svoj VUDU račun. Trenutačno je usluga VUDU dostupna samo u SAD-u. Oni izvan SAD-a htjet će koristiti VPN kako bi izbjegli geo blokiranje i pristupili Vudu.


RankVPN uslugaPriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Jasno je da VUDU ima dobru ideju. Budući da to plaćate kako idete, usluga je besplatna, ali ili na računu morate imati kredite ili imate način plaćanja vezan za račun. Zbog ovog modela imali biste pristup više filmova, jer o licenciranju stvarno ne treba pregovarati. U katalogu VUDU nalazi se preko 18 000 filmova. Krediti za iznajmljivanje ili kupnju filmova mogu se kupiti putem interneta ili u trgovini Walmart. Ovisno o tome želite li film pogledati kasnije ili ga samo unajmiti, naplatit će vam se različiti iznosi. Da biste unajmili film, odaberite film ili emisiju koju želite vidjeti i imate pristup njemu određeno vrijeme.

Kao što smo spomenuli, VUDU nudi TV emisije i filmove. Zanimljivo je također spomenuti da ste mogli kupiti sezone ili epizode emisija poput Game of Thrones, The Walking Dead ili American Titans. S više od 5k dostupnih emisija mogućnosti su beskrajne, posebno sa svim žanrovima koji su zastupljeni za TV i filmove. Još jedna zanimljivost ove usluge je nešto što nismo vidjeli da drugi streaming servisi to rade. Na mjestu imaju recenzije gledatelja kao i većina drugih, ali također su napisali i kritike s popularne web stranice za recenziju filmova, Rotten Tomatoes. To je izvanredno, jer mnogi ljudi koriste Rotten Tomatoes za čitanje kritika i kritičara. Budući da su ove informacije tako lako dostupne, članu daju priliku da odluče žele li potrošiti novac za gledanje filma ili ga preskočiti.

Sve to zvuči dobro, ali u čemu je ulov? VUDU usluga dostupna je samo u SAD-u, barem bez upotrebe VPN-a. Ako putujete u inozemstvo ili živite u nekoj drugoj zemlji, sigurno bi vam bio onemogućen pregled VUDU-a. Upotrebom VPN-a ipak možete dobiti pristup ovom bastionu američkih medija. Amerika ima mnogo sjajnih filmova i sjajnu televiziju, tako da ne morate propustiti samo zbog svoje lokacije.

Kako djeluje VPN? VPN stvara sigurnu vezu s poslužiteljem, moguće u drugoj zemlji. Radeći to, mogli biste dobiti pristup VUDU-u i vidjeti što god želite. Sve dok odaberete poslužitelj u SAD-u, trebali biste biti u redu. Što se protokola tiče, izabrali biste OpenVPN (UDP) protokol, jer je to najbrži. Brzina prijenosa videa je presudna, pogotovo jer vam je potrebna brzina veze od najmanje 1 mbps. Ako imate problema sa vezom, mogli biste se prebaciti na OpenVPN (TCP), ali bilo koji način na koji je OpenVPN opcija. Davatelji kojih spominjemo sve imaju prilagođene klijente, tako da je postavljanje jednostavno.

Ako želite zaštititi svoje podatke i pristupiti VUDU-u, preporučujemo ExpressVPN. Ne drže zapisnike i ne upravljaju brzom mrežom u Sjedinjenim Državama i šire. ExpressVPN također ima ugrađenu SmartDNS uslugu koja će vam omogućiti streaming bez dodatnih troškova šifriranja. Ako imate neto brzinu, uvijek bismo preporučili korištenje enkripcije. Nikada ne bismo sugerirali izmjenu brzine za privatnost.

1. Najbolji VPN za VUDU: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za VUDU: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za VUDU: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za VUDU: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za VUDU: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Molim vas pogledajte naše 10 najboljih VPN usluga popis za različite izbore, ali mislimo da nećete morati. ExpressVPN je najbolji općenito temeljen na brzini, pouzdanosti i svjetskim mrežama poslužitelja. Vrhunski pružatelji usluga osigurat će vašu privatnost i imati brze mreže u mnogim različitim županijama, no ovdje su potrebne informacije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map