Washington DCKolumbijski okrug Washington (Washington D.C.) glavni je grad Sjedinjenih Država. Unatoč relativno maloj veličini, ovo je šesto naseljeno gradsko područje u državi. Mnogo je stvari koje ga čine privlačnim mjestom za posjetiti, kao i dobro mjesto za održavanje konferencija, konvencija i još dosta drugih događanja. Ako ćete posjetiti to područje, postoji velika vjerojatnost da ćete koristiti neki oblik javnog WiFi. Prvo se povežite s VPN-om. Evo nekoliko brzih VPN-a koji se koriste u Washingtonu, DC.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Uz sve moćne ljude, političare i strane dostojanstvenike, imat ćete mnogo šansi za korištenje besplatnog WiFi-a koji nudi većina tvrtki. Nažalost, toga su svjesni i drugi. Možete zamisliti da postoje lopovi koji samo čekaju da iskoriste vezu koja nije osigurana. Zapravo, u Distriktu Columbia postoji vjerojatnost većih zbog ljudi koji su snažni. Zato je upotreba VPN-a dobra ideja koja pomaže u zaštiti osjetljivih podataka i zaštiti privatnost. Nitko ne želi putovati i opljačkati se.

Sljedeći razlog koji ćete htjeti koristiti VPN je zbog geo-ograničenja. To su ograničenja koja se postavljaju korisniku na temelju lokacije. Ako putujete iz inozemstva, važno je pratiti vijesti o vašoj regiji. Također biste trebali usmjeravati sadržaj od tamo ili pristupiti drugoj regiji. Bez upotrebe VPN-a možda će vam biti onemogućeno da vidite sve što želite vidjeti. Jednostavno se povežite s poslužiteljem u području koje želite pregledati i trebali biste biti u redu.

To su dva najbolja razloga za korištenje VPN-a, ali nemojte se iznenaditi ako nađete druge. Bilo da se radi o ključnoj sigurnosti koju pruža ili o preprekama koje možete svladati, prijava kod pružatelja VPN-a je dobra ideja. Ako se slažete, trebate znati dvije osnovne stvari.

Koji je najbolji VPN za Washington DC?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-a u gradu.

  • Pružatelji usluga koji će vam pomoći obasuti geo blokove / sportske nestanke
  • Visoka razina enkripcije za bolju zaštitu privatnosti na tom području
  • Velike brzine poslužitelja dok ste u gradu
  • Stabilnost mreže za zaustavljanje prekida veze
  • Odabrali smo samo VPN-ove koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Washington DC:

1. Najbolji VPN za Washington DC: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Washington DC test brzineAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada. Klijent će odabrati najboljeg poslužitelja na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Washington DC. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. Na ovom mjestu možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – Washington DC. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u DC-u, a brzina je bila 240,03 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Washington DC: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Washington DC test brzineNordVPN ugošćuje brojne poslužitelje u području DC-a, posebno u Manassasu, Va. Iz konzole, klikom na 3 vodoravne točke s desne strane zemlje, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak raspoloživih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Manassasu i brzina preuzimanja iznosila je 196,83 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Washington DC: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u WashingtonuSrećom, mi koristimo PIA-ov Windows klijent te ga je lako podesiti i postaviti. Međutim, to ne znači da mu nedostaju značajke. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Spajanje na server u DC-u omogućilo nam je brzinu veze od 61,54 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Washington DC: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Washington DC test brzineBudući da smo htjeli testirati server u DC-u, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Washingtonu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 63,17 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Washington DC: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test za brzinu u WashingtonuIPVanish domaćin je više od 75 poslužitelja u Ashvurnu i možete se povezati s bilo kojim od njih. Kad smo testirali IPVanish poslužitelj u Ashburnu, iad-a06, i ustanovili da brzina iznosi 139,91.03 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako tražite dodatne mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Odabrani su na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze na području Washingtona, DC. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me