Najbolji VPN-ovi za Windows

WindowsPočeo sam koristiti Microsoftove operativne sustave sa sustavom Windows 3.1 i od tada koristim svaki OS. Bilo je nekih pobjednika i gubitnika, ali jedno je sigurno. Kad Microsoft izda novu verziju svog OS-a, partneri ih se često moraju ispraviti da bi riješili probleme sa kompatibilnošću. To se sigurno odnosi na Windows 10. Bez obzira koju verziju sustava Windows koristite, VPN će vam pomoći u zaštiti privatnosti i deblokiranju ograničenja sadržaja..


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Surfshark$ 1,99Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Pri nadogradnji sa sustava Windows 8 na Windows 10 postalo je jasno da mnogo VPN klijenata nije ispravno funkcioniralo. To se vremenom promijenilo, ali još uvijek postoje VPN-ovi sa softverom koji ne podržava Windows 10. Dat ću vam trenutak nekih najboljih VPN davatelja koje sam pronašao za Windows 10 i starije verzije OS-a. Ne želim nikoga zbuniti Windows možete ručno konfigurirati za povezivanje s osobnom VPN uslugom pomoću PPTP ili L2TP. Postoji i otvoreni izvorni klijent OpwnVPN koji većina tvrtki podržava. Bez obzira da li ručno povezujete ili koristite prilagođeni klijent, prvo morate odabrati VPN uslugu. Osobno preferiram usluge koje nude jednostavan za korištenje klijentskog softvera za Windows, osim naprednih značajki kao što su prekidač VPN-a, zaštita od curenja DNS-a, prosljeđivanje porta i mogućnost rotiranja IP adresa.

Ako ste poput mene, dani pokretanja Windows računala odavno su prošli. U mojoj kući imamo sustave i mobilne uređaje sa Windows, Mac OS X, Android i iOS. Mojoj obitelji treba VPN davatelj koji ih sve podržava. Da napravimo taj korak dalje, željeli smo VPN koji nudi prilagođeni Windows i Mac softver, zajedno s mobilnim aplikacijama za iOS i Android. Dodao sam čak i DD-WRT usmjerivač radi pokretanja svih naših uređaja putem VPN-a kada smo povezani s kućnom mrežom.

Ako ste već proveli u gledanju VPN-ova, onda znate da postoje doslovno stotine opcija koje možete odabrati. Odluka koju tvrtku odabrati izabrala sam dugo vremena. U procesu sam testirao nekoliko vodećih pružatelja usluga. To je na kraju dovelo do ove stranice i našeg popisa najboljih VPN-ova za Windows. Rado dijelim s nekim pružateljima usluga koji nude odličan softver za klijente, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Ispod ćete pronaći najbolje VPN-ove koji su udovoljili svim mojim kriterijima. Sve nude jednostavne VPN aplikacije za Windows 10 s podrškom za starije verzije sustava Windows. Mnogi klijenti uključuju i napredne značajke koje pomažu u očuvanju vaše sigurnosti na mreži. Više o njima možete pročitati u sažetku svake usluge. Svi pružaju brzu i pouzdanu uslugu po razumnoj cijeni. Glavne razlike uključuju napredne značajke klijenta, veličinu mreže i cijenu.

Koji je najbolji VPN za Windows?

Sastavili smo naš popis najboljih VPN-ova za Windows iz ovih razloga:

 • Svaka VPN usluga testirana je u sustavu Windows 10
 • Ispitivanja brzine koja se izvode dok ste na Windows povezani s VPN-om
 • Potražili smo VPN-ove uz jednostavan softver za korištenje klijenta
 • Mogućnost deblokiranja geo ograničenja za popularne web stranice
 • Snažna enkripcija radi zaštite privatnosti na mreži
 • Napredne značajke kao što su prekidač VPN-a i prosljeđivanje porta

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Windows:

1. Najbolji VPN za Windows: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

Dva faktora čine ExpressVPN odličnim izborom za korištenje na Windows strojevima. To su velike brzine njihove usluge i značajka MediaStreamer. Kad ih zajedno koristite, možete otključati geo-ograničenja. Ako ste ikad primijetili da ponekad ne možete pristupiti nekim od svojih omiljenih aplikacija ili web stranica, to je možda zbog geo blokada. Ako obje koristite zajedno, možete upotrebljavati te aplikacije ili web stranice bez gubitka brzine. Otkrićete i da i dalje možete koristiti VPN poslužitelje za kriptiranje vaše veze. Bez obzira koje aktivnosti planirate raditi, ova je odličan izbor.

Sa svojom ExpressVPN upotrebom možete odabrati koji grad želite koristiti. Iako ne možete odabrati pojedinačne poslužitelje, oni rade dobar posao pronalazeći najbolju opciju za vas. Kad stvari postavite, možete pritisnuti “Odaberi lokaciju” za odabir regije, države ili grada. Mijenjanje poslužitelja lako je kasnije.

Klijent Windows ExpressVPN

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Windows: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Klijent NordVPN Windows

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Windows: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu govori o privatnosti i vrijednosti. Ne upravljaju tako velikom mrežom u odnosu na zemlje i lokacije poslužitelja. Umjesto toga, oni se usredotočuju na druga područja i nude nižu cijenu usluge. Privatni pristup internetu pouzdan je favorit zajednice za dijeljenje datoteka.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristim PIA-ov Windows klijent i to je vrlo jednostavno u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Kontrolirajte razine šifriranja i pronađite pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Aplikacija PIA Windows

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost.

Kao što smo ranije spomenuli, privatni pristup internetu izvrsna je vrijednost. Oni su brzo izrasli u jednog od najvećih VPN davatelja, dijelom na temelju cijene. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Windows: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost 7 za Windows

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Windows: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Windows klijent

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija. Mislim da ćete biti zadovoljni s bilo kojim od navedenih VPN-ova. Odabrao sam ih u odnosu na druge vodeće VPN pružatelje na temelju brzine i pouzdanosti. Uz kvalitetu njihovog Windows VPN klijentskog softvera. Morate imati povjerenja u svog davatelja VPN-a da biste zaštitili svoju privatnost. Te će usluge to učiniti i svaka nudi dobru kvalitetu po vrlo povoljnoj cijeni. Sve tri usluge radit će na Windows XP, Windows 7, Windows 8 i Windows 10. Slijedite nas @VPNFan za najnovije VPN ponude.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map