Najbolji VPN-ovi za zapaliti vatru

Zapaliti vatruKindle Fire je tabletna verzija Amazonovog popularnog e-čitača, Kindle. Prva generacija objavljena je 2011. godine i koristila je specijaliziranu verziju Android Gingerbread 2.3.3 operativnog sustava. Od tada vatra je prošla kroz nekoliko generacija i poboljšanja. Sada se zove samo Vatra, 2014. godine dio imena Kindle uklonjen je. Ako imate račun Amazon Prime, možete beskonačni videozapis strujati na svoj Vatrogasni uređaj. Iako ste bili izvan SAD-a ili Velike Britanije, trebali biste koristiti VPN.


Top 5 VPN-ova za zapaljivu vatru

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Kao što smo spomenuli, vatra zapaliti prošla je kroz nekoliko promjena. Uvijek sadrži 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, prva generacija uređaja uključivala je 512 mb RAM-a i 1ghz procesor. Iako je kotirano na 199 USD, sami troškovi njihovih materijala kretali su se od 150 do 201,70 dolara. Amazonova misao iza toga je da bi zaradili više novca od digitalnog sadržaja za Vatru, nego od samog uređaja.

Druga generacija Vatrenih došla je do određenih promjena. Za jedan, količina RAM-a udvostručena je na 1 gb, a brzina procesora nadograđena je na 1,2 ghz. Uz to, cijena je pala na 159 dolara. Kao i kod svake tehnologije, vrijeme znači da smanjuju troškove. U tom je trenutku video friendly HD verzija objavljena na 199 dolara za 7-inčni zaslon i 299 dolara za 9-inčnu verziju.

Najnovija verzija Fire je Fire HDX 8.9. Izlaže 2 GB RAM-a, kao i četverojezgreni procesor od 2,5 Hz. Kao i mnogi drugi tableti ovih dana, Fire HDX uključuje selfie kameru od 8 megapiksela i prednju kameru od 720p. Zvuk je također jasan i čist jer svi Firesi koriste Dolby tehnologiju. Ove su značajke savršeno pogodne za streaming videozapisa s Amazon Prime ili za video chat s nekim. Oni su i dobri razlozi za korištenje VPN-a.

Ako ovo čitate, vjerojatno već znate što je VPN. Međutim, u slučaju da vam nije potrebno ili vam treba osvježivač, objasnit ćemo ga na jednostavnom jeziku zajedno s prednostima upotrebe jednog s Fire uređajem. Virtualna privatna mreža (VPN) softver je koji stvara sigurnu vezu s poslužiteljem, moguće u drugoj zemlji, ovisno o vašoj namjeni. Na taj se način dodaje sloj šifriranja bilo čemu što radite na mreži, sve dok ste povezani na VPN. Bez obzira komunicirate li s nekim ili samo pregledavate materijal na mreži, postoji mogućnost da se bilo koja bežična aktivnost presretne. Čak i ako se nalazite na lokaciji koja određuje da imaju sigurnu bežičnu mrežu, nema potrebe za rizikom.

Drugi dobar razlog korištenja VPN-a je zbog mogućnosti deblokiranja pristupa sadržaju ili web lokacijama ograničenima na geo. Geoblokiranje je tehnologija koja prepoznaje lokaciju korisnika na temelju IP adrese. Ova tehnologija stvara prepreku koja će blokirati web stranice ili izvan njih (ovisno o tome gdje se nalazite u svijetu) ili ograničiti sadržaj na određeno područje. Odabirom poslužitelja u drugoj zemlji mogli biste zaobići ta ograničenja. Upotrijebimo primjer za pojašnjenje ovog scenarija. Pretpostavimo da ste živjeli u SAD-u, a imali ste pretplatu na Amazon Prime i / ili pretplatu na Netflix. Pomoću VPN-a mogli biste se povezati s poslužiteljem u Velikoj Britaniji i vidjeti njihovu biblioteku ili obrnuto. Budući da je poznato da ove obje usluge struje imaju različite biblioteke u različitim regijama, mogli biste dobiti pristup područjima koja inače ne biste. Isto bi se moglo reći za bilo koju drugu regiju u koju se želite povezati.

Sad kad smo objasnili koncepte, imat ćemo pogled na mogućnosti. Bez obzira s kojom tvrtkom izlazite, oni će imati različite protokole koje možete koristiti. Sve odabrane opcije koje ovdje nudimo koriste sigurnu enkripciju, ali upotreba verzije OpenVPN protokola uvijek bi vam pružila najbolju sigurnost. Ako vam je brzina bitna, upotrijebite OpenVPN (UDP). To je najbolja opcija za VoIP, Skype, mrežno igranje ili čak korištenje streaming usluga kao što su Netflix, Hulu ili Pandora. Ako imate problema sa povezivanjem ili problema s prekidom veze, možete prebaciti na OpenVPN (TCP). TCP verzija nije baš tako brza, ali podaci se provjeravaju na pogrešci. Sad kad smo to prešli, preći ćemo preko tvrtki koje su dobre iz konkretnih razloga.

Ako želite deblokirati sadržaj ili zaštititi svoje podatke, preporučujemo ExpressVPN. Ne čuvaju nikakve zapise i nude značajku prebacivanja, tako da će biti sigurni da ste zaštićeni kada i ako veza padne. Za korištenje streaming usluga kao što su Netflix, Hulu ili Pandora, ExpressVPN je opet najbolji izbor. Budući da nude Android klijenta, ne biste trebali imati problema s podrškom za Fire. Oni također imaju najbržu mrežu u Sjevernoj Americi i Europi, tako da biste se trebali samo povezati i mogli biste uživati ​​u strujanju blokiranih sadržaja iz drugih zemalja.

Ako želite samo provjeriti geo-ograničeni sadržaj, najbolja opcija je korištenje značajke MediaStreamer (Smart DNS) tvrtke ExpressVPN. Pametni DNS sa svojim VPN pomoći će u deblokiranju kanala bez blagog gubitka brzine. Naravno, to ovisi ako SmartDNS deblokira određeni kanal koji želite vidjeti. Zbog prirode Wi-Fi-ja, predlažemo korištenje šifrirane opcije. Za sigurnost ne treba žrtvovati sigurnost. Dok brzina može biti problem ako pokušavate strujati ponekad, sve dok ne vidite razlike u kvaliteti, dodatni sloj šifriranja VPN dodaje više nego što nadoknađuje brzinu koju možete izgubiti. Oboje su uključeni u vaše članstvo u ExpressVPN.

Pogledajte našu 10 najboljih VPN usluga ako želite druge opcije, ali ne bi trebalo biti. Odabir najboljih općih odabira u ovom postu koristili smo sigurnost, brzinu, cijenu i dostupnost poslužitelja kao kriterije za naš izbor. Također smo odabrali tvrtke s velikim brojem mrežnih poslužitelja na koje biste se možda željeli povezati radi najboljeg pregleda. Ono što želite potražiti u pouzdanom davatelju VPN-a je onaj koji će vas čuvati i imati brze mreže koje će vam pružiti mogućnost za strujanje sadržaja visoke razlučivosti iz drugih zemalja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map