IPVanish menawarkan ahli baru a Percubaan VPN tanpa risiko selama 7 hari. Semua pengguna VPN IPVanish baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 7 hari. Anda akan dapati bahawa kebanyakan penyedia VPN terkemuka menggunakan jaminan wang dikembalikan sebagai cara untuk membantu pengguna baru menguji perkhidmatan mereka dengan pilihan untuk membatalkan dalam jangka waktu yang ditetapkan. Untuk IPVanish istilahnya adalah seminggu.

Semasa mendaftar ke VPN, penting untuk memahami syaratnya. Penyedia yang menawarkan percubaan percuma dengan jaminan wang dikembalikan sering menetapkan had penggunaan data dan masa di mana anda boleh menggunakan perkhidmatan ini. Beberapa juga menghadkan bilangan lokasi pelayan yang boleh anda sambungkan. Memberi anda sebahagian pendedahan kepada rangkaian mereka. Penting untuk mengetahui hadnya.

Anggota IPVanish baru bebas untuk menguji rangkaian pelayan VPN mereka yang besar di seluruh dunia. Mereka tidak meletakkan had pada lokasi pelayan, protokol atau perisian klien yang dapat Anda gunakan selama tempoh percubaan. Mereka juga tidak membatasi penggunaan data anda. Anda boleh menggunakan perkhidmatan seberapa banyak yang anda mahukan dan menyambung ke semua lokasi pelayan semasa tempoh percubaan.

Berikut adalah syarat percubaan percuma IPVanish. Dasar pembayaran balik mereka menyatakan:

  • Sekiranya anda kurang dari 100% berpuas hati dengan perkhidmatan VPN, kami dengan senang hati akan mengembalikan pembayaran anda jika pembayaran balik diminta dalam masa tujuh (7) hari dari tarikh pembelian. Permintaan yang dibuat lewat dari tarikh pembelian 7 hari tidak akan dipenuhi.
  • Anda memahami bahawa dengan membayar dengan menggunakan mata wang dengan harga yang berubah-ubah, seperti BitCoin, anda menggunakan kaedah pembayaran yang mungkin berubah-ubah dalam jumlah besar dalam jangka waktu yang singkat. Anda bersetuju bahawa sebarang pengembalian dana untuk transaksi yang menggunakan kaedah ini akan dinilai pada kadar pertukaran USD pada saat pengembalian dana, dan bukan pada saat transaksi asal atau permintaan pengembalian dana.
  • Anda juga memahami bahawa setara wang tunai tertentu atau kaedah pembayaran lain mungkin tidak membenarkan pembayaran balik atau pengembalian wang mungkin berlaku secara perlahan atau melalui cek kertas atau bahawa bayaran balik mungkin mempunyai yuran perkhidmatan yang berkaitan dengannya. Anda bersetuju dan mengakui bahawa IPVanish tidak bertanggungjawab sekiranya kaedah pembayaran tidak membenarkan pembayaran balik. Anda akan menerima tawaran untuk perkhidmatan sebagai ganti pengembalian wang jika kaedah pembayaran tidak membenarkan pembayaran balik.

Sebagai tambahan kepada percubaan percuma selama 7 hari, IPVanish dengan baik memberikan potongan harga kepada pelawat kami untuk perkhidmatan VPN popular mereka dari semasa ke semasa. Untuk mengambil kesempatan, anda memerlukan kod kupon yang dikodkan keras semasa anda melayari laman web mereka dari halaman ini. Kami akan menyimpan kod promo terkini bersama dengan maklumat lain untuk membantu anda menjimatkan wang di IPVanish dan menikmati perkhidmatan mereka sepenuhnya.

Sertailah IPVanish semasa promosi mereka sekarang untuk menjimatkan sehingga 73% daripada akses VPN tanpa had. Kupon IPVanish mendapat potongan harga yang ada. Jimat pada sebarang istilah – bulanan, suku tahunan atau tahunan. Nikmati setahun penuh dengan harga $ 39 iaitu hanya $ 3.25 / bln. Itu adalah Potongan harga 73% dari harga runcit penuh $ 143.88 setahun.

Kod kupon untuk diskaun IPVanish kami adalah SPRING2020 tetapi anda tidak memerlukannya. Klik pada gambar di bawah atau pautan berikut untuk melawat kami Halaman promo VPNFan. Apabila anda mengklik “Mulakan Sekarang”, anda akan melihat harga sudah didiskaun seperti yang ditunjukkan di bawah.

Harga IPVanish

Berikut adalah perincian penuh diskaun Peminat VPN kami:

HargaRetail TermHarga dengan KuponDiskaun
1 tahun$ 143.88$ 39.0073%
3 bulan$ 35.97$ 13.5063%
1 bulan$ 11.99$ 5.0059%

IPVanish menawarkan jaminan wang dikembalikan 7 hari kepada semua ahli baru sehingga anda tidak perlu mengambil risiko untuk mendaftar. Saya benar-benar meragui anda perlu membatalkannya tetapi selalu senang mengetahui anda boleh sekiranya ada masalah. Saya banyak menggunakan perkhidmatan dan cepat. Sempurna untuk mendapatkan sambungan Wi-Fi dan streaming kandungan HD.

Anda boleh membaca kami Ulasan IPVanish untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan tersebut. Saya akan memberikan ringkasan ringkas. IPvanish adalah penyedia VPN peringkat teratas yang bermaksud bahawa mereka menguruskan rangkaian mereka sendiri dan mengembangkan perisian klien mereka sendiri. Itu memberi mereka beberapa kelebihan berbanding persaingan. Sebagai permulaan mereka mempunyai kawalan penuh terhadap rangkaian mereka yang memberi mereka kemampuan untuk mengikuti dasar log sifar mereka. Mereka tidak menyimpan log penggunaan. Ini juga memberi mereka kelebihan kelajuan. Anggota mempunyai akses ke perisian pelanggan khusus untuk Windows dan Mac. Kedua-dua aplikasi tersebut menyertakan fitur canggih untuk mematikan sambungan anda jika VPN jatuh dan kemampuan untuk memutar alamat IP. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk iOS dan Android sehingga anda tidak perlu mengkonfigurasi apa pun secara manual. Sambung dengan OpenVPN (TCP atau UDP), PPTP atau L2TP. Anda boleh menyambung pada dua peranti secara serentak, yang sangat bagus semasa anda dalam perjalanan dan ingin mengamankan komputer riba dan telefon anda pada masa yang sama.

Lawati kami Promo IPVanish halaman dan kod kupon VPNFAN kami akan dikodkan keras untuk menjimatkan anda sehingga 73%. Semua ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari yang mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini .. Beritahu kami pendapat anda @VPNFan dan ikuti kami untuk tawaran terkini dari perkhidmatan VPN terkemuka seperti IPVanish.

Lawati IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me