Pasukan ProtonVPN pada masa ini menawarkan pelanggan mereka a Jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari. Dalam 30 hari dari tarikh pembelian awal, anda boleh meminta pengembalian dana. Pada ketika itu, mereka menghitung akaun dan mengembalikan sejumlah wang yang tidak digunakan dalam sehari penuh. Menariknya, bayaran balik dan kredit melebihi jangka masa 30 hari akan dipertimbangkan. Walau bagaimanapun, sebarang kredit atau pulangan pada ketika itu adalah atas budi bicara syarikat. Yang mengatakan, mereka hanya diwajibkan oleh perjanjian mereka untuk memperpanjang jumlah hari tersebut. Walaupun terdapat sekurang-kurangnya satu syarikat lain yang menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari, menghitung jumlah yang tidak digunakan adalah kaedah operasi yang berbeza. Itu akan memberi anda satu bulan penuh untuk memutuskan sama ada anda suka atau tidak, tetapi ingat dengan lebih cepat anda memutuskan lebih banyak wang yang anda akan dapat kembali. Anda akan mendapati bahawa ProtonVPN mempunyai beberapa ciri hebat dan walaupun saiznya lebih kecil, mereka menawarkan pilihan yang anda harapkan dari perkhidmatan yang lebih besar.

Sekarang, kita akan melihat lebih terperinci mengenai jaminan pengembalian wang 30 hari dari laman web ProtonVPN:

Anda boleh membatalkan akaun anda dengan pengembalian dana untuk bahagian perkhidmatan yang tidak digunakan dalam tempoh 30 hari dari pembelian awal. Di sini, mana-mana bahagian tempoh perkhidmatan yang tidak digunakan merujuk kepada hari penuh prorata yang tinggal dalam tempoh langganan. Bayaran balik atau kredit melebihi jangka masa 30 hari akan dipertimbangkan, tetapi mengikut budi bicara Perkhidmatan. Syarikat hanya diwajibkan untuk mengembalikan wang mata wang asal dan pembayaran balik akan diproses dalam masa 30 hari dari permintaan. Klausa jaminan pengembalian wang ini hanya berlaku untuk pengguna yang telah melanggan ProtonVPN secara langsung melalui ProtonVPN rasmi atau laman web ProtonMail rasmi (contohnya, jika anda telah melanggan ProtonVPN melalui perantara pemproses pihak ketiga, sila rujuk polisi pengembalian dana masing-masing ).

Untuk meminta pengembalian wang di bawah Jaminan Wang Kembali kami, kirim e-mel dengan permintaan anda ke [email protected]

Sekiranya anda mendaftar untuk jangka masa yang lebih lama daripada bulan pertama, mereka akan mengembalikan bahagian yang tidak digunakan lagi, selagi biasanya dalam 30 hari dari pembelian awal. Yang mengatakan, kemungkinan tidak akan ada masalah dengan perkhidmatan ini. Secara privasi, syarikat itu mengambil petunjuk dari salah satu syarikat mel web yang paling selamat. Sudah tentu, itu adalah syarikat saudaranya, ProtonMail. Ini secara konsisten berada di puncak permainan mereka untuk menawarkan e-mel yang selamat kepada pengguna. Sekiranya anda mendaftar untuk akaun “Visionary” utama, anda boleh menggunakan 10 peranti serentak pada masa yang sama. Itu akan membantu memastikan anda dapat menjaga keselamatan semua peranti dan keluarga anda. Mereka menawarkan aplikasi khusus untuk iOS, Android, Windows, MacOS, dan bahkan Linux. Sudah tentu, mereka juga mempunyai panduan penyediaan yang berguna untuk peranti lain termasuk penghala DD-WRT, penghala Tomato, dan banyak lagi.

Sebagai tambahan kepada jaminan pengembalian wang tanpa risiko selama 30 hari, ProtonVPN menawarkan potongan sehingga $ 72 jika anda membeli bundle Visionary. Daripada tidak perlu menggunakan kod kupon seperti beberapa penyedia, yang perlu anda lakukan adalah klik pada gambar di bawah untuk mendapatkan potongan harga yang ditawarkan oleh pasukan. Semua pelanggan mempunyai akses penuh ke pelayan berkelajuan tinggi yang ditawarkan oleh ProtonVPN.

Mereka yang mendaftar semasa perjanjian ProtonVPN dari VPN Fan boleh menerima 20% tanpa memerlukan kupon. Kami Promo ProtonVPN halaman akan memberi anda diskaun eksklusif. Anda dapat menikmati VPN tanpa had selama 12 bulan dengan harga $ 288 termasuk semua kelebihan perkhidmatan.

ProtonVPN

Seperti yang anda sangka, nilai terbaik adalah rancangan “Berwawasan” selama setahun perkhidmatan. Potongan harga ditunjukkan dengan jelas ProtonVPN halaman khas. Ingat bahawa anda tidak memerlukan kod promo untuk memanfaatkan tawaran tersebut. Pasukan ProtonVPN menjadikannya sangat mudah untuk mendaftar dan memulakan.

Harga ProtonVPN

Berikut adalah ikhtisar potongan harga ProtonVPN VPN Fan kami:

PlanRetail PriceHarga JualHarga SebulanDiskaun
Berwawasan$ 360$ 288$ 2420%
Tambahan$ 120$ 96$ 820%
Asas$ 60$ 48$ 420%

Jaminan wang dikembalikan 30 hari ProtonVPN akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan VPN dan memastikan ia adalah yang tepat untuk anda. Kami mengesyorkan anda menyelami pelanggan Windows (atau Mac) sehingga dengan cara itu anda akan mengetahui dengan cepat sekiranya perkhidmatan tersebut memenuhi keperluan anda. Sambung ke kawasan yang berbeza dan uji kelajuan anda bersama dengan perkhidmatan streaming yang anda ingin nikmati. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan alasan apa pun, anda boleh meminta bayaran balik yang dilindungi untuk bahagian yang tidak digunakan dalam masa 30 hari dari pembelian awal. Kami tidak akan menjangkakan masalah kerana reputasi mereka yang kukuh.

Jangan ragu untuk melihat tinjauan ProtonVPN kami untuk melihat lebih dekat beberapa ciri serta lokasi rangkaian yang tersedia. Anda akan melihat bahawa ProtonVPN mempunyai banyak ciri hebat yang sama dengan syarikat yang lebih terkenal serta kemampuan untuk memberi anda perlindungan yang lebih baik daripada perkhidmatan VPN lain. Yang terbaik, anda boleh menyambungkan sehingga 10 peranti dengan kumpulan utama.

Lawati Peminat VPN kami Promo ProtonVPN halaman dan daftar selama setahun VPN untuk menjimatkan 20%. Bayar hanya $ 24 sebulan untuk perlindungan tertinggi. Anda juga boleh mengikuti kami @VPNFan untuk mengikuti tawaran VPN terkini.

Lawati ProtonVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me