Pasukan di CyberGhost kini menawarkan pelanggan baru a Jaminan wang dikembalikan 45 hari tanpa risiko untuk menguji sepenuhnya rangkaian VPN mereka. Pada masa lalu CyberGhost juga menawarkan tahap perkhidmatan percuma tetapi ia terhad. Kami menghargai pendekatan baru mereka yang menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari kepada semua ahli baru. Itu memberi anda satu setengah bulan penuh untuk menguji perkhidmatan ini tanpa risiko. Kami cukup gembira melihat bahawa jaminan wang dikembalikan tidak termasuk banyak batasan dari segi kelajuan atau had data. Ini berbeza dengan banyak perkhidmatan VPN yang membataskan lebar jalur atau sambungan. Anda akan mendapat perkhidmatan terbuka dan lengkap dengan CyberGhost. Sebenarnya, mereka mendorong anda untuk menguji secara aktif rangkaian CyberGhost dan pelbagai aplikasi VPN dalam tempoh 45 hari tanpa risiko.

Mari kita perhatikan perincian jaminan wang dikembalikan CyberGhost 45 hari dari Soalan Lazim mereka:

CyberGhost mempunyai masa 45 hari, tanpa sebarang pertanyaan, polisi pengembalian dana untuk semua produk kami. Ini memastikan bahawa tidak berlaku pembelian yang salah atau mengelakkan situasi seperti pelanggan tidak dapat menggunakan perkhidmatan kami (contohnya ketika ISP anda menyekat sambungan VPN).

Anda boleh membatalkan akaun anda melalui kaedah berikut atau menghantar e-mel kepada pasukan sokongan CyberGhost.

Sekiranya anda perlu membatalkan langganan setelah anda membayar, anda boleh melakukannya secara langsung di halaman pengesahan pembayaran. Di sana, betul-betul di bawah senarai produk yang dipesan dan butang muat turun untuk pelanggan Windows CyberGhost VPN, anda akan menemui garis yang disebut ‘Pembatalan langganan’ atau yang serupa. Klik pada pautan yang disediakan di sana untuk membatalkan langganan anda.

Sekiranya anda mendaftar untuk jangka masa lebih lama daripada sebulan, anda akan mempunyai 45 hari untuk menguji perkhidmatan ini. Mereka yang melanggan selama satu bulan mempunyai 7 hari untuk menguji sepenuhnya perkhidmatan ini tanpa risiko. CyberGhost adalah salah satu VPN kegemaran kami, jadi saya tidak menyangka anda perlu membatalkan perkhidmatan tetapi selalu baik untuk mengetahui bahawa anda dilindungi semasa mendaftar untuk langganan baru. Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun, anda akan mempunyai akses untuk memasang CyberGhost pada 7 peranti. Anda kemudian boleh menyambung pada semua atau semua peranti tersebut pada masa yang sama. CyberGhost menawarkan aplikasi VPN khusus untuk peranti Windows, Mac, iOS, dan Android. Lebih banyak pengguna teknikal juga dapat mengatur VPN untuk berjalan pada penghala DD-WRT, penghala Tomato, atau bahkan Raspberry Pi.

Sebagai tambahan kepada tempoh jaminan pengembalian wang tanpa risiko selama 45 hari, pasukan di CyberGhost kini menawarkan pengunjung Kipas VPN salah satu diskaun VPN terbaik yang telah kami lihat sejak sekian lama. Walaupun sebilangan penyedia menggunakan kod kupon, anda hanya boleh mengklik gambar di bawah untuk memanfaatkan potongan harga. Semua pelanggan mempunyai akses penuh ke perisian pelanggan dan aplikasi mudah alih CyberGhost.

Mereka yang mendaftar semasa promosi Kipas VPN CyberGhost akan menjimatkan sehingga 79% daripada perkhidmatan VPN tanpa had. Anda tidak memerlukan kupon. Kami Promo CyberGhost halaman akan memberi anda diskaun eksklusif. Anda boleh menikmati VPN tanpa had selama 36 bulan dengan harga $ 99 iaitu hanya $ 2.75 sebulan untuk akses VPN yang pantas dan boleh dipercayai.

CyberGhost

Kita harus menyebutkan bahawa CyberGhost menawarkan jaminan wang dikembalikan sehingga 45 hari kepada ahli baru. Langganan bulanan merangkumi jaminan 14 hari, sementara syarat yang lebih lama disertakan dengan 45 hari tanpa risiko untuk menguji perkhidmatan. Anda akan dapati bahawa jangka masa 3 tahun adalah nilai terbaik. Potongan harga ditunjukkan dengan jelas di CyberGhost halaman khas. Ingat bahawa anda tidak memerlukan kod promo untuk memanfaatkan tawaran tersebut. Pasukan mereka menjadikannya sangat mudah untuk mendaftar dan memulakan.

Harga CyberGhost

Berikut adalah ikhtisar diskaun kipas VPN CyberGhost kami:

Jangka HargaRuncitHarga JualanHarga SebulanDiskaun
3 tahun$ 467.64$ 99.00$ 2.7579%
2 tahun$ 311.76$ 88.56$ 3.6971%
1 tahun$ 155.88$ 71.88$ 2.9954%
1 bulan$ 12.99$ 12.99$ 11.990%

Jaminan wang dikembalikan 45 hari CyberGhost akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan VPN. Kami mengesyorkan anda menyelami klien Windows (atau Mac) untuk merasakan ciri-ciri kerana mereka melampaui kebanyakan VPN. Sambung ke kawasan yang berbeza dan uji kelajuan anda bersama dengan perkhidmatan streaming yang anda ingin nikmati. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan alasan apa pun, anda boleh meminta bayaran balik sepenuhnya dalam 45 hari pertama. Kami tidak akan menjangkakan apa-apa masalah walaupun kami telah berpuas hati dengan perkhidmatan ini selama bertahun-tahun.

Anda boleh membaca ulasan CyberGhost kami untuk melihat lebih dekat ciri dan lokasi rangkaian. Anda akan mendapati bahawa CyberGhost menawarkan gabungan ciri-ciri yang baik bersama dengan rangkaian yang stabil. Perkhidmatan VPN akan membantu anda menyekat acara sukan langsung dan perkhidmatan streaming popular di pelbagai kawasan. Sudah tentu tujuan utama VPN adalah melindungi privasi dalam talian anda dan CyberGhost melakukannya dengan baik. Mungkin yang terbaik, anda boleh menyambung ke VPN dengan sehingga 7 peranti dengan satu akaun.

Lawati Peminat VPN kami Promo CyberGhost halaman dan daftar selama setahun VPN untuk menjimatkan potongan 79%. Bayar hanya $ 2.75 sebulan untuk akses VPN tanpa had selama 3 tahun. Anda juga boleh mengikuti kami @VPNFan untuk mengikuti tawaran VPN terkini.

Lawati CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me