VyprVPN kini menawarkan semua ahli baru a Percubaan bebas risiko selama 30 hari tempoh untuk menguji perkhidmatan VPN popular mereka. Dahulu mereka memiliki akun VPN gratis yang dibatasi data yang memberi Anda peluang untuk menguji beberapa tetapi agak terbatas. Saya lebih suka pendekatan baru mereka kerana mereka telah memutuskan untuk melindungi semua anggota baru dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Kami sangat gembira melihat bahawa jaminan tersebut tidak mempunyai had. Terdapat banyak perkhidmatan VPN yang mempunyai lebar jalur atau had sambungan. Itu tidak berlaku dengan VyprVPN. Anda dipersilakan untuk menggunakan sepenuhnya rangkaian dan perisian tersuai mereka dalam tempoh percubaan bebas risiko selama 30 hari.

Ingin membandingkan VyprVPN dengan perkhidmatan VPN teratas kami? Masing-masing menawarkan 30 hari tanpa risiko untuk menguji perkhidmatan ini.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Berikut adalah lebih banyak maklumat mengenai percubaan percuma terus dari halaman TOS VyprVPN:

Dari masa ke masa, kami mungkin menawarkan percubaan perkhidmatan Golden Frog untuk jangka waktu tertentu tanpa memerlukan pembayaran (“Percubaan Percuma”). Kami berhak, mengikut budi bicara mutlak kami, untuk menentukan kelayakan anda untuk Percubaan Percuma, dan menarik diri atau mengubah Percubaan Percuma pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu dan tanpa tanggungjawab.

Untuk Percubaan Percuma, kami meminta anda memberikan butiran pembayaran anda untuk memulakan Percubaan Percuma. Pada akhir Percubaan Percuma, kami secara automatik akan mula mengenakan bayaran kepada anda untuk perkhidmatan Golden Frog yang dilanggan secara bulanan atau tahunan berulang bergantung pada jenis langganan anda. Dengan memberikan butiran pembayaran anda bersama dengan Percubaan Percuma, anda bersetuju dengan caj ini. Sekiranya anda memutuskan bahawa anda tidak mahu menjadi pengguna pembayaran perkhidmatan Golden Frog, sebelum berakhirnya tempoh Percubaan Percuma, anda mesti menghentikan perkhidmatan menggunakan Panel Kawalan dalam talian kami yang terletak di http://www.goldenfrog.com/.

Kami juga ingin menyatakan bahawa semua rancangan VyprVPN layak mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Itu bermakna anda dilindungi sama ada anda mendaftar untuk akaun asas, pro atau perdana. Kami mengesyorkan rancangan pro VyprVPN kerana merangkumi akses ke semua protokol (OpenVPN, L2TP, PPTP) dan protokol Chameleon mereka sendiri yang membantu mengatasi firewall yang kuat di negara-negara seperti China. Pelan pro juga menawarkan pengguna perlindungan firewall NAT dan hingga 3 sambungan serentak. Anda mempunyai akses ke barisan lengkap mereka untuk perisian pelanggan khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Anda bahkan boleh menyediakan VyprVPN untuk berjalan melalui penghala anda.

Sebagai tambahan kepada tempoh percubaan bebas risiko selama 30 hari, pasukan VyprVPN dengan baik memberikan para tetamu kami potongan harga untuk perkhidmatan VPN popular mereka. Pasukan Golden Frog tidak menggunakan kod promo. Sebaliknya mereka menawarkan harga potongan dari semasa ke semasa melalui laman web terpilih. Kami berbesar hati kerana terpilih dan bersemangat untuk berkongsi simpanan dengan pembaca kami. Kami tahu harga itu penting dan semuanya berkaitan dengan penjimatan wang, jadi kami menjadikannya sebagai titik untuk menutup diskaun VyprVPN terkini supaya anda dapat menjimatkan sebanyak mungkin semasa mengakses perkhidmatan VPN tingkatan-1 mereka.

Istimewa VyprVPN semasa merangkumi Diskaun 80% perkhidmatan VPN selama dua tahun. Ini termasuk akses tanpa had ke rangkaian mereka. Sekali lagi kami mengesyorkan rancangan Premium dengan akses penuh ke rangkaian, perisian, semua protokol, dan firewall NAT mereka. Akaun VyprVPN Premium merangkumi ciri tambahan dan sehingga 5 sambungan serentak dengan hanya $ 2.50 sebulan dengan potongan harga kami. Semua pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 30 hari mereka yang mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan.

Sekali lagi anda tidak perlu risau untuk mengingati kod promo untuk memanfaatkan istimewa VyprVPN. Cukup klik pada gambar di atas untuk melawat VyprVPN halaman promo.  Apabila anda mengklik “DAPATKAN VYPRVPN” harga akan didiskaunkan seperti gambar di bawah.

Berikut adalah pecahan promosi VyprVPN:

Harga VyprVPN

Golden Frog menawarkan jaminan 30 hari wang dikembalikan kepada semua ahli VyprVPN baru sehingga anda tidak perlu mengambil risiko ketika anda bergabung. Kami tidak mempunyai alasan untuk berfikir bahawa anda ingin membatalkannya, tetapi selalu baik untuk mengetahui bahawa anda boleh sekiranya anda tidak berpuas hati dengan alasan apa pun. VyprVPN menguruskan rangkaian pelayan VPN mereka sendiri di seluruh dunia sehingga anda dapat mengharapkan perkhidmatan VPN dan sokongan pelanggan yang berkualiti tinggi.

Saya akan memberi anda VyprVPN yang cepat. Mereka menguruskan rangkaian tier-1 yang besar dengan pelayan VPN di lokasi utama di seluruh dunia. Mereka menawarkan perisian klien percuma untuk pengguna Windows dan Mac. Bersama dengan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android. Sambung dengan OpenVPN, PPTP, L2TP atau protokol Chameleon mereka sendiri.

Lawati Promo VyprVPN halaman dan daftar untuk perkhidmatan VPN untuk menjimatkan 80% daripada dua tahun akses VPN tanpa had. Ikut @VPNFan untuk lebih banyak tawaran VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me