Tim u CyberGhostu trenutno nudi novim pretplatnicima a 45-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika u potpunosti testirati njihovu VPN mrežu. U prošlosti je CyberGhost također nudio besplatni nivo usluge, ali je bio ograničen. Cijenimo njihov novi pristup koji će svim novim članovima pružiti 45-dnevno jamstvo povrata novca. To vam daje punih mjesec i pol dana da testirate uslugu bez rizika. S velikim zadovoljstvom smo vidjeli da garancija povrata novca ne uključuje mnoga ograničenja u pogledu brzine ili ograničenja podataka. To se razlikuje od mnogih VPN usluga koje ograničavaju propusnost ili veze. Naći ćete široko otvorenu, cjelovitu uslugu uz CyberGhost. U stvari, oni vas potiču da aktivno testirate CyberGhost mrežu i čitav niz VPN aplikacija tijekom razdoblja od 45 dana bez rizika..

Pogledajmo detalje 45-dnevne garancije povrata novca CyberGhost iz njihovih često postavljanih pitanja:

CyberGhost ima 45 dana, nema pitanja, pravila povrata za sve naše proizvode. Na taj se način osigurava da se ne kupuju pogreške ili se izbjegavaju situacije kao što su kupci koji ne mogu koristiti naše usluge (na primjer, kada vaš internetski pružatelj blokira VPN veze).

Možete otkazati svoj račun na sljedeći način ili poslati e-poštu timu za podršku CyberGhost.

Ako nakon otplate morate otkazati pretplatu, to možete učiniti izravno na stranici s potvrdom plaćanja. Tamo, ispod popisa naručenih proizvoda i gumba za preuzimanje CyberGhost VPN Windows klijenta, naći ćete redak pod nazivom “Otkazivanje pretplate” ili sličan. Kliknite vezu koja je tamo pružena kako biste otkazali pretplatu.

Ako se prijavite za bilo koji termin duži od mjesec dana, imat ćete 45 dana za testiranje usluge. Oni koji se pretplate na mjesec dana, imaju 7 dana da u potpunosti testiraju uslugu bez rizika. CyberGhost je jedan od naših omiljenih VPN-a tako da ne bih očekivao da ćete morati otkazati uslugu, ali uvijek je dobro znati da ste pokriveni prilikom prijave za novu pretplatu. Jednom kada se prijavite na račun, odmah ćete imati pristup za instaliranje CyberGhost-a na čak 7 uređaja. Tada možete istovremeno povezati sve ili sve te uređaje. CyberGhost nudi prilagođene VPN aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android uređaje. Više tehničkih korisnika također može postaviti VPN da se izvodi na DD-WRT usmjerivaču, usmjerivaču rajčice ili čak Raspberry Pi.

Pored razdoblja garancije povrata novca bez rizika od 45 dana, tim tvrtke CyberGhost trenutno nudi posjetiteljima VPN Fan-a jedan od najboljih VPN popusta koje smo vidjeli u dugo vremena. Dok neki davatelji usluga koriste kuponske kodove, jednostavno možete kliknuti na sliku ispod kako biste iskoristili popust. Svi pretplatnici imaju puni pristup prilagođenom klijentskom softveru i mobilnim aplikacijama CyberGhost.

Oni koji se prijave tijekom CyberGhost VPN Fan promocije uštedjet će do 79% popusta na neograničenu VPN uslugu. Kupon vam ne treba. Naše CyberGhost promo stranica će vam pružiti ekskluzivni popust. Možete uživati ​​u 36 mjeseci neograničenog VPN-a za 99 dolara, što je samo 2,75 dolara mjesečno za brz, pouzdan VPN pristup.

CyberGhost

Treba spomenuti da CyberGhost novim članovima nudi do 45 dana garancije povrata novca. Mjesečne pretplate uključuju 14-dnevno jamstvo, dok dulji uvjeti dolaze s 45 dana bez rizika za testiranje usluge. Otkrićete da je trogodišnji rok daleko najbolja vrijednost. Popusti su jasno prikazani CyberGhost posebna stranica. Imajte na umu da vam neće trebati promotivni kôd da biste iskoristili ponudu. Njihov je tim vrlo lako prijavila i započela s radom.

Cijene CyberGhosta

Evo kratkog runda našeg popusta za CyberGhost VPN Fan:

TerminMaloprodajna cijenaCijena cijena po mjesecu popust
3 godine$ 467,64$ 99.00$ 2,7579%
2 godine$ 311,76$ 88,56$ 3,6971%
1 godina$ 155,88$ 71.88$ 2,9954%
1 mjesec$ 12,99$ 12,99$ * 11.990%

45-dnevna garancija povrata novca CyberGhost pružit će vam dovoljno vremena za testiranje VPN usluge. Preporučujemo da zaronite u Windows (ili Mac) klijent kako biste imali osjećaj za značajke jer one nadilaze većinu VPN-ova. Povežite se s različitim regijama i testirajte svoju brzinu zajedno sa svim uslugama streaminga koje želite uživati. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, možete zatražiti potpuni povrat novca u prvih 45 dana. Ne bismo predvidjeli bilo kakva pitanja, premda smo tijekom godina bili vrlo zadovoljni uslugom.

Možete pročitati naš CyberGhost pregled radi detaljnijeg pregleda značajki i mrežnih lokacija. Uvidjet ćete da CyberGhost nudi lijep spoj karakteristika uz stabilnu mrežu. VPN usluga pomoći će vam da deblokirate sportske događaje uživo i popularne streaming usluge u različitim regijama. Naravno da je glavna svrha bilo kojeg VPN-a zaštititi vašu internetsku privatnost i CyberGhost to vrlo dobro radi. Možda je najbolje od svega što se na VPN možete povezati s do 7 uređaja s jednim računom.

Posjetite naš VPN Fan CyberGhost promo stranicu i prijavite se za godinu dana VPN-a kako biste uštedjeli 79% popusta. Plaćajte samo 2,75 dolara mjesečno za 3 godine neograničenog VPN pristupa. Možete nas pratiti i vi @VPNFan da biste bili u toku s najnovijim VPN ponudama.

Posjetite CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me