ProtonVPN tim trenutno nudi svojim pretplatnicima a 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika. U roku od 30 dana od početnog datuma kupnje možete zatražiti povrat. U tom trenutku podižu račun i vraćaju vam neiskorišteni iznos u punim danima. Zanimljivo je da će se vraćati i krediti nakon 30-dnevnog razdoblja. Međutim, bilo koji kredit ili povrat u tom trenutku je na vlastitu diskreciju. Rečeno je da su se samo svojim sporazumom obvezali produljiti taj broj dana. Iako postoji barem još jedna tvrtka koja nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, dokazivanje neiskorištenog iznosa je drugačija metoda rada. To će vam dati cijeli mjesec da odlučite želite li uslugu ili ne, ali sjetite se što brže odlučite što ćete više novca dobiti. Otkrićete kako ProtonVPN ima sjajne značajke i usprkos manjoj veličini oni nude opcije koje biste očekivali od većih usluga.

Sada ćemo detaljnije pogledati 30-dnevno jamstvo povrata novca s web stranice ProtonVPN:

Možete otkazati svoj račun uz povrat novca za neiskorišteni dio razdoblja usluge u roku od 30 dana od početne kupnje. Ovdje se svaki neiskorišteni dio razdoblja usluge odnosi na preostali puni dani pretplate. Povraćaji ili krediti izvan 30 dana promatrat će se, ali prema vlastitom nahođenju Usluge. Tvrtka je obvezna refundirati samo u izvornoj valuti plaćanja, a povrat će biti obrađen u roku od 30 dana od zahtjeva. Ova klauzula o garanciji povrata novca primjenjiva je samo na korisnike koji su se pretplatili na ProtonVPN izravno putem službenog ProtonVPN ili službene web stranice ProtonMail (npr. Ako ste se pretplatili na ProtonVPN putem posrednika procesora treće strane, pogledajte odgovarajuću politiku povrata novca ).

Da biste zatražili povrat u okviru naše garancije povrata novca, pošaljite e-poruku sa svojim zahtjevom na [email protected]

Ako se prijavite za bilo koji termin koji je duži od prvog mjeseca, vratit će vam neiskorišteni dio, sve dok je obično u roku od 30 dana od prvotne kupnje. Ipak, vjerojatno neće biti problema s uslugom. Imajući na umu privatnost, tvrtka se bori sa jednom od najsigurnijih tvrtki za web-poštu. Naravno, to je njegova sestrinska tvrtka, ProtonMail. Stalno je na vrhu njihove igre zbog toga što korisnicima nudi sigurnu e-poštu. Ako se prijavite za vrhunski račun “Visionary”, možete koristiti 10 istodobnih uređaja istovremeno. To će vam pomoći da osigurate sigurnost svih svojih uređaja i uređaja svoje obitelji. Nude prilagođene aplikacije za iOS, Android, Windows, MacOS, pa čak i Linux. Naravno, oni također imaju pri ruci podešene vodiče za ostale uređaje, uključujući usmjerivač DD-WRT, usmjerivač rajčice i još mnogo toga.

Osim 30-dnevne garancije povrata novca, ProtonVPN nudi do 72 dolara popusta ako kupujete paket Visionary. Umjesto da koristite kupon kod kao što su neki davatelji usluga, sve što morate učiniti je kliknuti na sliku ispod kako biste ostvarili popust koji nudi tim. Svi pretplatnici imaju potpuni pristup poslužiteljima velike brzine koje nudi ProtonVPN.

Oni koji se prijave za vrijeme ProtonVPN posla od VPN Fan-a mogu dobiti 20% bez kupona. Naše ProtonVPN promo stranica će vam pružiti ekskluzivni popust. Možete uživati ​​u 12 mjeseci neograničenog VPN-a za 288 dolara, uključujući sve prednosti usluge.

ProtonVPN

Kao što možda nagađate, najbolja vrijednost je plan vizionara za godinu dana usluge. Popusti su jasno prikazani ProtonVPN posebna stranica. Imajte na umu da vam neće trebati promotivni kôd da biste iskoristili ponudu. Tim ProtonVPN-a olakšao je prijavu i početak rada.

ProtonVPN cijene

Evo kratkog runda našeg popusta ProtonVPN VPN Fan:

Planirajte maloprodajnu cijenuCena po mjesecu popust
Vizionar$ od 360$ 28824 $20%
Plus$ 12096 $$ 820%
Osnovni, temeljni$ od 60$ 48$ 420%

30-dnevna garancija povrata novca ProtonVPN pružit će vam dovoljno vremena za testiranje VPN usluge i uvjerite se da je ona prava za vas. Preporučujemo da zaronite u Windows (ili Mac) klijent kako biste brzo saznali ispunjava li vaša usluga vaše potrebe. Povežite se s različitim regijama i testirajte svoju brzinu zajedno sa svim uslugama streaminga koje želite uživati. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, u roku od 30 dana od prvotne kupnje možete zatražiti ponovni povrat neiskorištenog dijela. Ipak, ne bismo očekivali bilo kakva pitanja zbog solidne reputacije.

Slobodno pogledajte naš ProtonVPN pregled kako biste bliže pogledali neke značajke kao i dostupne mrežne lokacije. Vidjet ćete da ProtonVPN ima mnogo istih sjajnih značajki poznatijih tvrtki, kao i mogućnost pružanja zaštite koja je bolja od ostalih VPN usluga. Najbolje od svega je što s krajnjim paketom možete spojiti do 10 uređaja.

Posjetite naš VPN Fan ProtonVPN promo stranicu i prijavite se za godinu dana VPN-a kako biste uštedjeli 20%. Plaćajte samo 24 dolara mjesečno za vrhunsku zaštitu. Možete nas pratiti i vi @VPNFan da biste bili u toku s najnovijim VPN ponudama.

Posjetite ProtonVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me