PureVPN nudi nove članove a 31-dnevno besplatno probno razdoblje. Svi novi korisnici PureVPN-a pokriveni su 31-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika. Većina glavnih dobavljača VPN-a koristi jamstva povrata novca kao način da vam pomognu u testiranju njihove usluge s opcijom otkazivanja i primanja povrata u zadanom roku. Za PureVPN termin je 31 dan.

Kad se prijavite za VPN, neophodno je da znate uvjete. Davatelji koji nude besplatna suđenja korištenjem garancije povrata novca često postavljaju ograničenja u korištenju propusnosti i vremenu koje možete povezati. Neki također ograničavaju lokacije poslužitelja koje možete koristiti tijekom probnog razdoblja. Ostavljajući vas bez punog pristupa. Bitno je znati detalje.

Novi članovi PureVPN-a mogu slobodno testirati mrežu svojih poslužitelja širom svijeta. U probnom razdoblju nisu postavljena ograničenja za pristup poslužitelju, protokole ili klijentski softver koji možete koristiti. Međutim, PureVPN ograničava količinu propusne širine i broj veza. Da biste ispunjavali uvjete za povrat, morate ostati ispod 500 MB propusne širine i 30 veza.

Evo uvjeta politike za povrat sredstava PureVPN:

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni uslugom PureVPN, možete zatražiti povrat novca u roku od 31 dana od datuma narudžbe. Imajte na umu da ćemo prvo pokušati uspješno riješiti vaš problem prije obrade zahtjeva za povrat.

Napomena: Za korisnike koji se automatski ponavljaju: Automatsko ponavljanje se može bilo kada promijeniti ili otkazati kontaktiranjem naše službe za korisnike na [email protected].

PureVPN podržava razne načine plaćanja kako bi vam bilo lakše dobiti PureVPN. Međutim, imajte na umu da neki načini plaćanja ne podržavaju mogućnost povrata sredstava. Jasno smo označili takve načine plaćanja “nepovratnim” tijekom postupka odjave i nisu obuhvaćeni ovim pravilima.

  IPVanish 7-dnevna proba bez VPN-a

Uz 31-dnevno besplatno probno razdoblje, PureVPN nudi i velike popuste na njihovu VPN uslugu. PureVPN tim započeo je s kuponskim kodovima nekih od svojih najboljih ponuda. Oni organiziraju posebne promocije s duboko sniženim cijenama tako često. Pratit ćemo PureVPN promocije i dijeliti najnovije popuste tako da možete uštedjeti na brzom, pouzdanom VPN pristupu. PureVPN tim obično promovira otprilike jednom tromjesečno.

PureVPN trenutno nudi promociju za proslavu sezone. Prijavite se tijekom njihove trenutne posebne uštede do uštede do 74% VPN usluge. Oni koji se prijave na svoj dvogodišnji plan, uživat će u neograničenom VPN pristupu od samo 2,88 dolara mjesečno. Svi novi članovi pokriveni su 31-dnevnim jamstvom povrata novca PureVPN-a.

PureVPN

Još jednom vam neće trebati kupon ili promotivni kôd da biste iskoristili PureVPN popust. Kliknite na gornju sliku da posjetite PureVPN posebna stranica. Kada kliknete „Uzmi sada“, primijetit ćete da su cijene već snižene kao što je prikazano u nastavku.

PureVPN cijene

Kako aktivirati promociju

Još jednom vam neće trebati kod kupona za aktiviranje PureVPN sezonske promocije. Ponekad PureVPN zahtijeva kod kupona, ali ne u ovom slučaju. Jednostavno odaberite dvogodišnji plan za 2,88 dolara mjesečno. Ovo će vas odvesti na stranicu njihove košarice za plaćanje usluge. Jasno ćete vidjeti da je usluga snižena 74% od uobičajene maloprodajne cijene.

PureVPN košaricu s popustom

Kôd kupona se ne prikazuje na našoj slici jer vam za ovu promociju neće trebati. Popust se već primjenjuje. Možete vidjeti popust od 193,68 USD koji se primjenjuje zajedno s ukupno 69,12 USD za dvogodišnji VPN pristup. Na ekranu se vidi da je izvorni trošak iznosio 262,80 dolara, pa ćete tako uštedjeti 74%. Ovo potvrđuje vašu uštedu. To je sve što je spremanje velikih na neograničenim VPN uslugama od PureVPN-a. Ne može biti puno jednostavnije prijaviti se i njihov klijentski softver jednako je jednostavan za kretanje.

  IPVanish 7-dnevna proba bez VPN-a

PureVPN nudi svim novim članovima 31-dnevno jamstvo povrata novca, tako da nemate što riskirati. Mislim da ne trebate otkazati ni iz kojeg razloga, ali uvijek je lijepo znati da možete, ako je potrebno. PureVPN sam koristio kod kuće i tijekom putovanja. Usluga je brza i pouzdana, s puno mjesta poslužitelja za izbor.

Možete pročitati moju PureVPN pregled da saznate više o usluzi. Dat ću vam kratki sažetak. PureVPN upravlja velikom i brzo rastućom mrežom VPN poslužitelja širom svijeta. Oni nude besplatni softver za klijente za Windows i Mac. Zajedno s mobilnim aplikacijama za iOS i Android. Povežite se sa SSTP, OpenVPN, PPTP ili L2TP. Najbolje od svega što možete istovremeno povezati do pet uređaja. Izrada PureVPN-a velika je vrijednost.

Posjetiti PureVPN promo stranicu i prijavite se za VPN pristup kako biste uštedjeli do 74% popusta za proslavu sezone. slijediti @VPNFan za više sjajnih VPN ponuda.

Posjetite PureVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me