VyprVPN trenutno nudi svim novim članovima a 30 dana suđenja bez rizika razdoblje za testiranje njihove popularne VPN usluge. U prošlosti su imali besplatan VPN račun s ograničenim podacima što vam je omogućilo testiranje, ali prilično ograničeno. Preferiram njihov novi pristup jer su odlučili sve nove članove pokriti s 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Sretni smo što vidimo da garancija ne dolazi s bilo kakvim ograničenjima. Postoji puno VPN usluga koje imaju širinu propusnosti ili veze. To nije slučaj s VyprVPN. Uspijevate u potpunosti iskoristiti njihovu mrežu i prilagođeni softver tijekom 30-dnevnog probnog razdoblja bez rizika.

Želite li usporediti VyprVPN s našim vrhunskim VPN uslugama? Svaka nudi 30 dana besplatnog testiranja usluge.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Evo više informacija o besplatnom suđenju izravno sa stranice VyprVPN TOS:

S vremena na vrijeme možemo ponuditi ispitivanja usluge Golden Frog za određeno vremensko razdoblje bez zahtjeva za plaćanjem („besplatna probna verzija“). Pridržavamo si pravo, po našem apsolutnom nahođenju, da utvrdimo vašu podobnost za besplatnu probnu verziju te da u bilo kojem trenutku povučemo ili izmijenimo besplatnu probnu inačicu bez prethodne najave i bez ikakve odgovornosti.

Za besplatno probno razdoblje tražit ćete da navedete svoje podatke o plaćanju kako biste pokrenuli Besplatno probno razdoblje. Na kraju besplatnog probnog razdoblja automatski ćemo vam naplaćivati ​​pretplaćenu uslugu Zlatne žabe koja se ponavlja mjesečno ili godišnje, ovisno o vrsti vaše pretplate. Unošenjem podataka o plaćanju zajedno s Besplatnom probnom verzijom prihvaćate ovaj trošak. Ako odlučite da ne želite postati korisnik usluge Zlatna žaba koja plaća, prije kraja razdoblja besplatne probne verzije morate prekinuti uslugu pomoću naše internetske upravljačke ploče koja se nalazi na http://www.goldenfrog.com/.

Želimo također napomenuti da svi planovi VyprVPN ispunjavaju uvjete za 30-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da imate pravo da se prijavite za osnovni, profesionalni ili premier račun. Preporučujemo plan programa VyprVPN, jer uključuje pristup svim protokolima (OpenVPN, L2TP, PPTP) i vlastitom Chameleon protokolu koji pomaže u zaobilaženju snažnih firewall-a u zemljama poput Kine. Pro plan nudi korisnicima NAT zaštitu vatrozida i do 3 istodobne veze. Imate pristup njihovoj punoj liniji za prilagođeni klijentski softver za Windows, Mac, iOS i Android. Možete čak postaviti i ViprVPN za pokretanje kroz usmjerivač.

Uz 30-dnevno probno razdoblje bez rizika, tim VyprVPN ljubazno nudi gostima popust na popularnu VPN uslugu. Ekipa Golden Frog ne koristi promo kodove. Umjesto toga, s vremena na vrijeme nude snižene cijene putem odabranih web lokacija. Čast nam je što smo izabrani i uzbuđeni što dijelimo uštede s našim čitateljima. Znamo da je cijena važna i da se sami bavimo uštedom novca, tako da je točka da pokrijemo najnovije VyprVPN popuste kako biste što više uštedjeli na pristupu njihovoj vrsti VPN usluge..

Trenutačni specijalni program VyprVPN uključuje 80% popusta dvije godine VPN usluge. To uključuje neograničen pristup njihovoj mreži. Još jednom preporučujemo Premium plan s potpunim pristupom njihovoj mreži, softveru, svim protokolima i NAT vatrozidu. Račun VyprVPN Premium uključuje dodatne značajke i do 5 simultanih veza za samo 2,50 USD mjesečno uz naš popust. Svi novi korisnici pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca, što je dovoljno vremena za testiranje usluge.

Još jednom ne morate brinuti ako pamtite promotivni kôd da biste iskoristili specijalni VyprVPN. Jednostavno kliknite gornju sliku da posjetite VyprVPN promo stranica.  Kada kliknete na “DOBI VYPRVPN”, cijene će biti diskontirane kako je prikazano u nastavku.

Evo prekida promocije VyprVPN:

VyprVPN cijene

Golden Frog svim novim članovima VyprVPN-a nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da nemate šta riskirati kada se pridružite. Nemamo razloga da mislimo da želite otkazati, ali uvijek je dobro znati da možete, ako iz bilo kojeg razloga niste sretni. VyprVPN upravlja vlastitom mrežom VPN poslužitelja širom svijeta, tako da možete očekivati ​​visokokvalitetnu VPN uslugu i korisničku podršku..

Omogućit ću vam brzo spuštanje VyprVPN-a. Oni upravljaju velikom mrežom tier-1 s VPN poslužiteljima na ključnim mjestima širom svijeta. Oni nude besplatni softver za klijente za korisnike sustava Windows i Mac. Zajedno s mobilnim aplikacijama za iOS i Android. Povežite se s OpenVPN, PPTP, L2TP ili vlastitim Chameleon protokolom.

Posjetiti VyprVPN promo stranicu i prijavite se za VPN uslugu da biste uštedjeli 80% off dvije godine neograničenog VPN pristupa. slijediti @VPNFan za više VPN ponuda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me