CyberGhost 45 dagen risicovrije geld-terug-garantie

Het team van CyberGhost biedt momenteel nieuwe abonnees aan a 45 dagen risicovrije geld-terug-garantie om hun VPN-netwerk volledig te testen. In het verleden bood CyberGhost ook een gratis servicelaag, maar deze was beperkt. We waarderen hun nieuwe aanpak, namelijk alle nieuwe leden een geld-terug-garantie van 45 dagen bieden. Dat geeft je anderhalve maand om de dienst zonder risico te testen. We waren heel blij om te zien dat de geld-terug-garantie niet veel beperkingen in termen van snelheid of datalimieten omvat. Dit verschilt van veel VPN-services die limieten stellen aan bandbreedte of verbindingen. U zult een wijd open, volledig uitgeruste service vinden met CyberGhost. Ze moedigen u zelfs aan om het CyberGhost-netwerk en het volledige scala aan VPN-apps actief te testen tijdens de risicovrije periode van 45 dagen.


Laten we eens kijken naar de details van de 45-dagen CyberGhost geld-terug-garantie van hun FAQ:

CyberGhost heeft een terugbetalingsbeleid van 45 dagen voor al onze producten. Dit zorgt ervoor dat er geen foutieve aankopen worden gedaan of voorkomt situaties zoals klanten die onze services niet kunnen gebruiken (bijvoorbeeld wanneer uw ISP VPN-verbindingen blokkeert).

U kunt uw account annuleren via de volgende methode of een e-mail sturen naar het CyberGhost-ondersteuningsteam.

Als je een abonnement moet opzeggen nadat je betaald hebt, dan kan dat direct op de betalende bevestigingspagina. Daar, direct onder de lijst met bestelde producten en de downloadknop voor de CyberGhost VPN Windows-client, vindt u een regel met de naam ‘Abonnement opzeggen’ of iets dergelijks. Klik op de daar verstrekte link om uw abonnement te annuleren.

Als u zich aanmeldt voor een periode langer dan een maand, heeft u 45 dagen de tijd om de service te testen. Degenen die zich voor een maand abonneren, hebben 7 dagen de tijd om de service volledig zonder risico te testen. CyberGhost is een van onze favoriete VPN’s, dus ik verwacht niet dat je de service moet annuleren, maar het is altijd goed om te weten dat je gedekt bent wanneer je je aanmeldt voor een nieuw abonnement. Zodra u zich aanmeldt voor een account, heeft u onmiddellijk toegang om CyberGhost op maximaal 7 apparaten te installeren. Je kunt dan op al die apparaten of al die apparaten tegelijk verbinding maken. CyberGhost biedt aangepaste VPN-apps voor Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten. Meer technische gebruikers kunnen ook instellen dat de VPN wordt uitgevoerd op de DD-WRT-router, Tomato-router of zelfs Raspberry Pi.

Naast de risicovrije geld-terug-garantieperiode van 45 dagen biedt het team van CyberGhost momenteel bezoekers van VPN-fans een van de beste VPN-kortingen die we in lange tijd hebben gezien. Hoewel sommige providers couponcodes gebruiken, kunt u eenvoudig op de onderstaande afbeelding klikken om te profiteren van de korting. Alle abonnees hebben volledige toegang tot de aangepaste CyberGhost-clientsoftware en mobiele apps.

Degenen die zich aanmelden tijdens de CyberGhost VPN Fan-promotie besparen tot 79% korting op onbeperkte VPN-service. Je hebt geen coupon nodig. Onze CyberGhost-promotie pagina geeft u een exclusieve korting. U kunt genieten van 36 maanden onbeperkte VPN voor $ 99, wat slechts $ 2,75 per maand is voor snelle, betrouwbare VPN-toegang.

CyberGhost

We moeten vermelden dat CyberGhost tot 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt aan nieuwe leden. Maandelijkse abonnementen bevatten 14 dagen garantie, terwijl langere termijnen gepaard gaan met 45 dagen zonder risico om de service te testen. U zult merken dat de termijn van 3 jaar veruit de beste waarde is. De kortingen worden duidelijk weergegeven CyberGhost speciale pagina. Onthoud dat u geen promotiecode nodig heeft om van de aanbieding te profiteren. Hun team heeft het heel eenvoudig gemaakt om je aan te melden en aan de slag te gaan.

Prijzen van CyberGhost

Hier is een kort overzicht van onze CyberGhost VPN Fan-korting:

Termijn Detailprijs Verkoopprijs Prijs per maand Korting
3 jaar$ 467,64$ 99,00$ 2,7579%
2 jaar$ 311,76$ 88,56$ 3,6971%
1 jaar$ 155,88$ 71,88$ 2,9954%
1 maand$ 12,99$ 12,99$ 11,990%

De CyberGhost 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geeft u voldoende tijd om de VPN-service te testen. We raden je aan om in de Windows- (of Mac) -client te duiken om een ​​idee te krijgen van de functies die verder gaan dan de meeste VPN’s. Maak verbinding met verschillende regio’s en test uw snelheid samen met alle streamingdiensten waarvan u wilt genieten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u binnen de eerste 45 dagen een volledige terugbetaling aanvragen. We anticiperen echter niet op problemen, omdat we in de loop der jaren best tevreden waren met de service.

U kunt onze CyberGhost-recensie lezen voor een beter overzicht van de functies en netwerklocaties. U zult merken dat CyberGhost een mooie mix van functies biedt, samen met een stabiel netwerk. Met de VPN-service kunt u live sportevenementen en populaire streamingdiensten in verschillende regio’s deblokkeren. Natuurlijk is het belangrijkste doel van elke VPN om uw online privacy te beschermen en CyberGhost doet dat heel goed. Misschien wel het beste van alles is dat u verbinding kunt maken met de VPN met maximaal 7 apparaten met één account.

Bezoek onze VPN-fan CyberGhost-promotie pagina en meld u aan voor een jaar VPN om 79% korting te besparen. Betaal slechts $ 2,75 per maand voor 3 jaar onbeperkte VPN-toegang. U kunt ons ook volgen @VPNFan om op de hoogte te blijven van de nieuwste VPN-deals.

Bezoek CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map