IPVanish 7 dagen risicovrije VPN-proefversie

IPVanish biedt nieuwe leden een 7 dagen risicovrije VPN-proef. Alle nieuwe IPVanish VPN-gebruikers vallen onder hun 7 dagen risicovrije geld-terug-garantie. U zult merken dat de meeste van de toonaangevende VPN-providers geld-terug-garanties gebruiken als een manier om nieuwe gebruikers te helpen hun service te testen met de mogelijkheid om binnen een bepaalde periode te annuleren. Voor IPVanish is de termijn een week.


Bij het aanmelden voor VPN is het belangrijk om de voorwaarden te begrijpen. Aanbieders die een gratis proefversie aanbieden door middel van een geld-terug-garantie stellen vaak grenzen aan het dataverbruik en de tijd waarin je de dienst kunt gebruiken. Sommige beperken ook het aantal serverlocaties waarmee u verbinding kunt maken. Hierdoor krijgt u een gedeeltelijke blootstelling aan hun netwerk. Het is belangrijk om de limieten te kennen.

Nieuwe IPVanish-leden zijn vrij om hun grote netwerk van VPN-servers over de hele wereld te testen. Ze stellen geen limieten aan de serverlocaties, protocollen of clientsoftware die u tijdens de proefperiode kunt gebruiken. Ze beperken ook uw datagebruik niet. U kunt de service zoveel gebruiken als u wilt en tijdens de proefperiode verbinding maken met alle serverlocaties.

Hier zijn de voorwaarden van de gratis proefperiode van IPVanish. Hun restitutiebeleid luidt:

 • Als u minder dan 100% tevreden bent met de VPN-service, zullen we uw betaling graag terugbetalen als de terugbetaling binnen zeven (7) dagen na de aankoopdatum wordt aangevraagd. Verzoeken die later zijn gedaan dan de aankoopdatum van 7 dagen, worden niet gehonoreerd.
 • U begrijpt dat u door te betalen met variabel geprijsde valuta’s, zoals BitCoin, een betalingsmethode gebruikt die in korte tijd een groot bedrag in waarde kan schommelen. U stemt ermee in dat alle terugbetalingen voor transacties die deze methoden gebruiken, worden beoordeeld tegen de wisselkoers van USD op het moment van de terugbetaling, en niet op het moment van de oorspronkelijke transactie of het terugbetalingsverzoek.
 • U begrijpt ook dat bepaalde contante equivalenten of andere betaalmethoden mogelijk geen restitutie mogelijk maken of dat restituties langzaam of via een papieren cheque plaatsvinden of dat er aan deze restituties servicekosten verbonden zijn. U gaat ermee akkoord en erkent dat IPVanish niet aansprakelijk is als een betalingsmethode geen terugbetaling toestaat. U ontvangt een serviceaanbod in plaats van een terugbetaling als een betalingsmethode geen terugbetaling toestaat.

Naast de gratis proefperiode van 7 dagen biedt IPVanish onze bezoekers van tijd tot tijd kortingen op hun populaire VPN-service. Om te profiteren heb je een couponcode nodig die hard is gecodeerd wanneer je hun site bezoekt vanaf deze pagina. We bewaren de nieuwste promotiecodes samen met andere informatie om u te helpen geld te besparen op IPVanish en ten volle te genieten van hun service.

Word lid van IPVanish tijdens hun huidige promotie en bespaar tot 73% op onbeperkte VPN-toegang. De IPVanish-coupon stapelt op hun bestaande kortingen. Bespaar op elke term – maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks. Geniet van een volledig jaar voor $ 39, wat slechts $ 3,25 / maand is. Dat is een 73% korting korting op de volledige verkoopprijs van $ 143,88 per jaar.

De kortingscode voor onze IPVanish-korting is SPRING2020, maar je hebt deze niet nodig. Klik op onderstaande afbeelding of op de volgende link om onze te bezoeken VPNFan-promopagina. Wanneer u op ‘Nu starten’ klikt, ziet u dat de prijzen al zijn verdisconteerd, zoals hieronder wordt weergegeven.

IPVanish-prijzen

Hier is een volledig overzicht van onze VPN Fan-korting:

TermRetail PricePrice met CouponDiscount
1 jaar$ 143,88$ 39,0073%
3 maanden$ 35,97$ 13,5063%
1 maand$ 11,99$ 5,0059%

IPVanish biedt alle nieuwe leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u niets hoeft te riskeren om u aan te melden. Ik betwijfel serieus of je moet annuleren, maar het is altijd fijn om te weten dat je dat kunt als er problemen zijn. Ik gebruik de service veel en het is snel. Perfect voor het beveiligen van uw Wi-Fi-verbindingen en het streamen van HD-inhoud.

U kunt onze lezen IPVanish-beoordeling voor meer informatie over de service. Ik geef je een korte samenvatting. IPvanish is een VPN-provider van het hoogste niveau, wat betekent dat ze hun eigen netwerk beheren en hun eigen clientsoftware ontwikkelen. Dat geeft ze verschillende voordelen ten opzichte van de concurrentie. Om te beginnen hebben ze volledige controle over hun netwerk, wat hen de mogelijkheid geeft om door te gaan met hun nullogbeleid. Ze houden geen gebruikslogboeken bij. Het geeft ze ook een snelheidsvoordeel. Leden hebben toegang tot aangepaste clientsoftware voor Windows en Mac. Beide apps bevatten geavanceerde functies om uw verbinding te verbreken als de VPN wegvalt en de mogelijkheid om IP-adressen te roteren. Ze hebben ook eenvoudig te gebruiken mobiele apps voor iOS en Android, dus u hoeft niets handmatig te configureren. Maak verbinding met OpenVPN (TCP of UDP), PPTP of L2TP. U kunt tegelijkertijd verbinding maken op twee apparaten, wat erg prettig is wanneer u op reis bent en tegelijkertijd uw laptop en telefoon wilt beveiligen.

Bezoek onze IPVanish-promotie pagina en onze VPNFAN-couponcode zullen hard gecodeerd zijn om u tot 73% korting te besparen. Alle nieuwe leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen, wat voldoende tijd is om de service te testen. Laat ons weten wat u ervan vindt @VPNFan en volg ons voor de nieuwste deals van toonaangevende VPN-services zoals IPVanish.

Bezoek IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map