ProtonVPN 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie

Het ProtonVPN-team biedt momenteel hun abonnees een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie. Binnen 30 dagen na de eerste aankoopdatum kunt u een terugbetaling aanvragen. Op dat moment wordt de rekening naar rato verdeeld en wordt het ongebruikte bedrag in volledige dagen aan u terugbetaald. Interessant is dat restituties en tegoeden buiten de periode van 30 dagen worden overwogen. Elk krediet of rendement op dat moment is echter naar eigen goeddunken van het bedrijf. Dat gezegd hebbende, zijn ze alleen verplicht door hun akkoord om dat aantal dagen te verlengen. Hoewel er ten minste één ander bedrijf is dat een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt, is de pro rata van het ongebruikte bedrag een andere manier van werken. Dat geeft u een volledige maand om te beslissen of u de service wel of niet leuk vindt, maar onthoud: hoe sneller u beslist, hoe meer geld u terugkrijgt. U zult merken dat ProtonVPN enkele geweldige functies heeft en ondanks hun kleinere formaat bieden ze opties die u van de grotere services mag verwachten.


Nu gaan we specifieker kijken naar de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van de ProtonVPN-website:

U kunt uw account annuleren met restitutie voor elk ongebruikt deel van de serviceperiode binnen 30 dagen na de eerste aankoop. Hier verwijst elk ongebruikt deel van de serviceperiode naar de pro rata resterende volledige dagen van de abonnementsperiode. Restituties of tegoeden na de periode van 30 dagen worden overwogen, maar naar eigen goeddunken van de Service. Het bedrijf is alleen verplicht tot terugbetaling in de oorspronkelijke betalingsvaluta en restituties worden binnen 30 dagen na het verzoek verwerkt. Deze geld-terug-garantieclausule is alleen van toepassing op gebruikers die zich rechtstreeks op ProtonVPN hebben geabonneerd via de officiële ProtonVPN of de officiële ProtonMail-website (als u zich bijvoorbeeld hebt geabonneerd op ProtonVPN via een externe processor, raadpleeg dan het respectieve terugbetalingsbeleid ).

Om een ​​terugbetaling aan te vragen onder onze geld-terug-garantie, stuur een e-mail met uw verzoek naar [email protected]

Als u zich aanmeldt voor een periode die langer is dan de eerste maand, zullen zij u het ongebruikte deel opnieuw terugbetalen, zolang dit normaal gesproken binnen 30 dagen na de eerste aankoop is. Dat gezegd hebbende, er zal waarschijnlijk geen probleem zijn met de service. Privacygewijs neemt het bedrijf de leiding van een van de veiligste webmailbedrijven. Dat is natuurlijk het zusterbedrijf, ProtonMail. Het is altijd aan de top van hun spel geweest voor het aanbieden van veilige e-mail aan gebruikers. Als u zich aanmeldt voor het ultieme “Visionaire” account, kunt u 10 gelijktijdige apparaten tegelijkertijd gebruiken. Dat zorgt ervoor dat u al uw apparaten en de apparaten van uw gezin veilig kunt houden. Ze bieden aangepaste apps voor iOS, Android, Windows, MacOS en zelfs Linux. Natuurlijk hebben ze ook handige installatiehandleidingen voor andere apparaten, waaronder de DD-WRT-router, Tomato-router en meer.

Naast de 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie biedt de ProtonVPN tot $ 72 korting als u de Visionary-bundel koopt. In plaats van een couponcode zoals sommige providers te gebruiken, hoeft u alleen maar op de onderstaande afbeelding te klikken om de korting te krijgen die door het team wordt aangeboden. Alle abonnees hebben volledige toegang tot de snelle servers die ProtonVPN aanbiedt.

Degenen die zich aanmelden tijdens de ProtonVPN-deal van VPN Fan kunnen de 20% ontvangen zonder dat ze een kortingsbon nodig hebben. Onze ProtonVPN-promotie pagina geeft u een exclusieve korting. Je kunt genieten van 12 maanden onbeperkte VPN voor $ 288 inclusief alle voordelen van de service.

ProtonVPN

Zoals je misschien wel vermoedt, is de beste waarde het ‘visionaire’ plan voor een dienstjaar. De kortingen worden duidelijk weergegeven ProtonVPN speciale pagina. Onthoud dat u geen promotiecode nodig heeft om van de aanbieding te profiteren. Het ProtonVPN-team heeft het heel gemakkelijk gemaakt om je aan te melden en aan de slag te gaan.

ProtonVPN-prijzen

Hier is een kort overzicht van onze ProtonVPN VPN Fan-korting:

PlanRetailprijsVerkoopprijsPrijs per maandKorting
Visionair$ 360$ 288$ 2420%
Plus$ 120$ 96$ 820%
Basic$ 60$ 48$ 420%

De ProtonVPN pro-rata 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geeft u voldoende tijd om de VPN-service te testen en ervoor te zorgen dat deze de juiste voor u is. We raden je aan een duik te nemen in de Windows- (of Mac-) client, zodat je er snel achter komt of de service aan je behoeften voldoet. Maak verbinding met verschillende regio’s en test uw snelheid samen met alle streamingdiensten waarvan u wilt genieten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u binnen 30 dagen na de eerste aankoop een uitstel van terugbetaling aanvragen voor het ongebruikte deel. We verwachten echter geen problemen vanwege hun solide reputatie.

Neem gerust een kijkje in onze ProtonVPN-review voor een nadere blik op enkele van de functies en beschikbare netwerklocaties. U zult zien dat ProtonVPN veel van dezelfde geweldige functies heeft als de bekendere bedrijven en dat het u betere bescherming biedt dan andere VPN-services. Het beste van alles is dat je tot 10 apparaten kunt verbinden met de ultieme bundel.

Bezoek onze VPN-fan ProtonVPN-promotie pagina en meld u aan voor een jaar VPN om 20% te besparen. Betaal slechts $ 24 per maand voor de ultieme bescherming. U kunt ons ook volgen @VPNFan om op de hoogte te blijven van de nieuwste VPN-deals.

Bezoek ProtonVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map