VyprVPN biedt momenteel alle nieuwe leden een 30 dagen risicovrije proef periode om hun populaire VPN-service te testen. In het verleden hadden ze een gratis VPN-account met gegevenslimiet, waardoor je de kans kreeg om een ​​aantal te testen, maar het was vrij beperkt. Ik geef de voorkeur aan hun nieuwe aanpak omdat ze hebben besloten om alle nieuwe leden te voorzien van een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. We zijn erg blij om te zien dat de garantie geen beperkingen heeft. Er zijn tal van VPN-services met bandbreedte- of verbindingslimieten. Dat is niet het geval bij VyprVPN. U bent van harte welkom om tijdens de risicovrije proefperiode van 30 dagen volledig gebruik te maken van hun netwerk en aangepaste software.

Wil je VyprVPN vergelijken met onze top VPN-services? Elk biedt 30 dagen zonder risico om de service te testen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hier is meer informatie over de gratis proefversie rechtstreeks vanaf de VyprVPN TOS-pagina:

Van tijd tot tijd kunnen we proeven van Golden Frog-services aanbieden voor een bepaalde periode zonder dat hiervoor een betaling vereist is (een “gratis proefperiode”). We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken te bepalen of u in aanmerking komt voor een gratis proefperiode en om een ​​gratis proefperiode op elk moment in te trekken of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder aansprakelijkheid.

Voor een gratis proefperiode hebben we uw betalingsgegevens nodig om de gratis proefperiode te starten. Aan het einde van de gratis proefperiode, zullen we automatisch beginnen met het in rekening brengen van de geabonneerde Golden Frog-service op een terugkerende maandelijkse of jaarlijkse basis, afhankelijk van uw abonnementstype. Door uw betalingsgegevens te verstrekken in combinatie met de gratis proefperiode, gaat u akkoord met deze kosten. Als u besluit dat u geen betalende gebruiker van de Golden Frog-service wilt worden, moet u vóór het einde van de gratis proefperiode de service beëindigen via ons online configuratiescherm op http://www.goldenfrog.com/.

We willen ook opmerken dat alle VyprVPN-abonnementen in aanmerking komen voor de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dat betekent dat u gedekt bent, of u zich nu aanmeldt voor een basis-, pro- of premieraccount. We raden het VyprVPN pro-plan aan, omdat het toegang biedt tot alle protocollen (OpenVPN, L2TP, PPTP) en hun eigen Chameleon-protocol dat helpt bij het omzeilen van sterke firewalls in landen als China. Het pro-plan biedt gebruikers ook NAT-firewallbescherming en tot 3 gelijktijdige verbindingen. Je hebt toegang tot hun volledige assortiment voor aangepaste clientsoftware voor Windows, Mac, iOS en Android. U kunt zelfs VyprVPN instellen om door uw router te lopen.

Naast de risicovrije proefperiode van 30 dagen biedt het VyprVPN-team onze gasten vriendelijk korting op hun populaire VPN-service. Het Golden Frog-team gebruikt geen promotiecodes. In plaats daarvan bieden ze van tijd tot tijd korting op geselecteerde sites. We zijn vereerd dat we zijn uitgekozen en enthousiast om de besparingen met onze lezers te delen. We weten dat prijs belangrijk is en dat het erom gaat om zelf geld te besparen, dus we maken er een punt van om de nieuwste VyprVPN-kortingen te dekken, zodat u zoveel mogelijk kunt besparen op toegang tot hun tier-1 VPN-service.

De huidige VyprVPN-special omvat 80% korting twee jaar VPN-service. Dit omvat onbeperkte toegang tot hun netwerk. Nogmaals, we raden het Premium-abonnement aan met volledige toegang tot hun netwerk, software, alle protocollen en NAT-firewall. Het VyprVPN Premium-account bevat extra functies en tot 5 gelijktijdige verbindingen voor slechts $ 2,50 per maand met onze korting. Alle nieuwe gebruikers worden gedekt door hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat voldoende tijd is om de service te testen.

Nogmaals, u hoeft zich geen zorgen te maken over het onthouden van een promotiecode om te profiteren van de VyprVPN-special. Klik gewoon op de afbeelding hierboven om de VyprVPN te bezoeken promopagina.  Als u op “GET VYPRVPN” klikt, worden de prijzen verdisconteerd zoals hieronder weergegeven.

Hier volgt een overzicht van de VyprVPN-promotie:

VyprVPN-prijzen

Golden Frog biedt alle nieuwe VyprVPN-leden een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat je niets te riskeren hebt als je lid wordt. We hebben geen enkele reden om te denken dat je wilt annuleren, maar het is altijd goed om te weten dat je dat kunt als je om welke reden dan ook niet tevreden bent. VyprVPN beheert hun eigen netwerk van VPN-servers over de hele wereld, dus u kunt een hoogwaardige VPN-service en klantenondersteuning verwachten.

Ik zal je het snelle verloop van VyprVPN geven. Ze beheren een groot Tier 1-netwerk met VPN-servers op belangrijke locaties over de hele wereld. Ze bieden gratis clientsoftware voor Windows- en Mac-gebruikers. Samen met mobiele apps voor iOS en Android. Maak verbinding met OpenVPN, PPTP, L2TP of hun eigen Chameleon-protocol.

Bezoek de VyprVPN promo pagina en meld u aan voor VPN-service om 80% korting te krijgen op twee jaar onbeperkte VPN-toegang. Volgen @VPNFan voor meer VPN-deals.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me