Svjetsko prvenstvo 2018Daleko je najpopularniji sportski događaj na svijetu FIFA-in svjetski kup. Procjenjuje se da će skoro 25% svjetske populacije gledati turnir. U 2018. godini Svjetski kup započet će u četvrtak, 14. lipnja, a trajat će do nedjelje, 15. srpnja. Za to vrijeme, vaši omiljeni timovi odigrat će dio od 64 raspoloživa meča. Ljubitelji nogometa (nogomet za one u SAD-u) više su nego spremni za početak Svjetskog prvenstva. Ove godine možete gledati svaku utakmicu Svjetskog kupa na mnoštvu kanala širom svijeta pomoću VPN-a.

Najbolji VPN za Svjetsko prvenstvo

RankProviderPriceVisitVPN Stats
Izbor urednikaExpressVPNCijena ExpressVPNPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
ExpressVPN statistika
2IPVanishIPVanish cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
IPVanish statistika
3CyberGhostCijena CyberGhostaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
CyberGhost statistika
4VyprVPNVyprVPN cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
VyprVPN statistika
5Privatni pristup internetuPIA cijenaPosjetite web mjesto
Pročitajte recenziju
PIA statistika

VPN davatelji poput IPVanish i ExpressVPN host poslužitelja u zemljama širom svijeta. Povežite se s bilo kojom lokacijom i gledajte utakmice kao da sjedite u lokalnoj kafiću ili vašem omiljenom internetskom kafiću. Na taj način možete uživati ​​u specifičnoj pokrivenosti koju želite vidjeti.

S preko 250 milijuna igrača u više od 200 zemalja, nogomet je najpopularniji sport na svijetu. Postoje dokazi da se inačica igre igrala u drevnoj Grčkoj, prije 400. godine prije Krista. Modernije verzije nogometa spominju se u engleskoj literaturi u 12. stoljeću. Tada se igra prvenstveno igrala za vrijeme velikih vjerskih festivala poput Božića i Uskrsa. Najranije spominjanje igre koja se naziva nogometom datira iz 1314. Jasno je vidjeti zašto je sport postao toliko popularan u gotovo svim većim zemljama svijeta.

Evo nekih od najboljih streaming kanala širom svijeta u određenim regijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
Ujedinjene državeESPN, FOX, FS1, NBCDaEngleski
TelemundoDašpanjolski
Ujedinjeno KraljevstvoBBCNeEngleski
ITVDaEngleski
Južna AmerikaNeboDašpanjolski
AfrikaSuperSportDaEngleski, Afrikaans, Xhosa, Sotho, Zulu
AustralijaSBSNeEngleski
KanadaTSNDaEngleski
DanskaDR UživoNedanski
FrancuskaTF1Dafrancuski
NjemačkaZDFNenjemački
NeboDanjemački
Bliski Istok / Sjeverna AfrikaPOČETI SportDavišekratnik
Novi ZelandNeboDaEngleski
NorveškaTV2 SumoDanorveški
PortugalRTPDaPortugalski
RusijaMatch TVDaruski
ŠvedskaSVT PlayDašvedski
ŠvicarskaSRF ZweiNenjemački
puricaTRT SporDaturski

Čak i pored popularnosti igre, neke se zemlje fokusiraju na nju više od drugih. Nekoliko zemalja već je neko vrijeme snažno u FIFA-inim natjecanjima za Svjetski kup. Otkako je 1930. započeo Svjetski kup, samo je 8 ekipa osvojilo prvenstvo. Ti timovi su Brazil, Njemačka, Italija, Argentina, Urugvaj, Francuska, Engleska i Španjolska. Ako vaš omiljeni tim nije na tom popisu, još uvijek možete uživati ​​u gledanju utakmica. Pogledajmo neke od jakih ekipa ove godine na Svjetskom kupu.

Prva ekipa koju ćemo spomenuti je Njemačka. Momčad je sve pobijedila 2014. Prije toga, posljednji put kad je Njemačka osvojila Svjetski kup, Berlinski zid je pao 7 mjeseci prije, a nogometni tim još se zvao Zapadna Njemačka. Unatoč trenutnoj snazi ​​momčadi, njihova posljednja pobjeda prvaka prije nego što je sve osvojio 2014. godine stigla je 1990. Njemačka momčad brani svoje prvenstvo u Svjetskom kupu, tako da se možete kladiti da će biti žestoki natjecatelji u ovogodišnjim utakmicama.

Još jedna vrlo omiljena momčad na FIFA-inom Svjetskom kupu 2018. godine je Argentina. Bit će ih izuzetno teška momčad za pobijediti, jer je cijeli tim prepun vrlo jakih igrača. Kao i Olimpijada, profesionalni igrači mogu igrati u momčadi svoje zemlje. Srećom za Argentinu, najbolji nogometaš na svijetu (Lionel Messi) slučajno je iz Rosaria (Argentina). Iako jedan igrač ne jamči uspjeh cijelog tima, teško je poreći da će on imati ogroman učinak na igru. Sve dok je Messi zdrav, bilo koja momčad koja igra Argentinu teško će pobijediti.

To nas dovodi do brazilske reprezentacije. Iako im je posljednja pobjeda na Svjetskom kupu stigla 2002. godine, teško je zanijekati njihovu dominaciju. Do danas su najuspješnija momčad u povijesti Svjetskog kupa. S pet pobjeda ispod svog pojasa, Brazil će vjerojatno igrati vrlo dobro, pogotovo jer igraju igre u svojoj domovini.

Ove godine Rusija je domaćin Svjetskog prvenstva 2018. godine. Obilježit će to prvi put da je Europa bila domaćin Svjetskog prvenstva od 2006. godine. Pogledajmo grupe koje idu na turnir.

Skupina AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
RusijaŠpanijaFrancuskaArgentinaBrazilNjemačkaBelgijaKolumbija
EgipatPortugalPeruHrvatskaKostarikaKorejaEngleskaJapan
Saudijska ArabijaIranDanskaIslandŠvicarskaMeksikoTunisPoljska
UrugvajMarokoAustralijaNigerijaSrbijaŠvedskaPanamaSenegal

Evo rasporeda za sljedećih nekoliko dana Svjetskog kupa 2018. godine.

Utorak, 10. srpnjaSrijeda, 11. srpnja
Francuska protiv BelgijeHrvatska protiv Engleske

Za potpuni popis igara i vremena, možete ih vidjeti ovdje. Imajte na umu da su vremena koja pružamo u istočnom standardnom vremenu (EST), pa ćete možda trebati izvršiti prilagodbe.

Pogledajmo pobliže najbolji VPN za strujanje Svjetskog nogometnog kupa 2018. godine.

1. Najbolji VPN za Svjetski kup: ExpressVPN

ExpressVPN Svjetski kup

ExpressVPN objedinjuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga kako bi pomogao deblokirati pristup nekom velikom geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

ZemljeLokacijeServerProtokoliSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN softver$ 12,9599,95 $30 dana

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a i Kanade, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Sjevernu Ameriku, a zatim Kanadu. U ovom trenutku možete odabrati lokacije poslužitelja u Montrealu, Torontu i Vancouveru.

ExpressVPN Canada test brzine

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Svjetsko prvenstvo 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish ima brze i vrlo stabilne servere u Londonu i Manchesteru. To znači da možete očekivati ​​brzu i pouzdanu uslugu. Također možete primijetiti da u ta dva grada imaju više poslužitelja nego gotovo bilo koja usluga, pa gužva na poslužitelju neće biti problem. IPVanish domaćin je poslužiteljima u Londonu, Manchesteru, Nottinghamu i Glasgowu. S obzirom na te razloge, oni zauzimaju prvo mjesto u regiji.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN softver$ 7,50$ 58.497 dana

Kao i prilično malo pokrivenost u Velikoj Britaniji, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je obično najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi kada radimo testove brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i nekoliko u Velikoj Britaniji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish domaćin je više od 75 poslužitelja koji se šire širom Velike Britanije i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer, tražili biste jedan s oznakom sličan lon-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva primijetit ćete da su „a“ poslužitelji najbrži. Testirali smo IPVanish servere u Londonu i Manchesteru i otkrili smo da je brzina prilično brza. Nude ih velik broj čak i prilikom testiranja iz Sjedinjenih Država.

IPVanish test brzine u Velikoj Britaniji

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokrivat će vas kao novog člana.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN Svjetskog kupa: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMesečno18 mjeseci.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ * 11.99$ 49.5045 dana

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili drugim. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

U ovom slučaju, odlučili smo testirati servere u Londonu i Manchesteru. Počeli biste klikom na opciju “Odaberi moj poslužitelj”. Od tamo možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Londonu u Manchesteru. Kad smo se povezali s njima da testiramo njihovu izvedbu, rezultati su bili očekivani.

CyberGhost UK test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Svjetski kup: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 14,99$ 74,9930 dana

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. Značajka oblaka omogućuje vam da kontrolirate vlastiti VPN poslužitelj u oblaku, dok Chameleon protokol pomaže korisnicima u zemljama poput Kine da zaobiđu vladinu cenzuru..

Klijent VyprVPN ne omogućuje vam odabir određenog broja poslužitelja u Miamiju. Umjesto toga, želite prebaciti lokaciju u Miami. Od tamo će vas klijent automatski povezati s najboljim VPN serverom u Chicagu. Rezultate ili test brzine možete vidjeti dolje. Uspjeli smo postići brzinu za preuzimanje od 25,64 Mbps nakon povezivanja s poslužiteljem u Miamiju.

VyprVPN Miami test brzine

VyprVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 40%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 48 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,00 USD mjesečno. Novim korisnicima pokriva se 30 dana jamstva povrata novca.

Posjetite VyprVPN

5. Najbolji VPN za Svjetski kup: PIA

Privatni pristup internetuPrivatni pristup internetu (PIA) pruža vam nekoliko korisničkih opcija. Prije toga morali ste postaviti profil za svaki VPN poslužitelj. Sada je povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovih 30 lokacija u zemlji jednostavno. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Londonu, Manchesteru, Southamptonu i Glasgowu.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMjesečnik2 GodineRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6,45$ 59,957 dana

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u Londonu, Manchesteru i Southamptonu.

PIA test brzine u Velikoj Britaniji

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost u Londonu. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Kako koristiti VPN da biste uživo gledali Svjetski kup

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje Svjetskog kupa. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak koristiti i ExpressVPN aplikaciju usmjerivača da biste osigurali svaki uređaj na vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Također možete gledati na svom omiljenom mobilnom uređaju ili uređaju za strujanje.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja u cijelom svijetu. Odaberite zemlju u kojoj želite gledati pokrivenost. Neki popularni izbori uključuju SAD, Veliku Britaniju i Njemačku.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati Svjetski kup kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, stoga se za povezivanje s BBC-om spojite u Veliku Britaniju.

Kao što vjerojatno možete znati do sada, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako se koristite izvan SAD-a, usluga vam može pomoći da deblokirate popularne usluge poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći gledati američke emisije i filmove na Netflixu kao da ste fizički tamo ili u bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Ostanite u toku s najnovijim utakmicama Svjetskog kupa. Možete pogledati naš gornji raspored za popis nadolazećih utakmica. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Svjetskom kupu s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Možete nas pratiti i vi @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me