Radnje Edwarda Snowdena proslavljene su sinoć kada je Citizenfour dokumentarac je osvojio nagradu Akademija. Oscar je otišao Lauri Poitras, jednoj od ključnih figura u dokumentiranju Snowdenovih postupaka. Laura se sastala sa Snowdenom u Hong Kongu, zajedno s Glenom Greenwaldom. Snimali su se dok su raspravljali o informacijama koje je Snowden objavio u svijetu. Gledajte Citizenfour na kanalu 4 u Velikoj Britaniji s VPN-om.

Citizenfour

Dok je Citizenfour osvojio Oscara, prikazan je samo u ograničenom izdanju. Nisam još imao prilike pogledati dokumentarni film, ali radujem ga. Citizenfour trebao bi biti prikazan na HBO-u večeras u 21:00 EST i na Channel 4 u Velikoj Britaniji u srijedu navečer. Nisam čuo kada će HBO dodati dokumentarac u svoju HBO Go uslugu. Preporučio bih korištenje a VPN ili Pametan DNS gledati Citizenfour na kanalu 4.

Kako koristiti VPN da biste izbjegli Geo Blocks

Kad govorimo o gledanju Citizenfoura na HBO-u Go, Channel 4 ili negdje drugdje, morate imati na umu geo blokove. Vlasnici sadržaja prisiljavaju davatelje sadržaja poput HBO, Channel 4, Netflix, Hulu blokiraju korisnike izvan geografske regije. To znači da ne možete uživati ​​u svojim omiljenim Netflix američkim emisijama dok putujete u inozemstvo. Barem ne bez VPN-a. Kad se povežete s VPN poslužiteljem u zemlji po kojoj ste odabrali, davatelj usluga će vam dodijeliti lokalnu IP adresu. To će vam omogućiti da slobodno gledate sadržaj u toj zemlji. Sone kanali poput HBO i Netflix još uvijek trebaju pretplatu. Dok drugi uključujući Channel 4 i 4oD to ne čine.

Citizenfour Priča

Evo isječka iz priče priče filma IMDB:

U siječnju 2013., Laura Poitras počela je primati anonimne šifrirane poruke e-pošte od „CITIZENFOUR-a“, za koje se tvrdi da imaju dokaze o ilegalnim tajnim programima nadzora koje vodi NSA u suradnji s drugim obavještajnim agencijama širom svijeta. Pet mjeseci kasnije, ona i novinari Glenn Greenwald i Ewen MacAskill odletjeli su u Hong Kong na prvi od mnogih sastanaka s čovjekom za kojeg se ispostavilo da je Edward Snowden. Sa sobom je ponio fotoaparat. Nastali film povijest se odvija pred našim očima.

Najbolji VPN za streaming Citizenfour-a

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom ćete slučaju poželjeti jedan s brzim VPN poslužiteljima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoji nekoliko VPN-a koje možete odabrati. Evo nekoliko naših favorita.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje Citizenfoura

Kvarenje IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje dokumentaraca Citizenfour. Prvo želite preuzeti njihov klijent. IPVanish nudi besplatni softver za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish Windows klijent v2.0

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Preporučujem vam da odaberete London, Manchester ili Nottingham.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. I dalje preporučujemo OpenVPN za najbolju zaštitu privatnosti.
  • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete gumb na vrhu da se promijeni u zeleno i pokazati “Prekini”. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
  • Jednom kada se povežete, bit ćete smješteni u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takvi možemo doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedi u Londonu. Isto bi bilo kad bismo se povezali na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u Velikoj Britaniji, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Spajanje na poslužitelj u SAD-u pružit će vam i puni pristup tamo geo blokiranim web lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflix, Hulu i Amazon Instant. I dalje vam treba račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama.

Pogledajte dokumentarni film Citizenfour i saznajte više o Edwardu Snowdenu na Kanalu 4 ove srijede navečer. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​i u gledanju dokumentarca. Prati nas @VPNFan za najnovije VPN recenzije i promocije vodećih pružatelja usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me