PepeoPepeo će pružiti Engleskoj šansu da čak i seriju postigne na 32 pobjede, uz pet remija. Njihov posao je za njih prekinut jer Australija ima povratak u posljednje dvije serije kriketa. Serija 2019. održat će se u Engleskoj, tako da će im možda prednost domaćeg terena pružiti prednost da ove godine poprave stvari. Prvi mečevi održat će se od 1. do 5. kolovoza, a finalni će se mečevi održati od 12. do 16. rujna u Londonu. Gledajte sva uzbuđenja s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako gledati pepeo s bilo kojeg mjesta

Besplatno pokrivanje pepela 9Now:

 1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika)
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
 3. Povežite se na VPN poslužitelj u Australiji za 9Now pokrivenost.
 4. Uživajte u live streaming pristupu utrci.

Raspored pepela 2019. godine

Pepeo će biti održan na više mjesta u Velikoj Britaniji. Pogledajmo mjesto domaćina za svaki set utakmica.

 • 1. test – Edgbaston, Birmingham – 1. do 5. kolovoza
 • 2. test – Gospodnji, London – 14. do 18. kolovoza
 • 3. test – Headingley, Leeds – 22. do 26. kolovoza
 • 4. test – Old Trafford, Manchester – 4. do 8. rujna
 • 5. test – Oval, London – 12. do 16. rujna

Kao što možda pretpostavite s obzirom na popularnost kriketa na svjetskoj pozornici, bit će velikih emitera koji će pratiti događaj. Ako se trenutno nalazite izvan područja gledanja, predlažem vam da se registrirate na VPN Sky Sports Pass s NOW TV-a. Oni nude dnevne karte za 6,99 funti ili tjedne propusnice za 10,99 funti. Preporučio bih vam da dobijete tjedne propusnice za gledanje Pepela. I dalje ćete se trebati povezati s VPN-om u Velikoj Britaniji kako biste gledali kako Sky Sports pokriva Ashes. U suprotnom bit ćete geo blokirani.

Osim gledanja emisije Ashes on Sky Sports, također možete slušati izvještaje o BBC Radio 5 u Velikoj Britaniji i ABC Radio u Australiji. Kanal 5 osigurat će svakodnevne vijesti tijekom događaja. Za one stare školske korisnike Interneta možete dobiti tekstualnu pokrivenost s web stranice BBC Sport i ESPN Cricinfo. Australski gledatelji mogu uhvatiti svu radnju na Nine mreži. Fanovi tvrtke Aussie mogu preuzeti i mobilnu aplikaciju Cricket Australia Live za iOS ili Android. Možete dobiti pokriće putem aplikacije za 4,99 USD dnevno ili 29,99 USD godišnje. U ovom slučaju, trebate godišnju pretplatu za uživanje u seriji Ashes.

Kako koristiti VPN za gledanje pepela

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje Asheva. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

ExpressVPN UK poslužitelji

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Za pokrivanje Sky Sports Pass morate koristiti poslužitelj u Velikoj Britaniji. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga možete vidjeti da smo odabrali server u Londonu.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Ujedinjenom Kraljevstvu, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu da biste gledali Sky Sports ili Australiju i gledali pokrivenost u toj regiji.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima pepela 2019. i pogledajte može li Engleska uopće nadograditi seriju. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u seriji kriketa s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me