MotoGPMotoGP je serija od 19 motociklističkih utrka koje se održavaju u mnogim zemljama širom svijeta. Godine 2023. sezona se odvija između 10. ožujka i 17. studenog. Kao i drugi moto sportovi, ovaj sport ide po nagomilanom sustavu bodova, tako da postoji pritisak da se dobro radi, ali nije potrebno pobjeđivati ​​na svim trkama. Uz rastuću popularnost sporta, ne treba iznenaditi da postoji vrlo malo TV pokrivanja. Međutim, ako želite gledati sve utrke uživo na mreži, trebate koristiti VPN.

Najbolji VPN za streaming MotoGP sezone

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje MotoGP utrka

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje MotoGP utrka. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Poslužitelji ExpressVPN Australia

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Za besplatno pokrivanje 10 smjelih trka, morate koristiti VPN poslužitelj u Australiji. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga možete vidjeti da smo odabrali server u Londonu.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.
  Gledajte UEFA Ligu prvaka uživo uživo

A to je jednostavno tako jednostavno. Gledanje utrke na 10 Bold je lako, pomoću ove metode. Ako imate pretplatu, možete se povezati i na VPN poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama i pristupiti BeIN Sportsu za gledanje praćenja utrka MotoGP 2023. tijekom cijele sezone.

MotoGP na prvi pogled

MotoGP je zanimljiv sport. Kao što ste mogli zamisliti, ona može biti i vrlo opasna. Vrijeme i preciznost su apsolutna potreba za trkačkim motociklima. Polje natjecatelja uključuje 30 različitih timova i 7 različitih proizvođača motocikala. Uz najbržu ikad zabilježenu brzinu u MotoGP-u postavljenu na 351 km / h (218 mph), jedan pogrešan potez može završiti katastrofom. Začudo, ali bicikli su postavljeni dobro, tako da velike nesreće nisu česte. Čak i na mokrom putu, bicikli se ponašaju precizno. Po cijeni od 2 milijuna dolara po biciklu, očekivali biste takvu izvedbu.

Iako neki mogu pomisliti da je MotoGP nedavno, prvo prvenstvo održano je 1949. To je bilo samo godinu dana nakon pokretanja NASCAR-a. Od tada su primijenjena mnoga poboljšanja u vezi s biciklima, sigurnosnom opremom i propisima. Iako su neke od ovih promjena mogle ubrzati bicikle, druge su dizajnirane kako bi bile sigurnije. Ta poboljšanja spriječila su brojne smrti i umanjila štetu jahačima. Izuzetno je vrlo malo smrtnih slučajeva koji se događaju u MotoGP sportu.

MotoGP je podijeljen u 3 klase, na temelju veličine motora motocikla. Te klase su Moto3 gdje motori moraju biti 250 ccm, Moto2 gdje motori imaju 600 ccm, i MotoGP gdje su bicikli 1000 ccm. Sve tri skupine trče se u utrkama leđima-nazad, a obično započinju prvi s najmanjim. Natjecatelji mogu ići naprijed-natrag između klasa, ali ne mogu se natjecati u više grupa odjednom.

Kao što smo spomenuli, utrke se voze po cijelom svijetu. Evo pregleda MotoGP-ovog rasporeda.

RoundDateRaceCircuit
1 10. ožujka Posjetite Grand Prix Qatara Losail International Circuit
2 31. ožujka Gran Premio Motul de la República Argentina Termas de Río Hondo
3 14. travnja Red Bull Grand Prix Amerike Krug Amerike
4 5. svibnja Gran Premio Red Bull de España Circuito de Jerez – Angel Nieto
5 19. svibnja SHARK Kaciga Grand Prix de France Le Mans
6 2. lipnja Gran Premio d’Italia Oakley Autodromo Internazionale del Mugello
7 16. lipnja Gran Premi Monster Energy de Catalunya Circuit de Barcelona-Catalunya
8 30. lipnja Motul TT Assen TT krug Assen
9 7. srpnja VSTV-ove kacige Grandrad Prix Deutschland Sachsenring
10 4. kolovoza Grand Prix Monster Energy České republiky Automotodrom Brno
11 11. kolovoza my Grand Motorrad Grand Prix von Österreicha Red Bull Ring – Spielberg
12 25. kolovoza GoPro britanska velika nagrada Silverstone krug
13 15. rujna Gran Premio Octo di San Marino i della Riviera di Rimini Misano svjetski krug Marco Simoncelli
14 22. rujna Gran Premio Michelin de Aragon MotorLand Aragon
15 6. listopada Velika nagrada PTT Tajlanda Međunarodni krug Chang
16 20. listopada Motul Grand Prix Japana Motegi s blizancima
17 27. listopada Grand Prix australijskog motocikla Phillip Island
18 3. studenog Grand Prix Shell Malezija Međunarodni krug Sepang
19 17. studenog Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana Krug Ricardo Tormo
  StrongVPN Vodič za postavljanje iOS-a

Što se emitiranja tiče, TV pokrivenost za sezonu 2023. je ogromna. Uz pokrivenost na 87 različitih kanala, možete gledati mnogo opcija. Ako živite u SAD-u, praćenje utrka održat će se na različitim verzijama premium kanala, Fox Sports. Možete ih gledati i na njihovoj mobilnoj aplikaciji Fox Sports Go. Ako živite izvan SAD-a ili tražite streaming pokrivenost, razmislite o MotoGP VideoPass. To je premium usluga koja nudi live streaming za sve utrke. Možete se povezati i s VPN serverom u Australiji i gledati akciju na 10 Bold besplatno.

Uživajte u svim uzbuđenjima tijekom MotoGP sezone. Pazite da vidite tko će osvojiti prvenstvo. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u sezoni sa bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me