Gledajte NBA HORSE turnir uživo online

NBANaravno, svijet sporta se mijenja 2020. To je zbog neviđenog romana Coronavirusa, poznatog i kao Covid-19. Zbog toga je NBA održala svoj prvi “HORSE” turnir u povijesti. HORSE je natjecanje u košarkaškom streljaštvu koje se održava između igrača. Održavat će se kroz nekoliko dana, počevši od nedjelje, 12. travnja u 19:00 do 21 sat, a reproducira se od 21-11 EST. Igra prvenstva završit će se u četvrtak, 16. travnja, a završava u 23 sata. Turnir će se održati na ESPN-u. Ako ste u SAD-u, imat ćete pristup njoj. Ako se inače nalazite izvan zemlje, trebali biste se povezati s VPN-om da biste gledali turnir.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kao što smo spomenuli, 2020. godina je čudna godina iz više razloga. Zbog virusa su otkazani poprilično svi sportovi. Ovaj turnir je u dobrotvorne svrhe, a State Farm (sponzor) je u ime sudionika donirao više od 200k u dobrotvorne udruge usredotočene na napore na koronavirusu. Na ovom turniru sudjeluje 8 ljudi, a svaki igra na svojim terenima. Neki su NBA, a drugi WNBA. Evo pregleda grupe 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika ulovi
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Evo pogleda sudionika grupe 2.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

Na ovom turniru zakucavanje je zabranjeno. Igrači moraju opisati svaki pokušaj pucanja, navodeći vrstu rezultata koji namjeravaju napraviti prije nego što pucaju. Prvi igrač u svakoj igri koji je sakupio slova “H-O-R-S-E” (dobivate pismo za svaki propušteni hitac) nakon što nije uspio postići pet udaraca. Opet to možete gledati samo ako imate pristup ESPN-u.

Kako gledati 2020. NBA HORSE turnir s bilo kojeg mjesta

Ako imate vjerodajnice za ESPN, jednostavno slijedite upute u nastavku.

 1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika).
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
 3. Povežite se s VPN poslužiteljem u SAD-u kako biste imali mogućnost praćenja turnira.
 4. Možete se prijaviti u ESPN Go aplikaciju ili web mjesto pod uvjetom da imate vjerodajnice.
 5. Uživajte u turniru.

Kako koristiti VPN za gledanje 2020. NBA HORSE turnira

Koristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za streaming NBA HORSE turnira 2020. godine. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Nakon što preuzmete i instalirate softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Želite se povezati s VPN serverom u SAD-u. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga smo izabrali poslužitelj u SAD-u.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videozapisa sa web lokacija poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u koliko može bilo tko reći na mreži. Zbog toga možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu da biste gledali Sky Sports ili druge, ovisno o mjestu koje želite gledati.

Dobri davatelji VPN-a otvaraju pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u inauguralnom turniru HORSE 2020 i pogledajte koji će igrač pobijediti. Hoće li igrači WNBA uspjeti savladati NBA igrače? Uključite se da to saznate. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u VPŽ turniru 2020. iz bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude, vodiče i vijesti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map