Ožujsko ludiloBez obzira jeste li ili ne obožavatelj košarke na faksu, postoji prilično dobra šansa da znate o NCAA muškom košarkaškom turniru. Tako je, američki košarkaški turnir koji se najviše gleda, također poznat kao March Madness, konačno je stigao. Počevši od 19. do 20. ožujka za prva kola, a završavajući s Final Four-om 4. travnja do 6. travnja, igrat će se neke od najboljih košarka. Ako volite “B-Ball”, ali će biti izvan SAD-a, propustit ćete. Igre možete gledati uživo putem interneta koristeći VPN.

Najbolji VPN za strujanje ožujskog ludila

Budući da je najbolje pokrivanje ožujskog ludila na CBS-u i drugim američkim televizijskim postajama, trebat ćete VPN s brzim poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Odabrali smo tri VPN-a koji svaki domaćin velike mreže s lokacijama poslužitelja širom SAD-a. Vjerujemo da je ExpressVPN najbolji odabir, ali sva tri VPN-a su dobar izbor.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ova godina obećava da će se održati u skladu s imenom March March Madness. Za razliku od prijašnjih godina kada imate neke igrače koji igraju godinu dana i kreću u NBA, ove godine obećava da će prikazati i fenomene Freshmana i starije igrače. Općenito, to znači da će razina igrane košarke biti viša od uobičajene. Tu su i neka iznenađenja u vrhunskim sjemenkama turnira. Sa kombiniranim ukupno 18 poraza za četiri broja 1, uistinu svatko može osvojiti ovaj turnir.

To sjeme su Virginia, Villanova, Kansas i Xavier. Ove godine prve će se četiri utakmice ponovno održati u Daytonu, Ohio, 13. i 14. ožujka prije početka turnira. Pobjednički timovi će se nadmetati sa # 1 i # 6 sjemenkama na turniru. Kao i uvijek, možete očekivati ​​da će biti nekih ranih okruglih uznemirjenja. Odatle potječe pojam “Pepeljuga tima”. Svatko može uznemiriti vrhunske sjemenke. Ako je ova godina poput prethodnih turnira, neobični izbori za brackette uobičajeni su.

Pogledajmo raspored igara. U trenu ćemo se pozabaviti detaljnijim detaljima.

 • Kolo 64 – 19. i 20. ožujka
 • 32. kolo – 21. do 22. ožujka
 • Slatko 16. – 26. – 27. ožujka
 • Elita 8 – 28. i 29. ožujka
 • Finalno 4. – 4. travnja
 • Prvenstvo – 6. travnja

Evo mjesta za ovogodišnje Ožujske igre Madnessa:

 • Igre “prve četiri” – Dayton
 • Runda 64. i 32. – Albany, Spokane, St. Louis, Tampa, Greensboro, Omaha, Sacramento, Cleveland
 • Slatki 16 i Elita 8 – Indianapolis, Los Angeles, Houston, New York City
 • Finale 4 i prvenstvo – Atlanta

Postoje četiri različita kanala koji će prvi vikend televizijski prenositi utakmice. to su TNT, TBS, TRUtv i CBS. Daljnje igre igrat će se na CBS-u i TBS-u. Ako želite gledati NIT turnir, te će se igre prikazati na ESPNU.

Kako koristiti VPN za gledanje ožujskog ludila

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje March Madness igara uživo. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak i spojiti svoj usmjerivač da biste osigurali svaki uređaj u vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Nabavite ExpressVPN

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je obilježavanje ožujskog ludila ograničeno na SAD.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da je većina američkih kanala dostupna samo u SAD-u, morat ćete odabrati server u Sjedinjenim Državama. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem SAD-a.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati March Madness kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, ali vi ćete se htjeti povezati s poslužiteljem u SAD-u i gledati igre uživo.

Uživajte u svim uzbuđenjima tijekom NCAA March Madness Championship 2019. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u svim akcijama s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me