Gledajte NHL-ov nacrt za prijavu uživo uživo

BB&T centarNacrt za NHL ulazak je način na koji Nacionalna hokejaška liga dovodi nove igrače. U 2018. će se nacrt održati u domu Dallas Stars, American Airlines Centru u Dallasu, Texas. Pokrivanje prvog kruga započinje u petak, 22. lipnja u 19:30 sati EST, a runde 2-7 počinju u 11 sati ujutro EST u subotu, 23. lipnja. Iako u SAD-u i Kanadi postoji nekoliko kanala koji pokrivaju skicu, možete gledati kako se izgledi za NHL skidaju jedan po jedan u nacrtu NHL-a s bilo kojeg mjesta s VPN-om..


Najbolji VPN na NHL nacrtu za prijavu

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Nacrt za ulazak u NHL započeo je 1962., ali je postao dostupan tek 1980. To je bilo samo četiri mjeseca nakon šokantne pobjede SAD-a nad SSSR-om da osvoji zlatnu medalju u hokeju na ledu na Olimpijskim igrama 1980. godine. Nije iznenađujuće što je sport nakon te pobjede počeo privlačiti više interesa i pažnje. Od tada smo vidjeli da neki od najvećih hokejaša u povijesti dolaze kroz redove NHL-a. Mogli smo gledati sljedeće Gretzkyja, Lemieuxa, Howea, ili čak Jagr-a koji je izabran za igranje.

Prošle godine NHL je učinio nešto neobično u svom nacrtu. Timovi koji rade najgore su obično oni koji pobjede na lutriji. Nacrt lutrije određuje redoslijed odabira momčadi. U 2015. godini, NHL je promijenio tegove kako bi smanjio šanse donje četiri momčadi da dobiju najbolje igrače i povećao šanse ostalih timova koji nisu u razigravanju iznad onih koji dobivaju najbolje tipove..

Naravno, i ove je godine bilo uobičajeno druženje i pozicioniranje zbog obrta i dodatnih trčanja. Evo pregleda nacrta naloga za prva dva kruga.

PickRound 1PickRound 2
1bizon32bizon
2Karolina33Detroit
3Montreal34Florida
4Otava35Montreal
5Arizona36Detroit
6Detroit37Vancouver
7Vancouver38Montreal
8Chicago39NY Rangers
9NY Rangers40Edmonton
10Edmonton41NY Islanders
11NY Islanders42Karolina
12NY Islanders43NY Islanders
13Dallas44Dallas
14Filadelfija45St. Louis
15Florida46Vašington
16Kolorado47Kolorado
17New Jersey48NY Rangers
18Kolumbo49Kolumbo
19Filadelfija50Filadelfija
20Los Angelesu51Los Angelesu
21San Jose52Toronto
22Otava53Pittsburgh
23Anaheim54Anaheim
24Minnesota55Arizona
25Toronto56Montreal
26NY Rangers57Boston
27Chicago58Kolorado
28NY Rangers59Tampa zaljev
29St. Louis60Winnipeg
30Detroit61Las Vegas
31Vašington62Montreal

Trenutno će svaki dan postojati dva kanala koja će prikazati nacrt pokrivenosti. U SAD-u će sportska mreža NBC 22. rujna pokriti prvo kolo, a 23., NHL mreža pokupit će pokrivenost. U Kanadi pokrivenost započinje Sportsnetom prvog dana i Sportsnetom 1 drugi dan. Ako ovaj događaj gledate izvan SAD-a ili Kanade, trebat će vam pretplaćena pretplata koja uključuje NBCSN ili Sportsnet i dobra VPN usluga.

Zašto biste koristili VPN? Jer će nacrt biti geoblokiran. To znači da će web mjesto na koje odete otkriti vašu IP adresu i ako je izvan SAD-a ili Kanade bit će blokirano na temelju geografskih ograničenja. Postoji mnogo izbora koje možete odabrati za VPN. Ovdje su neke dobre preporuke koje će vam olakšati povezivanje kao odabir zemlje i pritiskom na gumb.

Kako koristiti VPN za gledanje nacrta unosa u NHL-u

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje NHL skice. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak koristiti i ExpressVPN aplikaciju usmjerivača da biste osigurali svaki uređaj na vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je Big Brother ograničen na SAD.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da su NBCSN i NHL Network dostupni u SAD-u, morat ćete odabrati server u Sjedinjenim Državama. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem SAD-a.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati nacrt za ulazak u NHL kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, ali želite se povezati s poslužiteljem u SAD-u i gledati feedove uživo.

Kao što vjerojatno možete znati do sada, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako se koristite izvan SAD-a, usluga vam može pomoći da deblokirate popularne usluge poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći gledati američke emisije i filmove na Netflixu kao da ste fizički tamo ili u bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima tijekom natječaja za prijavu u NHL za 2018. godinu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u uzbuđenju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Svakako nas pratite @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map