Čekanje je gotovo kraj. Sherlock: “Gnusna mladenka” bit će prikazana na BBC One sutra ujutro u 21:00 GMT. Obožavatelji širom Velike Britanije nesumnjivo će biti uzbuđeni gledati veliki događaj. Što je s onima koji slučajno putuju izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Kao što možda već znate, BBC iPlayer je ograničen na one u Velikoj Britaniji. BBC koristi tehnologiju geo blokiranja kako bi osigurao da samo IP adrese u zemlji dobiju pristup sadržaju. Srećom još uvijek postoji način za gledanje BBC iPlayera izvan Velike Britanije. Odgovor koristi a VPN.  Možete se povezati s VPN serverom u Londonu, Manchesteru, Liverpoolu ili bilo gdje drugdje u Velikoj Britaniji i gledati Sherlock: Gnusnu mladenku s bilo kojeg mjesta na svijetu. Bilo koji VPN-ov u našem postu deblokirat će BBC iPlayer.

Sherlock

Za one koji nisu imali zadovoljstvo prve tri sezone popularnog šoua, Sherlock je moderni Sherlock Holmes. Gnusna mladenka je drugačija. Holmes i Watson vratit će se na ulicu Baker u vrijeme kad su parni vlakovi i kaputi bili bijes. Posebnost je što se stvari vraćaju nazad s misterijom postavljenom 1895. Nećemo im dati pokvare. To bi samo pokvarilo predstavu. Evo uvod samo za postavljanje emisije. Thomas Ricoletti više je nego iznenađen što je našao svoju ženu u svojoj vjenčanici satima nakon samoubojstva. Gospođa Ricoletti nije gotova iako njezin duh počinje iznuditi osvetu u zajednici. Holmes, Watson i prijatelji morat će otkriti istinu o odvratnoj mladenci.

Sherlock: Gnusna mladenka bit će prikazana na BBC One u 21:00 GMT na novogodišnji dan. Možete ga očekivati ​​da će uskoro biti dostupan i na BBC iPlayeru. Ne zaboravite da se spojite na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji kako biste izbjegli da su BBC iPlayer TV programi dostupni za reprodukciju samo u Velikoj Britaniji. poruka o pogrešci BBC je sve bolji u blokiranju VPN-a pa ćete otkriti da neke usluge neće raditi. Testirali smo sva tri pružatelja usluga navedena u ovom postu i svi oni bez problema deblokiraju BBC iPlayer.

Najbolji VPN za streaming Sherlock

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom ćete slučaju poželjeti jedan s brzim VPN poslužiteljima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Budući da imate nekoliko kanala za odabir, dijelit ćemo VPN davatelje s velikim, pouzdanim mrežama u Velikoj Britaniji. Željeli bismo zahvaliti svim trima VPN uslugama što našim posjetiteljima nude dubok popust. Uštedite do 60% popusta na neograničen VPN da biste deblokirali kanale i zaštitili svoju privatnost.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje BBC iPlayera

Kvarenje IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje Sherlocka. Prvo želite preuzeti VPN klijent. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish London

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Odabrali smo London, ali IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze širom svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. I dalje preporučujemo OpenVPN za najbolju zaštitu privatnosti.
  • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete gumb na vrhu da se promijeni u zeleno i pokazati “Prekini”. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
  • Sada se nalazimo u Velikoj Britaniji, koliko bilo tko može putem interneta reći. Kao takvi možemo doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedi u Londonu. Isto bi bilo kad bismo se povezali na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u Ujedinjenom Kraljevstvu, možete pregledavati Internet i strujati sa BBC iPlayera kao da ste tamo zapravo. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama i gledajte popularne streaming usluge koje se nalaze tamo.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u novom misteriju Sherlocka: Gnusna mladenka. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u BBC iPlayeru s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me