Umjetnička gimnastikaSvjetsko prvenstvo u umjetničkoj gimnastici regulirano je od Fédération Internationale de Gymnastique (FIG). Verzija za 2019. godinu započinje 4. listopada 2019. godine, a završava 13. listopada 2019. u Stuttgartu u Njemačkoj i uključuje 572 natjecatelja iz 93 zemlje. Kao što možda nagađate, postoje različiti načini na koje možete gledati prvenstva na različite načine. Ako ste u SAD-u, morat ćete ga gledati na Olimpijskom kanalu ili NBCSN-u. Ako se nalazite u zemlji koja nudi pokrivenost, spremni ste. Ako želite gledati određene pokrivenosti ili ćete putovati izvan svog uobičajenog područja, prvenstvo možete gledati posvuda s VPN-om..

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako gledati Svjetsko prvenstvo iz umjetničke gimnastike 2019. iz bilo kojeg mjesta

Slijedite ove korake za pokrivanje u SAD-u.

 1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika)
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
 3. Spajanje na VPN poslužitelj u SAD-u za NBCSN ili pokrivenost Olimpijskog kanala.
 4. Uživajte u live streaming pristupu prvenstva.

Svjetsko prvenstvo za umjetničku gimnastiku 2019. godine

Kao što smo spomenuli, Svjetsko prvenstvo u umjetničkoj gimnastici 2019. godine održat će se u Stuttgartu u Njemačkoj. Pogledajmo vremena natjecanja Krenut ćemo 8. s finalom. Sva vremena su EST.

 • 8. listopada, 8:30 EST – Žensko ekipno finale – NBCSN (uživo)
 • 9. listopada 7:45 EST – Muško ekipno finale – Olympic Channel (uživo)
 • 9. listopada 15:00 EST – Muško ekipno finale – NBCSN (odgođeno)
 • 10. listopada, 10:00 EST – Žensko svemirsko finale – NBCSN (uživo)
 • 11. listopada, 10:00 EST – Muško finale – Olimpijski kanal (uživo)
 • 11. listopada, 21:30 EST – Muško finale – NBCSN (odgođeno)
 • 12. listopada, 10:00 EST – Finale događaja 1. dan – Olympic Channel (uživo)
 • 12. listopada, 15:00 EST – Finale događaja 1. dan – NBCSN (odgođeno)
 • 13. listopada, 12:00 EST – Finale događaja 2. dana – Olimpijski kanal (odgođeno)
 • 13. listopada, 23:00 EST – Dan finala 2. dana – NBCSN (odgođeno)

Ako volite umjetničku gimnastiku, ova prvenstva nisu ona koja biste željeli propustiti. Ako se trenutno nalazite izvan zemlje koja nudi pokriće, možda biste se željeli povezati s poslužiteljem u SAD-u i pristupiti tome NBCSN. Možete pronaći dostupne godišnje i mjesečne pretplate. Ipak ćete se ipak trebati povezati s VPN-om u SAD-u da biste gledali pokrivenost Svjetskog prvenstva u umjetničkoj gimnastici 2019. na tim kanalima. U protivnom ćete naići na geo blokove.

Osim što ćete na NBCSN-u gledati Svjetsko prvenstvo u umjetničkoj gimnastici 2019., možete uživati ​​u brojnim drugim sportskim događajima. Bez obzira želite li se povezati sa SAD-om zbog NBCSN-a ili neke druge zemlje (provjerite popise za vašu prijavu pokrivenost), pokrivaju vas. Prvenstva su sigurno uzbudljiva i naći ćete neko veliko natjecanje. Ovo je ono što nećete htjeti propustiti.

Kako koristiti VPN za gledanje Svjetskog prvenstva u umjetničkoj gimnastici 2019. godine

Koristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje Svjetskog prvenstva u umjetničkoj gimnastici 2019. za NBCSN ili Olimpijski kanal. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Klijent Windows ExpressVPN

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Za pokrivanje NBCSN, morate koristiti poslužitelj u SAD-u. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga možete vidjeti da smo odabrali poslužitelj u Atlanti.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu da biste gledali različite sportove ili Australiju ako želite gledati pokrivenost za tu regiju.

Povezivanje s dobrim VPN uslugama otvara pristup sadržaju bez obzira gdje se nalazite. Za one koji žive izvan Sjedinjenih Država pristupite popularnim uslugama poput Netflixa, Hulua i Pandore s pravim davateljem usluga. I dalje vam treba račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći gledati američke televizijske emisije i filmove na Netflixu, baš kao da sjedite u Sjedinjenim Državama. Isto bi se moglo reći i za druge regije.

Sada možete uživati ​​u svim uzbuđenjima Svjetskog prvenstva u umjetničkoj gimnastici 2019. godine. Koji će tim / država osvojiti ovaj turnir? Morat ćete se prilagoditi da biste to saznali. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u prvenstvima u umjetničkoj gimnastici s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče za vaše potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me